مشاهده نسخه کامل
: لطفا برای حل مشکل فایر فاکس 6 همکاری کنید
rezazadeh65
18-08-2011, 20:23
ورژن 6 فایر فاکس با یکسری از فونت های فارسی که توی CSS لود می شن مشکل داره ، لطفا از طریق این صفحه به فایر فاکس این مشکل رو اعلام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
support.mozilla.com/en-US/questions/863157
DeluxePC
19-08-2011, 14:35
ورژن 6 فایر فاکس با یکسری از فونت های فارسی که توی CSS لود می شن مشکل داره ، لطفا از طریق این صفحه به فایر فاکس این مشکل رو اعلام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsupport.mozilla.com/en-US/questions/863157
دقیقا این مشکل فونت رو منم دارم!
فونت ها به صورت حروف جداگانه نشون داده میشه.
من فکر کردم که مشکل از ویندوز هست که فونت هاش بهم ریخته نگو از فایرفاکس 6 بود.
مشکل رو گزارش کردم.
سایت من هم بهم ریخته :41:
هر چی فونت css3 داشتم بهم ریخته
گزارش کنیم مشکلو حل می کنن ؟
rezazadeh65
23-08-2011, 14:07
بعید می دونم
چون فونت ها غیر استاندارد هستش ، الان سایت bbc persian هم فونت لود کرده ولی مشکلی براش پیش نیومده
سلام خدمت همه دوستان
نه لازم است مشکل را به فایرفاکس اعلام کنید و نه صورت مسئله رو پاک کنیم
شرکت طراحی سایت وبسکالا مشکل رو حل کرده است مشکل از نوع فونت است والبته موارد دیگری که در مقاله وبسکالا توضیح داده شده است
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsupport.mozilla.com/en-US/questions/863157
باید خود سایت فونت رو ارائه کنه برای حل مشکل / مثلا بعضی از سایتها مثل پی سی دانلود برای رفع مشکل فونت رو قرار دادن /
majideblis
10-02-2013, 21:01
سلام به همه دوستان
کسی میدونه چرا فایرفایکس من ادرس url رو سیو نمیکنه؟
مثلا وقتی یه ادرسی رو بهش میدی وارد سایت میشی واسه دفعه بعد هم باید بازم ادرس رو وارد کنی
اگه کسی میدونه مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی کنه در ضمن فایرفاکس بنده 9 میباشد
tabriz-info
11-02-2013, 19:20
این اصلا ربطی به فایرفاکس نداره که
طراح سایت باید فونتها رو لود کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.