مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری . ویروس اجازه نصب هیچ برنامه ای رو نمیده
liverpooli
18-08-2011, 13:54
سلام. خسته نباشید.
ویروس اصلا اجازه نصب هیچ برنامه ای رو نمیده . اسم برنا مه ها رو هم تغییر دادم. برای شروع میخوام فایل rkill رو نصب کنم ولی اصلا اجرا نمیشه . اسمشو هم تغییر دادم . تمام نرم افزار های مورد نیاز که در بخش مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروس بود رو دانلود کردم وطبق دستور اسمشونو عوض کردم ولی روی هر آیکنی که میرم و کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ صفحه ای باز نمیشه (در ضمن ویروس من به شکل آنتی ویروس تقلبیه ومرتبا در صفحه دسکتاپ ظاهر میشه واسکن رو شروع میکنه.)
لطفا کمک کنید . چند روزه خیلی کلافه شدم.
ممنون.
Dr Hannibal
18-08-2011, 14:07
از سیف مد بالا بیایید و ادامه کار :
7) اگر به آنتی ویروس های تقلبی آلوده شده باشید:
ویژگی عمومی : همگی آنها ظاهری شبیه به آنتی ویروس دارند و بعد از اجرا شدن به دروغ چندین ویروس و تروجان روی رایانه شما پیدا میکنند و بعد از شما تقاضای خرید نرم افزار رو می کنند تا ویروس هارو پاک کنه و از این طریق هم کلاهبرداری اینترنتی انجام میده.
نرم افزار های زیر به ترتیب به شما کمک میکنند. (آپدیت فراموش نشود)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
liverpooli
18-08-2011, 14:27
1. توی سیف مد باید این رو نصب و اجرا کنم؟
2.توی سیف مد میشه به اینترنت وصل شد تا نرم افزار آپدیت بشه؟(اینترنت رو از طریق وایرلس میگیرم . چطوری باید فعالش کنم؟ چون کانکشن پایین دسکتاپ نیستش.)
شما اینو دانلود بکنید بدون اینکه وارد ویندوز بشید میتونید سیستم را اسکن کنید
liverpooli
18-08-2011, 15:10
ممنون.ولی حجمش خیلی بالاست . نمیتونم دانلود کنم.
2 تا سوال:
1.نرم افزار اولی رو اجرا کردم ولی دومی فقط بهصورت آنلاین باید اجرا بشه. توی سیف مد چطوری اینترنت رو فعال کنم؟گزینه my network places هست ولی گزینه view my ntetwok conection نه؟
2.فایل rkill رو که اجرا میکنم صفحه cmd باز میشه . باید چکار کنم؟ چه دستوری رو باید بهش بدم؟
amd>intel
18-08-2011, 15:15
Remove Fake Antivirus
liverpooli
18-08-2011, 15:23
دوستان . هیچ فایده ای نداره . فکر کنم تنها چاره فرمت و تصب دوباره ویندوز باشه . بهترین راه برای بکاپ گیری از هارد با توجه به این شرایط چه میتواند باشد ؟(میخوام فرمت واز اول پارتیشن بندی کنم . ضمن اینکه لپ تاب من فقط یک درایو به نام c دارد.)
liverpooli
18-08-2011, 16:28
دوستان . هیچ فایده ای نداره . فکر کنم تنها چاره فرمت و تصب دوباره ویندوز باشه . بهترین راه برای بکاپ گیری از هارد با توجه به این شرایط چه میتواند باشد ؟(میخوام فرمت واز اول پارتیشن بندی کنم . ضمن اینکه لپ تاب من فقط یک درایو به نام c دارد.)
کسی نیست کمک کنه؟
ممنون.
Dr Hannibal
18-08-2011, 16:55
1. توی سیف مد باید این رو نصب و اجرا کنم؟
2.توی سیف مد میشه به اینترنت وصل شد تا نرم افزار آپدیت بشه؟(اینترنت رو از طریق وایرلس میگیرم . چطوری باید فعالش کنم؟ چون کانکشن پایین دسکتاپ نیستش.)
بله
بله
----- تروجان Personal Shield Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
سلام.من جدیداً ویندوز سیستمم رو عوض کردم و بعد چند رو خواستم که نرم افزار Microsoft Office 2007 رو نصب کنم که با اروری که عکسش رو براتون میزارم مواجه شدم و جالب اینکه office 2003 رو بدون مشکل نصب میکنه. خیلی وقته که از office 2007 استفاده منکنم و باهاش راحتترم. از یکی پرسیدم گفته که سیستمت ویروسیه.
آیا می تونه دلیلش این باشه؟ چی کار باید کنم؟
با تشکر.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
liverpooli
18-08-2011, 21:49
بله
بله
----- تروجان Personal Shield Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
ممنون دوست عزیز ولی rkill اجرا نمیشه . ضمن اینکه جهت آپدیت مالواربایت توی سیف مد اینترنت فعال نیست.
Dr Hannibal
18-08-2011, 22:34
ممنون دوست عزیز ولی rkill اجرا نمیشه . ضمن اینکه جهت آپدیت مالواربایت توی سیف مد اینترنت فعال نیست.
در سیف مد rkil لازم نیست
آپدیت آفلاین MBAM
liverpooli
18-08-2011, 22:51
در سیف مد rkil لازم نیست
آپدیت آفلاین MBAM
یعنی mbam رو آپدیت کنم وبعد در سیف مد اجرایش کنم؟
Dr Hannibal
18-08-2011, 22:52
یعنی mbam رو آپدیت کنم وبعد در سیف مد اجرایش کنم؟
بله ، اسکن در محیط سیف مد انجام بشه.
آپدیت هم اگر نشد در سیف مد قبل از اسکن بشه.
نتیجش رو بگید
liverpooli
18-08-2011, 23:08
بله ، اسکن در محیط سیف مد انجام بشه.
آپدیت هم اگر نشد در سیف مد قبل از اسکن بشه.
نتیجش رو بگید
آپدیت رو دانلود کردم . چطوری اپدیت کنم ؟ فقط روی فایل آپدیت کلیک کنم و نصبش کنم؟نیلزی نیست وارد نرم افزار بشم واز اونجا آپدیت کنم؟
Dr Hannibal
18-08-2011, 23:14
آپدیت رو دانلود کردم . چطوری اپدیت کنم ؟ فقط روی فایل آپدیت کلیک کنم و نصبش کنم؟نیلزی نیست وارد نرم افزار بشم واز اونجا آپدیت کنم؟
خیر نیازی نیست
liverpooli
19-08-2011, 11:42
سلام.
مالواربایت رو در سیف مد اجرا کردم.بعد از رستارت دیگر بد افزار ظاهر نشد.بعد با PRT و tdss rookit و hitman هم اسکن کردم . الان مهمترین کاری که باید بکنم چیه؟
به دلیل سرعت پایین اینترنت نمیتونم کمبوفیکس رو دانلود کنم.
rkill رواجذا نکردم. دیگه نیازی هست/؟
Dr Hannibal
19-08-2011, 12:00
سلام.
مالواربایت رو در سیف مد اجرا کردم.بعد از رستارت دیگر بد افزار ظاهر نشد.بعد با PRT و tdss rookit و hitman هم اسکن کردم . الان مهمترین کاری که باید بکنم چیه؟
به دلیل سرعت پایین اینترنت نمیتونم کمبوفیکس رو دانلود کنم.
rkill رواجذا نکردم. دیگه نیازی هست/؟
مشکل شما حل شد.
نکات پس از پاک سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).(ضروری)
کمبوفیکس نباید اجرا کنید.
liverpooli
19-08-2011, 19:43
خیلی ممنون.با کمک شما مشکلم حل شد.
فقط مونده فلش مموری. چطوری اونو پاکسازی کنم؟میترسم وصلش کنم به کامپیوتر ودوباره سیستم رو آلوده کنه. لینک دانلود ccleaner رو هم پیدا نکردم.
liverpooli
20-08-2011, 11:43
همچنان منتظرم...
باسپاس.
Dr Hannibal
20-08-2011, 14:55
خیلی ممنون.با کمک شما مشکلم حل شد.
فقط مونده فلش مموری. چطوری اونو پاکسازی کنم؟میترسم وصلش کنم به کامپیوتر ودوباره سیستم رو آلوده کنه. لینک دانلود ccleaner رو هم پیدا نکردم.
آتوران رو غیرفعال کنید.:
برای ویستا و 7
Start>Run>gpedit.msc[Enter]>Computer Configuration>Administrative Templates>Windows Components>Autoplay Policies>Turn off Autoplay>Enabled[Select All drives][OK]>Restart
برای XP
start>run>gpedit.msc>ok>computer configuration>administrative templates>system
تو صفحه سمت راست turn off auto play رو كليك كنيد و اون رو disable كنيد.
سپس فولدر آپشن رو باز کنید. و تیک هارو دقیقا به همین شکلی که من گذاشتم بکنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد فلش رو به سیستم بزنید ، روی درایو فلش کلیک راست کنید و open سپس پوشه های اتوران ، فایل نت پد با پسوند inf و فایل های اجرایی ویروس با پسوند exe هستند رو دستی پاک کنید. مراقب باشید اجرا نکنید
شاید یک ویروس به شکل پوشه باشه برای اینکه اشتباه نکنید پسوند رو فقط نگاه کنید اگه exe بود پوشه نیست ویروسه.
نرم افزار در خواستی
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.