مشاهده نسخه کامل
: asus n53sn یا hp 6100
سلام دوستان
میخواستم ببینم بین دو مدل hp 6100 و asus n53sn کدوم رو پیشنهاد می دید؟؟؟
تا جایی که من بررسی کردم تنها مزیت اچ پی کارت گرافیکش بوده....
اما هر جا می رم یه سری بدی هایی در مورد اچ پی می گن که قابل اثبات هم نیست.
مثل داغ کردن خرابی هارد یا نداشتن گارانتی معتبر تو ایران
سایتایی مثل نت بوک چک هم قطعاتشون رو با هم مقایسه کردن که ظاهرا این دو مدل در کارت گرافیک با هم اختلاف دارن در حد تیم ملی!!
ati تو رتبه بندی نزدیک به 30 رتبه بالاتر از gforce هست.
کلاً نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم....
بر اساس رتبه گرافیک رو نمیبینن ، چون توی اون لیست حدود 10 تا 15 گرافیک بینشون دیگه تولید نمیشه !
اختلاف این دو کارت گرافیک حدود 10 تا 15 درصد هست.
برای اجرای بازی dirt3 در یک سطح هستند.
برای بازی FIifa 11 کارت گرافیک 550 قوی تر هست (کلا برای بازی های شرکت EA کارت های گرافیکی Nvidia همواره برتر هستند)
در کل اختلاف خاصی ندارند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس به نظر شما من ایسوس بگیرم بهتر از اچ پی هست؟؟
یا نه اچ پی بگیرم؟
راستی چرا شما دکمه تشکر داری؟؟ ولی بعضیا ندارن؟؟:دی
SAJAD0936
18-08-2011, 18:06
پس به نظر شما من ایسوس بگیرم بهتر از اچ پی هست؟؟
یا نه اچ پی بگیرم؟
راستی چرا شما دکمه تشکر داری؟؟ ولی بعضیا ندارن؟؟:دی
نمیدونم چرا اینقد بحث مقایسه اچ پی و ایسوس باهم این روزا داغ شده:18:
اخه اچ پی کجا ؟:27:
ایسوس کجا؟:8:
فرقشون زمین تا اسمونه(ایسوس سرتره اشتباه نکنیا:31:)
به این تاپیک مراجعه کن اون وقت جوابتو پیدا میکنی البته اگه ذهنت منحرف نشه
راستی یادم رفت بگم دکمه تشکر واسه همه هست توی پست قبلی ازت تشکر کردم:10:
shahabaliboys
19-08-2011, 13:20
دوست عزیز من یه تجره شخصی رو میگم نه ادعا دارم علمیه نه هیچ ادعای دیگه ای ، خودمم تا 1 هفته دیگه میخوام لپ تاپ بخرم : 1سال پیش یکی از دوستانم n61jq خرید که از لحاظ مشخصات اون موقع عالی بود و لی بعد 2 3 ماه مادربوردش خراب شد ولی وقتی برد گارانتی کلا مادربوردو عوض کرد و بهش داد که درست شد تا چند وقت پیش که دوباره میگفت یه کم کند شده ، همون موقع ها یه n42 هم واسه یکی دیگه ار دوستان گرفتیم که جدیدا بد جوری هنگ میکنه حالا نمیدونم سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟ 6 ماه پیش هم یه n53sv ولی اون هم چند وقت بعد هنگ کرد که باز بردن نمایندگی و کارت گرافیکشو عوض کرد . 3 ماه پیش یه hp 6090 واسه یکی دیگه از دوستان گرفتیم که خداییشو بگم من خیلی باهاش حال کردم ( به نظرم کیفیت صفحش از asus بهتر بود ) ولی انداخته گوشه خونه بنابراین نشد بفهمیم عملکردش چجوریه :31: و 2 هفته پیش هم یه 6050 که این یکی هم به نظر خوب میومد ولی خوب هنوز زمان زیادی ازش نگذشته که ببینیم خراب میشه یا نه ولی اون 6090 چند روز دست من بود و این که میگن داغ میکنه و . . . حداقل تو این مدلای جدید من ندیدم . و این که میگن hp گارانتی معتبر نداره به خاطر تحریم بودن ایرانه وگرنه وقتی msi ( که من هر وقت دیدم مثل آب جوش میمونه ) گارانتی میشه hp که به گفته بعضیا بالاترین فروش جهانی رو داره حتما گارانتی میکردن البته قصد جسارت به برند معظم asus رو ندارم ولی تو زمینه لپ تاپ فعلا من با hp حال میکنم . امیدوارم به دردتون خورده باشه :46:
دوست عزیز من یه تجره شخصی رو میگم نه ادعا دارم علمیه نه هیچ ادعای دیگه ای ، خودمم تا 1 هفته دیگه میخوام لپ تاپ بخرم : 1سال پیش یکی از دوستانم n61jq خرید که از لحاظ مشخصات اون موقع عالی بود و لی بعد 2 3 ماه مادربوردش خراب شد ولی وقتی برد گارانتی کلا مادربوردو عوض کرد و بهش داد که درست شد تا چند وقت پیش که دوباره میگفت یه کم کند شده ، همون موقع ها یه n42 هم واسه یکی دیگه ار دوستان گرفتیم که جدیدا بد جوری هنگ میکنه حالا نمیدونم سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟ 6 ماه پیش هم یه n53sv ولی اون هم چند وقت بعد هنگ کرد که باز بردن نمایندگی و کارت گرافیکشو عوض کرد . 3 ماه پیش یه hp 6090 واسه یکی دیگه از دوستان گرفتیم که خداییشو بگم من خیلی باهاش حال کردم ( به نظرم کیفیت صفحش از asus بهتر بود ) ولی انداخته گوشه خونه بنابراین نشد بفهمیم عملکردش چجوریه :31: و 2 هفته پیش هم یه 6050 که این یکی هم به نظر خوب میومد ولی خوب هنوز زمان زیادی ازش نگذشته که ببینیم خراب میشه یا نه ولی اون 6090 چند روز دست من بود و این که میگن داغ میکنه و . . . حداقل تو این مدلای جدید من ندیدم . و این که میگن hp گارانتی معتبر نداره به خاطر تحریم بودن ایرانه وگرنه وقتی msi ( که من هر وقت دیدم مثل آب جوش میمونه ) گارانتی میشه hp که به گفته بعضیا بالاترین فروش جهانی رو داره حتما گارانتی میکردن البته قصد جسارت به برند معظم asus رو ندارم ولی تو زمینه لپ تاپ فعلا من با hp حال میکنم . امیدوارم به دردتون خورده باشه :46:
کاملا با شما موافقم! من خودمم ایسوز داشتم و اصلا راضی نبودم! فروختم Dell خریدم. دوستمم HP داره و واقعا راضیه
Mr.Mazmamfi
19-08-2011, 13:44
بچه ها چرا این تاپیک قفل شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shahabaliboys
19-08-2011, 13:45
بچه ها چرا این تاپیک قفل شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31:
Mr.Mazmamfi
19-08-2011, 13:55
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31:
برای چی میخندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها بیاید یه حرکت جهادی بزنیم و ادامه تاپیک قبلی رو اینجا بریم . (یه سری حرفها هست نمیشه اینجا بزنم )
البته بحث لپ تاپ کنیم . نه دعوا :31:
کاملاً موافقم.
دنباله اون تاپیکو اینجا بزنیم ولی یه چیزی رو فکر کنم اگه مد نظر داشته باشیم بهتره.
اگه اشتباه می کنم بگید:
هیچ کدوم از برندهای ایسوس یا اچ پی قطعاتشون رو (اون اصلی ها رو) خودشون تولید نمی کنند. مال کارخونه های مشترکیه.
پس فکر می کنم یکی از راحت ترین راه های مقایسه لپ تاپ ها مقایسه قطعاتشون باشه.
از طرفی این باعث می شه هر کس بنابر نیاز خودش به هر قطعه و خصوصیت از لپ تاپ درجه بده و به راحتی بتونه انتخاب کنه.
مثلاً بین این دو لپ تاپ ( n53sn و hp6100) چیزی که برای من از نظر سخت افزاری مهم بود تفاوت بین چیپ های گرافیکشون بود که به گفته یکی از دوستان می گفت در حد 20 تا 30 درصد با هم تفاوت دارن و حتی تو بعضی کارها gforce از ati بهتره.
مورد بعدی که هنوز دارم روش تحقیق می کنم هنگ کردن ایسوس هست.
اگه لپ تاپم کوچکترین هنگ یا فریزی داشته باشه شخصاً میندازمش تو سطل آشغال!
داغ کردن رو شاید بشه با یه کول پد درست کرد.(اچ پی گرمایی بیشتر از ایسوس تولید می کنه)
صفحه نمایش زیاد مهم نیست.
ماندگاری قطعات مهم بود که تا جایی که فهمیدم هارد ایسوس خراب نمی شه.اما شاید باتریش بعد از یک سال نیاز به تعویض داشته باشه.
در مورد هارد سری پاویلیون با یکی از دوستان که 6 ماه ازش استفاده می کرد صحبت کردم مشکلی پیش نیومده بود.
هر چند که ظاهراً هارد 1 ترابایتی 6090 میگن مشکل داره ولی برام اثبات نشده.
ایسوس خیلی زیباتر از اچ پی هست.
بلوری در هر دو سری وجود داره که ظاهرا دی وی دی های خش دار رونمی خونه در حالی که رایترای معمولی می خونن.
ظاهراً کیفیت صدای ایسوس خیلی بهتر هست.
ایسوس از gforce استفاده می کنه و شما قادر به استفاده از لینوکس نخواهید بود.(اوبونتو رو می دونم)
در واقع از کارت گرافیک اصلیتون نمی تونید استفاده کنید.
گارانتی ایسوس مدت بشتری از اچ پی هست(فکر کنم و ظاهراً بهتره)
اما یه چیزی رو تازه فهمیدم که از دوستان واقعاً مطلع می خوام رفع ابهام کنن.
تو پست بعدیم می گم.
همونطور که می دونید ایسوس اولین شرکتی بود که از نسل جدید پردازنده های اینتل با تکنولوژی سندی بریج استفاده کرد.
اما بلافاصله متوجه نقص این پردازنده ها شدند و دستور جمع آوری 4 مدل رو دادند.
الان هنوز دو سال از عمر این پردازنده ها نگذشته و تقریباً همه شرکت ها دارن از این پردازنده استفاده می کنن.
از کجا معلوم که نقص این پردازنده ها کاملاً درست شده باشه؟؟
همونطور که قبلی ها که جمع آوری شدن مشکلشون این بود که به دو سال نرسیده یکی از چیپاشون می سوخت.
حالا لطفاً دوستان مطلع بگن که آیا در خرید پردازنده های نسل جدید ریسکی وجود داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم مشکلی باشه! الان تقریبا بیشتر مدل ها از همین پردازنده ها استفاده می کنن اگه اینجوری باشه که پس هیچ لپ تاپی به درد نمی خوره! بنده شخصا از ایسوز متنفر هستم. چون خودم داشتم و یک بار هم با وجود داشتن گارانتی (دیجیتال) با صرف 250000 تومان مجبور به تعویض CPU دستگاه شدم که البته بعد از چند ماه دوباره دچار مشکل شد. من همیشه از کول پد استفاده می کردم اما دستگاه همچنان داغ بود به طوری که وقتی پشت دستگاه رو لمس می کردی حس عبور انگشت از بین کوه آتیش (!!) به آدم دست می داد. تصویرش فوق العاده افتضاح بود. صداش هم که ماشاالله اصلا شنیده نمی شد انقدر ضعیف بود. همیشه از هدفون استفاده می کردم یا از این اسپیکر های کوچیک قابل حمل. باطریش هم که به درد نمی خورد. شاید حداکثر 1 ساعت شارژ نگه می داشت که البته بعد از حدود 1 سال و نیم باطریش کلا نابود شد و همون 1 ساعت رو هم نگه نمی داشت و کلا دستگاه با اتصال به پریز برق کار می کرد.
این تجربه شخصی بنده از استفاده 2 سال و 3 یا 4 ماه من از دستگاه Asus F80Q هستش. امیدوارم دستگاه های جدید مثل مدل های قبلیشون نباشن که آدم از هر چی لپ تاپ و کلا قطعات Asus زده بشه:2:
SAJAD0936
19-08-2011, 16:13
به هیچ وجه دوست ندارم وارد این بحث بشم چون مساله ای که خیلی واضحه و دوستان میان یه حرفایی میزنن که ادم رو وارد حاشیه میکنن
هیچ کدوم از برندهای ایسوس یا اچ پی قطعاتشون رو (اون اصلی ها رو) خودشون تولید نمی کنند. مال کارخونه های مشترکیه.
:18:
شما یه دلیله عاقلانه واسه من بیار که ایسوسی که مادربورد تولید میکنه بره از یه شرکت دیگه این قطعه رو بگیره:18:
و این که میگن hp گارانتی معتبر نداره به خاطر تحریم بودن ایرانه وگرنه وقتی msi ( که من هر وقت دیدم مثل آب جوش میمونه ) گارانتی میشه hp که به گفته بعضیا بالاترین فروش جهانی رو داره حتما گارانتی میکردن
msi مثل اب جوشه؟؟؟؟:18:
سری گیمینگ msi از خنکترین لپ تاپای حال حاضره.
hp بالترین امار فروش رو داره؟؟؟؟:18:
اون بعضیا رو لطفا معرفی کنید.
ربطی به تحریم نداره گارانتی های ایرانی که با شرکت های خارجی مستقیما قرارداد نمیبندن به کیفیت لپ تاپ اهمیت میدن که میزان برگشتیشون کم بشه اخه اگه قرار به تحریم بود برندای دیگه ام نباید گارانتی میشدن.
و اصلن این حرف شما از ریشه غلطه چون شرکت ایران اچ پی الان داره گارانتی میکنه ولی شرکت معتبر و جا افتاده ای نیست.
سوال اینجاست که چرا شرکتای معتبری مثل سازگار و مادایران این برند رو ساپورت نمیکنن پاسخش خیلی واضحه:19:
به این لینکا یه نگاه بندازید امار خرابی دستتون میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همیشه از کول پد استفاده می کردم اما دستگاه همچنان داغ بود به طوری که وقتی پشت دستگاه رو لمس می کردی حس عبور انگشت از بین کوه آتیش (!!) به آدم دست می داد. تصویرش فوق العاده افتضاح بود. صداش هم که ماشاالله اصلا شنیده نمی شد انقدر ضعیف بود. همیشه از هدفون استفاده می کردم یا از این اسپیکر های کوچیک قابل حمل. باطریش هم که به درد نمی خورد. شاید حداکثر 1 ساعت شارژ نگه می داشت که البته بعد از حدود 1 سال و نیم باطریش کلا نابود شد و همون 1 ساعت رو هم نگه نمی داشت و کلا دستگاه با اتصال به پریز برق کار می کرد.
این تجربه شخصی بنده از استفاده 2 سال و 3 یا 4 ماه من از دستگاه Asus F80Q هستش. امیدوارم دستگاه های جدید مثل مدل های قبلیشون نباشن که آدم از هر چی لپ تاپ و کلا قطعات Asus زده بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکیده مطلب بالا:
دستگاه داغ میکرد در حد کوه اتیش
تصویر فوق العاده افتضاح
صدای ضعیف به طوری که اصلا شنیده نمیشد
باطری با کارکرد 1 ساعت
با عقل ادم جور در میاد یه همچین لپ تاپی وجود خارجی داشته باشه اصلن:18:
باطری قلمی بیشتر از یه ساعت لپ تاپ رو روشن نگه میداره
متاسفانه دوستان یه حرفایی میزنن که ادم مجبور میشه دخالت کنه و نزاره بقیه تحت تاثیر این حرفا پولشون رو هدر بدن اینجا امریکا نیست که سالی یه بار لپ تاپ عوض کنیم یه لپ تاپ میخریم واسه کم کم 3 سال
دوستان با مدرک و مستند حرفاشون رو بگن
نکته جالبش اینجاس که واسه پستای هم تشکرم میزنن:27:
shahabaliboys
19-08-2011, 16:15
دوست عزیز MojiOs با این که بنده ام یه مقدار در مورد لپ تاپ های اسوس با توجه به پست قبلیم محتاطم ولی این رو به دیگر قطعات اسوس مثل مادربورد یا کارت گرافیکش بست ندید و فراموش نکنید که قطعات اسوس همیشه جزو بهترین ها بوده ولی خوب دنیای لپ تاپ دنیای دیگه ایه و دست تولید کنندگان بستست چون باید به هزار تا مساله دیگه توجه کنند ولی خوب هر شرکتی خوب و بد و تجربه های تلخ و شیرین داره مثلا با این که فعلا خودم طرفدار hp هستم ولی تجربه تلخ این شرکت در ساخت nv15 رو فراموش نمیکنم و در مورد اسوس هم که تجربمو در مورد 3 تا از لپ تاپاش که دو تاش به استناد نمایندگی و یکیش به استناد مشاهده عینی خراب بود ( یعنی کلا من از نزدیک با 3 تا اسوس برخورد داشتم که هر 3 خراب بود ! ) ولی خوب از این هم نمیشه گذشت که اون 2 تا رو که خراب بود یکیشو مادربورد و دیگری رو کارت گرافیکشو بدون هزینه درست کردن ، در مورد حرف دوستمون هم به گفته فروشندگان تو سری جدید همه برند ها این مشکل حل شده
مطمئناً حتی خود کمپانی ها هم نمی تونن بگن تمام دستگاه هاشون عالیه(و البته نمی گن:دی)
من این سیستم رو ندیدم. ولی احتمالش هست.
ممکنه بعضی از نکاتی که گفتی تو کل لپ تاپ های این مدل باشه و ممکنه بعضی هاشون فقط در اثر استفاده نادرست به وجود بیاد.
مثلاً دوست خودم با این که عاشق ایسوس هست وقتی در مورد مشکلاتش پرسیدم گفت سیستم اون بعضی اوقات هنگ می کنه یا سرعتش نسبت به سیستم های مشابه پایینتره اما در عوض همیشه خنک هست.
طبق گفتش صدای زیادی هم تولید نمی کرد.
به هر حال بیان این مشکلات به نظرم فقط کمک می کنه خریدار سطح توقعش رو پایین بیاره از برند یا سیستم. و نباید به هم بپریم که تو دروغ می گی و من راست.
طرفداری متعصبانه از یه برند هیچ چیزی جز از دست دادن اعتبار خود آدم در پی نداره.
من خودم فکر نمی کردم ایسوس کلاً خرابی داشته باشه اما الان می دونم که با توجه به خوب بودن، سابقش اونقدر هم که فکر می کردم درخشان نیست.
البته سلیقه شخصی یه چیز جداگانه هست که فکر می کنم برای هر کس جدا هست و بیشتر یه فاکتور شخصی هست تا فاکتور تاثیر گذار در خرید توسط اشخاص غیر.
من شخصاً بدون اینکه نسبت به برند اچ پی هیچ نگاه بدی داشته باشه از ایسوس خوشم میاد.( از کلمه ایسوس خیلی خوشم میاد!!!:دی)
شما یه دلیله عاقلانه واسه من بیار که ایسوسی که مادربورد تولید میکنه بره از یه شرکت دیگه این قطعه رو بگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست می گی من منظورم بیشتر رو cpu و کارت گرافیک بود. حواسم به مادر بورد نبود.
فکر می کنم وقتی در مورد گارانتی صحبت می کنیم بهتره به جای اینکه بگیم یه برند مشکل داره پس کسی گارانتیش نمی کنه در این مورد صحبت کنیمکه آقا اصن این جنس گارانتیش خوب هست یا نه و این خودش بشه یه فاکتور.
فکر نمی کنم کسی جز هیئت مدیره شرکت از سیاستشون خبر داشته باشه.;)
msi هم یه برند هست. شما که نمی تونی در مورد همه مدل هاش بگی خنک هست یا همه داغ می کنن.
ممکنه یه مدلش یا حتی یه دونه از لپ تاپهاش گرم کنه و دیگران بسط بدن.
فکر نمی کنم اینجور قضاوت ها درست باشه.
روی مدل بحث کنیم بهتره.
در مورد حرف دوستمون که گفته بود دستگاه اون مشکلات رو داشته شاید از نظر ایشون صدای دستگاه ضعیف بوده یا صفحه نمایشش.
اگه بشه حدوداً با ارقام گفت بهتر می شه.
اما یه چیز دیگه: دقیقاً چی باعث می شه که ما بخوایم دروغ تحویل هم بدیم؟؟؟
خوب وقتی می گفته اینجوری بوده شاید بوده! ولی دلیل نیست که همه دستگاهها این جوری بودن که!!
این عکس رو قبلاً دیدم ولی انصافاً چیزی رو اثبات نمی کنه!!!
از همه مهمتر مرجع عکس هست.
لطفا مرجعش رو مشخص کنید.
چه طور به این آمار رسیدن؟؟؟
تشکر هم مگه ایرادی داره؟؟؟
چیزی ازمون کم نمی کنه که!!!
SAJAD0936
19-08-2011, 16:53
msi هم یه برند هست. شما که نمی تونی در مورد همه مدل هاش بگی خنک هست یا همه داغ می کنن.
ممکنه یه مدلش یا حتی یه دونه از لپ تاپهاش گرم کنه و دیگران بسط بدن.
فکر نمی کنم اینجور قضاوت ها درست باشه.
روی مدل بحث کنیم بهتره.
شما به جمله دوباره دقت کن
گرنه وقتی msi ( که من هر وقت دیدم مثل آب جوش میمونه )
هروقت من دیدم به یه مدل اشاره نمیکنه مساله اینجاس که کل کمپانی msi رو داره اشاره بهش میکنه.
حرف شما تا یه حدودی درسته شاید یکی از مدلاش ایراد داشته
یا به احتمال قویتر به علت استفاده نادرست به اون روز افتاده
در مورد حرف دوستمون که گفته بود دستگاه اون مشکلات رو داشته شاید از نظر ایشون صدای دستگاه ضعیف بوده یا صفحه نمایشش.
اگه بشه حدوداً با ارقام گفت بهتر می شه.
اما یه چیز دیگه: دقیقاً چی باعث می شه که ما بخوایم دروغ تحویل هم بدیم؟؟؟
خوب وقتی می گفته اینجوری بوده شاید بوده! ولی دلیل نیست که همه دستگاهها این جوری بودن که!!
ضعیف بودن صدای دستگاه یه حرفه این یه حرف دیگه
صداش هم که ماشاالله اصلا شنیده نمی شد انقدر ضعیف بود
این حرفا اغراق امیزه و باعث میشه بقیه به اشتباه بیفتن
این عکس رو قبلاً دیدم ولی انصافاً چیزی رو اثبات نمی کنه!!!
از همه مهمتر مرجع عکس هست.
لطفا مرجعش رو مشخص کنید.
چه طور به این آمار رسیدن؟؟؟
مرجعش رو مشخص کرده بودم
اینکه چه طور به این امار رسیدن واضحه دیگه با داده های اماریشون.
شما یه نفر میاد میگه لپ تاپ من صدا و تصویر و باطریش در حده افتضاحه اومن از یه کمپانی معتبر میگی شاید بوده اون وقت من با لینکی که توش با عکس و توضیحات اومده توضیح داده رو قبول نمیکنی و توش ریز میشی و توش شک میکنی.:27:
تشکر هم مگه ایرادی داره؟؟؟
چیزی ازمون کم نمی کنه که!!!
تشکر کردن تو سایت نشانه ادب نیست نشانه تایید اون پسته دوست گرامی:19:
shahabaliboys
19-08-2011, 16:59
دوست عزیز SAJAD0936 استناد من برای داغ کردن msi داغ بودن 5 مدل مختلف که یکیش g640 و سری گیمینگ این شرکت بود تو پاساژ پارسیان که یکی از این دستگاه ها فیلم هم پخش نمیکرد و رو صفحه ویندوز بود و نمیدونم چرا اینقدر داغ بود ( البته اینم بگم تو پاساژ ایران g740 حتی در حال اجرای بازی به هیچ وجه داغ نمیشد ) ، در مورد آمار فروش اچ پی راستشو بخواید من اینو از خیلیا شنیدم و یه بار یه نمودارم دیدم ولی خوب چون اینروزا از این نمودارا زیاده و منبع رسمی واسه گفتم ندارم روش بحث نمیکنم ، در مورد گارانتی به نظرم یه سوال از فروشندگان این برند ها بپرسید و یه تحقیق بکنید و ببینید اسوس اصلش کجاییه و اچ پی کجایی و اسم گارانتی های معتبر اسوس در سایت رسمی این شرکت قابل مشاهده است خودتان ببینید ولی اچ پی ؟ چون اسوس از ایران نماینده رسمی می پذیره و مدلهای سفارش ایرانش همه کیبورد فارسی دارن نه مثل اچ پی عربی ، دوست عزیز خواهش میکنم با سند و مدرک صحبت کنید ، اون آماری رو که شما میگید رو یادمه من پارسال هم که میخواستم برای دوستم n42 بخرم دیدم و خدا میدونه اصلش مال کیه ؟ و تو بازار لپ تاپ که هفته به هفته عوض میشه ارائه همچین آمارهایی در مورد هر برندی حتی برند معظم اسوس خیلی راه گشا نیست ! به نظرم با آماری دروغی که هر روز دور و برمون میبینیم بهتره کمی هم به تجربیات واقعی و بدون غرض دوستان نگاهی بندازیم و اگر آماری ارائه میدیم به روز و از سایت های معتبر باشه ، من نه فروشنده لپ تاپم نه نماینده رسمی اچ پی یا اسوس تا چند وقت پیش هم هر کسی بهم میگفت لپ تاپ چی بخرم یه مدل از اسوس رو بهش معرفی میکردم ( چون تو pc خیلی واسه این برند و گارانتیش احترام قائلم شاید دوباره تو لپ تاپم به این برند رو بیارم ) ولی با مشاهده و ارتباط نزدیک با 3 تا از لپ تاپ های تقریبا جدید این برند که هر سه مشکل پیدا کردن یه ذره به آدم حق بدین :46: من تمام این حرفا رو زدم تا شاید اگه بتونم کمکی به دوستمون در انتخاب کرده باشم
SAJAD0936
19-08-2011, 17:28
دوست عزیز SAJAD0936 استناد من برای داغ کردن msi داغ بودن 5 مدل مختلف که یکیش g640 و سری گیمینگ این شرکت بود تو پاساژ پارسیان که یکی از این دستگاه ها فیلم هم پخش نمیکرد و رو صفحه ویندوز بود و نمیدونم چرا اینقدر داغ بود ( البته اینم بگم تو پاساژ ایران g740 حتی در حال اجرای بازی به هیچ وجه داغ نمیشد ) ، در مورد آمار فروش اچ پی راستشو بخواید من اینو از خیلیا شنیدم و یه بار یه نمودارم دیدم ولی خوب چون اینروزا از این نمودارا زیاده و منبع رسمی واسه گفتم ندارم روش بحث نمیکنم ، در مورد گارانتی به نظرم یه سوال از فروشندگان این برند ها بپرسید و یه تحقیق بکنید و ببینید اسوس اصلش کجاییه و اچ پی کجایی و اسم گارانتی های معتبر اسوس در سایت رسمی این شرکت قابل مشاهده است خودتان ببینید ولی اچ پی ؟ چون اسوس از ایران نماینده رسمی می پذیره و مدلهای سفارش ایرانش همه کیبورد فارسی دارن نه مثل اچ پی عربی ، دوست عزیز خواهش میکنم با سند و مدرک صحبت کنید ، اون آماری رو که شما میگید رو یادمه من پارسال هم که میخواستم برای دوستم n42 بخرم دیدم و خدا میدونه اصلش مال کیه ؟ و تو بازار لپ تاپ که هفته به هفته عوض میشه ارائه همچین آمارهایی در مورد هر برندی حتی برند معظم اسوس خیلی راه گشا نیست ! به نظرم با آماری دروغی که هر روز دور و برمون میبینیم بهتره کمی هم به تجربیات واقعی و بدون غرض دوستان نگاهی بندازیم و اگر آماری ارائه میدیم به روز و از سایت های معتبر باشه ، من نه فروشنده لپ تاپم نه نماینده رسمی اچ پی یا اسوس تا چند وقت پیش هم هر کسی بهم میگفت لپ تاپ چی بخرم یه مدل از اسوس رو بهش معرفی میکردم ( چون تو pc خیلی واسه این برند و گارانتیش احترام قائلم شاید دوباره تو لپ تاپم به این برند رو بیارم ) ولی با مشاهده و ارتباط نزدیک با 3 تا از لپ تاپ های تقریبا جدید این برند که هر سه مشکل پیدا کردن یه ذره به آدم حق بدین :46: من تمام این حرفا رو زدم تا شاید اگه بتونم کمکی به دوستمون در انتخاب کرده باشم
بازم امار و لینکی که من دادم نامطمئن و تقلبیه ولی اینکه شما 5 مدل لپ تاپ msi تو پاساژ دیدی اونم از سری گیمینگ msi که اینقدر داغ بوده تازه رو صفحه ویندوز رو من باید باور کنم
خب این شرکت msi چرا اینقد بی فکر که لپ تاپایی که مخصوص گیمه رو طوری تولید میکنه که با بالا اومدن ویندوز داغ میکنن وای به حال بازی کردن
و اون ادمی که اون لپ تاپ اونجا گذاشته واسه تبلیغات و فروش بیشتر چقد احمق بوده که یه همچین حماقتی کرده و به جای تبلیغ شده سوء تبیلغ
حرفاتون کاملا منطقیه:46:
طبق گفته شما ایسوس توی ایران نمایندگی رسمی داره رفتم توی سایت ایسوس ولی نتونستم نماینده ش توی ایران رو پیدا کنم لطف زحمت بکشید لینکش رو واسم بزارید چون شدیدا قصد خرید دارم.
دلیلی که اوردید که کیبوردش فارسیه واسم قانع کننده نیست لپ تاپای msi هم کیبورد فارسی دارن( البته اونایی که باهاشون کار کردم چون داغ نمیکردن شک کردم که اصل نباشن) ولی نمایندگی رسمی توی ایران نداره.
من برند معتبری رو نمیشناسم که توی ایران نمایندگی رسمی داشته باشه:41:
خیلی جالبه همه میگن با مدرک صحبت کنیم ولی از خیلیا و بازاریا نقل قول میکنن:27:
مرجعش رو مشخص کرده بودم
کد:
اینکه چه طور به این امار رسیدن واضحه دیگه با داده های اماریشون.
منظور من همون داده های آماری بود.
تنها راه جمع آوری این داده ها اینه که هر شرکت تعداد سیستم هایی رو که بهش ارجاع داده میشه (یا بهتره بگم به نمایندگیش) اعلام کنه.
یه خورده این کار یه جوریه.
منم حرف اون دوستمونو مبنی بر اینکه فقط اون دستگاه خاص دارای اون مشکلات هست باور کردم نه تعمیم حرفش رو.
حرف شما رو هم رد نکردم. در قبولش شک کردم.
ممکنه درست باشه و حق با شما باشه.
در مورد اغراق آمیز بودن حرفها موافقم.
دوستمون می تونستن بگن از نظر ایشون صداش ضعیفه و قابل قبولشون نیست.
خوب بعضی جملات رو شاید تائید کردم:دی;)
شما از من به دل نگیر.
shahabaliboys
19-08-2011, 18:39
متاسفانه من خودم هم دیگه نمیتونم لینکشو پیدا کنم شایدم اشتباه کردم ، ولی عزیز من اگه گفتم 5 تا از لپ تا پای msi اولا گفتم یکیش سری گیمینگ بود مدلشم گفتم و بعدشم گفتم یه جای دیگه g73 رو دیدم که اینجوری نبود و قبلشم گفتم که این فقط یه مشاهده بود نه آمار رسمی ولی فکر میکنم تجربیات 2 هفته پیش من از آمار قدیمی شما بهتر باشه نمیدونم شما با چند تا asus و hp مختلف کار کردید ولی وقتی من hp رو دیدم که وقتی از ارتفاع 80 سانتی در حالتی که داشت کار میکرد رو کف مغازه افتاد و بازم آخ نگفت و داشت کار میکرد و در مقابل اون اسوس ها که معمولا تو لود سنگین یه جاشون خراب شد دیدم نسبت به اچ پی یه مقدار بهتر میشه :20:
Mr.Mazmamfi
19-08-2011, 21:47
باطری قلمی بیشتر از یه ساعت لپ تاپ رو روشن نگه میدارهخب باتری لپ تاپ هم از همین باتری های قلمی خودمونه دیگه . پس طبق فرمایش شما باید بیشتر از یک ساعت جواب بده . :46:
ولی به نظرم مجتبی اومده از صنعت "مبالغه" استفاده کرده . وگرنه هر لپ تاپی که اول میخری همون اول راحت تا 1:30 رو جواب میده وبعد از مرور زمان عمرش کم میشه .
تشکر کردن تو سایت نشانه ادب نیست نشانه تایید اون پسته دوست گرامی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دکمه تشکر 2 بُعد داره . بُعد اول میتونه نشانه ادب طرف مقابل باشه (تشکر از اینکه جوابشو دادن)
بُعد دوم : در جهت تایید حرف دوستمون باشه .
که تشخیص این دو تا از هم یه مقداری سخته ولی اگه پستهای بَعدیشونو بخونی متوجه میشی که از کدوم بُعده .:5:
Mr.Mazmamfi
19-08-2011, 22:16
راستی بچه ها این تاپیک خیلی مفیده . حتما بهش سر بزنید .
کاهش دمای لپ تاپ (بیش از 25 درجه)
خب باتری لپ تاپ هم از همین باتری های قلمی خودمونه دیگه . پس طبق فرمایش شما باید بیشتر از یک ساعت جواب بده . :46:
ولی به نظرم مجتبی اومده از صنعت "مبالغه" استفاده کرده . وگرنه هر لپ تاپی که اول میخری همون اول راحت تا 1:30 رو جواب میده وبعد از مرور زمان عمرش کم میشه .
:5:
خوب شما هم اگه جای من بودی و این مشکلات رو با اولین لپ تاپ زندگیت داشتی مثل من اینجوری ازش تعریف می کردی دیگه:31::31::31: لپ تاپی که 850 برام تموم شده بود 200 فروختم:41::31:
pouryakhan
19-08-2011, 23:26
بعضی دوستان بجای بازی با شکلکها سعی کنن در محتوا و علمی بودن متنشون دقت بیشتری کنن،
از تخیلات شخصی تا واقعیت فاصله زیادیه..
hp بالترین امار فروش رو داره؟؟؟؟:18:
آمار فروش جهانی:
آمار فروش آمریکا-اینجا که اصلا ایسوس جز other حساب اومده!-:14::
آمار کلی فروش نوت بوک ، پد، پی سی:
(منابع هم هست کسی خواست.نذاشتم شلوغ نشه)
امار خرابی
موافقید که الان تکلیف اون آمار خرابی هم معلوم شد.جنسی که فروش بیشتری داره مسلما خرابی بیشتری نسبت به جنسی که رتبه هشتم رو داره و کمتر فروخته.
شما یه دلیله عاقلانه واسه من بیار که ایسوسی که مادربورد تولید میکنه بره از یه شرکت دیگه این قطعه رو بگیره
کی گفته قطعات رو از شرکت دیگه نمیگیره ،تولیدات خودشو فرو میکنه تو لپ تاپش؟اونا منافع مالی و مسائل فنی رو درنظر میگیرن.
مثال:ایسوس 6 سری نمایشگر تولید میکنه با کیفیت عالی:
ولی نمایشگر لپ تاپش رو از ال جی میگیره:
ربطی به تحریم نداره گارانتی های ایرانی که با شرکت های خارجی مستقیما قرارداد نمیبندن به کیفیت لپ تاپ اهمیت میدن که میزان برگشتیشون کم بشه اخه اگه قرار به تحریم بود برندای دیگه ام نباید گارانتی میشدن.
الان میشه بگید چرا پرینترهای درجه یک اچ پی مدتیه گارانتی نمیشن؟توی اون تاپیک هم پرسیدم ولی هنوز جاهل موندم.لابد چون گارانتی های ایرانی به کیفیت پایین اونها پی بردن!
shahabaliboys
20-08-2011, 10:36
دوست عزیز pouryakhan واقعا ازتون ممنونم منم به دوستان گفته بودم از خیلیا شنیده بودم و اگه این آمار درست باشه آمار فروش اچ پی 6 برابر اسوس هست ، با فرض این که آمار خرابی اچ پی بالاتر هم باشد که هنوز آمار به روزی ازون داده نشده پس تعجبی نداره
سلام
منم دقیق بین این دو مدل گیر کردم
به نظرتون کدام بگیرم؟
☼ Namvari ☼
21-08-2011, 00:40
این Hp dv6t-6100 اصلا تو بازار هست یا از سایت خاصی میخواید بگیرید؟
هم تو سایت هست هم تو بازار.
آخرین قیمتی که گرفتم از تهران( برام گرفتن!!) 1550 تومن بود.
من به این نتیجه رسیدم که برای خرید یه لپ تاپ از همه مهمتر اینه که ذهن و روانت آروم باشه چند تا نفس عمیق بکشی و یکی رو انتخاب کنی!!:دی:دی:دی
من میرم سراغ ایسوس....اگه سوخت یا مشکلی پیش اومد شخصاً میام میگم.:دی
من فکر میکنم فقط و فقط به یه دلیل قانع میشم که Asus بگیرم . . . گارانتی ( همین )
توی کیفیت کلی قطعات - عمر بالاتر - کیفیت تصویر و مهمتر از همه سابقه بسیار طولانی تر ساخت لپ تاپ
HP چند تا سرو گردن بالاتره ( ایسوز دو سه سالی بیشتر نیست که تو این بازار به صورت جدی وارد شده و
هر برندی تو یکی دو سال اول ورود به یک بازار جدید ( محصول یا کشور جدید ) از این شلوغ بازیها و آمار سازی
های الکی انجام میدن ( مثل اون جدول ساختگی صفحه 4 بروشور ایسوز که آمار خرابی ایسوز رو 15.6% و آمار
خرابی اچ پی رو 25.6% اعلام کرده !!!! :18:
آمار فروش Hp تو امریکا که حداقل 10 برابر ایسوزه و تو کل دنیا هم حداقل 5 برابر بیشتره . اینم یه دلیل دیگه .
.
نتیجه : اگر و فقط اگر آدم بدشانسی هستید و همیشه موش تو کاسه تون میوفته و گارانتی براتون مهمه و
کلا اهل ریسک پذیری نیستید Asus بخرید . ( جدیدا تو استفاده از تکنولوژی های خیلی جدید هم انصافا بهتر
عمل کرده )
ولی اگر خوره کامپیوترید و عشق هیجان و ریسک پذیری بالاتری دارید . . . من HP رو پیشنهاد میکنم .
با احترام
سلام
من hp 6070se رو گرفتم.
الان یک هفته هست که دارم باهاش گیم بازی می کم.
این بود نتیجش:
وقتی روی گرافیک اینتل باشه نه داغ می کنه نه صدا می ده.
وقتی بزاریش روی ati داغ می کنه در حد لالیگا و صداش در میاد. ولی گیر کردن تو کارش نیست.خیلی روان بازی می کنید.
صداش و وب کمش خوبه.
باتریش وقتی خواستم گیم بازی کنم همه چی رو گذاشتم روی حداکثر توی یه ربع 30 درصد باتری رو خورد.
کیبوردش توپه.
با اثر انگشت و وبکمش خیلی حال کرد.
بدیاش اینا بود:
اثر انگشت روش می مونه.
موقع تعویض گرافیکش صفحه سیاه میشه.
اگه چیز دیگه پیدا کردم می گم.
امیدوارم به درد بخور باشه این مطالب.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.