PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی بودن پلاگین گوگل کروم برای صفحه لاگین یک شبکه اجتماعی

ila
18-08-2011, 23:13
یک پلاگینی هست که برای گوگل کروم که وقتی میخوای توی فیس بوک لاگین بشی میاد تغییر میده بک گراندتو..آیا این ویروسه؟ چون من فکر مینکن م یک خوره کند شده سیستمم و یک سری صفحه استاندارد به نظر نمنیرسه

Dr Hannibal
18-08-2011, 23:24
یک پلاگینی هست که برای گوگل کروم که وقتی میخوای توی فیس بوک لاگین بشی میاد تغییر میده بک گراندتو..آیا این ویروسه؟ چون من فکر مینکن م یک خوره کند شده سیستمم و یک سری صفحه استاندارد به نظر نمنیرسه

لینک دانلود پلاگین رو بذارید

ila
19-08-2011, 14:01
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dr Hannibal
19-08-2011, 14:09
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پلاگین بدون شک پاکه و مشکل ویروسی نداره.

اگر با مرورگر ناسازگاری داره حذف کنید. ولی مشکل ویروسی به هیچ وجه.

ila
19-08-2011, 15:03
پس با خیال راحت ایمیل و ادرس و پسوردمو وارد کنم ؟
بعد برای حذف کردن یک پلاگین از کجا عمل کنم؟

Dr Hannibal
19-08-2011, 17:02
پس با خیال راحت ایمیل و ادرس و پسوردمو وارد کنم ؟
بعد برای حذف کردن یک پلاگین از کجا عمل کنم؟

بله

کروم Chrome - پرسش و پاسخ و مباحث عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))