ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا از pc می شه به جای3d bluray برای پخش سه بعدی تو 3d tv استفاده کرد؟؟

midnight1234
18-08-2011, 23:12
مثلا تی وی سه بعدی ال جی مدل 5700 رو اگه به کامپیوتر وصل کنیم و فیلم سه بعدی رو از کامپیوتر پخش کنیم(یا بازی ) ایا از تلویزیون ال جی تصویر سه بعدی می گیریم ؟؟؟
یا حتما نیاز به پخش کننده بلوری سه بعدی داریم.؟؟
یا نیاز به یک پکیج انودیا که وصل کنیم به تی وی...؟؟
. اگه حتما پکیج انودیا نیازه ایا با تی وی ال جی سازگار هست؟؟
لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه و اگه 100 درصد مطمئن هستید بگید.. چون من برای بازی بیشتر می خوام تی وی سه بعدی بگیرم!

منتظرم لطفا ج بدید
از خود نمایندگی پرسیدم گفت اطلاعی نداره معمولا بلوری می گیرن! ولی برا وصل شدن به کامپیوتر وسه بعدی دیدن نمی دونم

kambiz11000
18-08-2011, 23:30
فیلم bluray 3D میشه نگاه کنی. ولی بازی تا جایی که میدونم باید یه کیتی جداگونه تهیه کنی.

midnight1234
19-08-2011, 15:39
اخه چه کیتی! تنها چیزی که هست عینک انودیا هست یا پکیج انودیا... که این پکیج اصلا سیستم عینکش اکتیو شاتر هست ولی این تی وی ال جی بهتر می دونید سیستم سه بعدیش با عینک پسیو هست...
یعنی پکیج انودیا به دلیل استفاده از عینک اکتیو رو تی وی ال جی که سیستمش پسیو هست که محاله کار بده .. دو سیستم کاملا متفاوت هست!
من همون فیلمش رو هم شک دارم! ولی بیشتر برای بازی می پرسم چون فیلم رو می شه از طریق یو اس بی تی وی دید!
اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه من که خودم کلی اینجا یاد دادم تا یاد بگیرم :دی
اگه فروم می شناسید که بچه های اونجا واردترن و اونجا می تونم ج سوالم رو بگیرم معرفی کنید

pesartala2001
19-08-2011, 20:00
در مورد فیلم تا جایی که من خودم تست کردم فرقی نمیکنه چون من اول تلویزیون اکتیو داشتم و همون فیلم را دیدم بعد که تعویض کردم و پسیو شده باز هم بدونه مشکل همون فیلم پخش میشه و در مورد بازی هم نباید فرق کنه چون کارت گرافیک شما باید بتوانه ۳ بعدی نمایش بده از اونجا به بعد به تلویزیون ربط داره شما هر مدل تلویزیونی دارید باید از عینک مخصوص خودش استفاده کنید

(( در ضمن کسی اگه عینک اکتیو ال جی را خواست من یکی دارم که دیگه به کارم نمیاد میفروشم ))