مشاهده نسخه کامل
: ویروسی بودن پلاگین گوگل کروم برای صفحه لاگین یک شبکه اجتماعی
یک پلاگینی هست که برای گوگل کروم که وقتی میخوای توی فیس بوک لاگین بشی میاد تغییر میده بک گراندتو..آیا این ویروسه؟ چون من فکر مینکن م یک خوره کند شده سیستمم و یک سری صفحه استاندارد به نظر نمنیرسه
Dr Hannibal
18-08-2011, 23:24
یک پلاگینی هست که برای گوگل کروم که وقتی میخوای توی فیس بوک لاگین بشی میاد تغییر میده بک گراندتو..آیا این ویروسه؟ چون من فکر مینکن م یک خوره کند شده سیستمم و یک سری صفحه استاندارد به نظر نمنیرسه
لینک دانلود پلاگین رو بذارید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dr Hannibal
19-08-2011, 14:09
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پلاگین بدون شک پاکه و مشکل ویروسی نداره.
اگر با مرورگر ناسازگاری داره حذف کنید. ولی مشکل ویروسی به هیچ وجه.
پس با خیال راحت ایمیل و ادرس و پسوردمو وارد کنم ؟
بعد برای حذف کردن یک پلاگین از کجا عمل کنم؟
Dr Hannibal
19-08-2011, 17:02
پس با خیال راحت ایمیل و ادرس و پسوردمو وارد کنم ؟
بعد برای حذف کردن یک پلاگین از کجا عمل کنم؟
بله
کروم Chrome - پرسش و پاسخ و مباحث عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.