مشاهده نسخه کامل
: مشکل هارد بد رفته تو مخم........
emofaboy
18-08-2011, 10:59
دوستان هارد نوت بوک به مشکل کوچیک پیدا کرده...
اونم این که وقتی با برنامه Active Smart چک می کنم Reallocated Bad Blocks تشخیص می ده....
کسی این مشکل داشته با نه....
می دونم کسی بلد نیست اما گفتم بگم یه وقت ریا نشه.....
مدل 6050se
از برنامه HDD Regenerator استفاده کنید تا سکتورهای خراب رو تعمیر کنه . اگه قادر به اصلاح سکتورهای خراب هاردیسک نبود ، باید
هارد لپ تاپ رو تعویض کنید .
emofaboy
18-08-2011, 14:13
نه دوست عزیز Bad Blocks به این معنی نیست که مشکل در سکتورها وجود داره....
هیچ چیز غیر عادی هم تشخیص داده نشده و پرفورمنس عالی هست....
فقط ممکن مشکل تو قرارگیری اطلاعات تو سکتورها باشه نه خود سکتور....
مشکل هم بعد از این چند دقیقه کار با نوت بوک تو Bus اتفاق افتاد که با توجه به این که Protect Smart نداره این دلیل هم رد می شه....
پس الکی تز تعویض نده ....
emofaboy
18-08-2011, 15:30
الان هم دارم چک می کنم....
قطعا بد سکور پیدا نمی کنه ....
فقط یه Bad Block بوده که Reallocated کرده همین نه این که در حال حاضر مشکلی باشه....
البته در حال حاضر Health prcent 95% هست که این به این معنی هست که مشکلی وجود داره اما دقیقا مشخص نیست چه مشکلی....
نه دوست عزیز Bad Blocks به این معنی نیست که مشکل در سکتورها وجود داره....
هیچ چیز غیر عادی هم تشخیص داده نشده و پرفورمنس عالی هست....
فقط ممکن مشکل تو قرارگیری اطلاعات تو سکتورها باشه نه خود سکتور....
مشکل هم بعد از این چند دقیقه کار با نوت بوک تو Bus اتفاق افتاد که با توجه به این که Protect Smart نداره این دلیل هم رد می شه....
پس الکی تز تعویض نده ....
Bad Block یا Faulty sector همون سکتور معیوب هست و اصطلاحی هست که بخش آسیب دیده ای از هاردیسک اطلاق میشه . اینجا کسی قصد نداره به قول شما تز الکی بده و یا وقت شما رو بگیره . قصد این هست که راهنمایی در باب رفع مشکل شما داده بشه که دچار خسارت بیشتر نشید و بابت این مشاوره هم از شما وجهی دریافت نمیشه .
این مشکل رو روی لپ تاپ های زیادی دیدم و همه اونها دچار خرابی هارد دیسک بودن . نرم افزاری که به شما معرفی کردم می تونه سکتورهای هارد شما رو چک کنه و نه الزاما تعمیر یا اصلاح اون . اگه قصد دارید اطلاعات رو هاردتون رو از دست بدید دیگه اختیار باشماست .
emofaboy
18-08-2011, 15:45
Bad Block یا Faulty sector همون سکتور معیوب هست و اصطلاحی هست که بخش آسیب دیده ای از هاردیسک اطلاق میشه . اینجا کسی قصد نداره به قول شما تز الکی بده و یا وقت شما رو بگیره . قصد این هست که راهنمایی در باب رفع مشکل شما داده بشه که دچار خسارت بیشتر نشید و بابت این مشاوره هم از شما وجهی دریافت نمیشه .
این مشکل رو روی لپ تاپ های زیادی دیدم و همه اونها دچار خرابی هارد دیسک بودن . نرم افزاری که به شما معرفی کردم می تونه سکتورهای هارد شما رو چک کنه و نه الزاما تعمیر یا اصلاح اون . اگه قصد دارید اطلاعات رو هاردتون رو از دست بدید دیگه اختیار باشماست .
حالا چرا می زنی....
ببینید دوست عزیز این مشکل ربطی به Fault بودن سکتور نداره که بخواد تهدیدی برای Data باشه یا نباشه...
فقط مشکل کوچیک در قرارگیری اطلاعات بر روی سکتورها بوده و در این مورد گزارش داده....همین...
هارد هم کاملا سالم هست و Health Percent اون 95%....
ممکن نیاز به Defrag هم باشه....
ضمنا نوت بوک من Hp 6050 هست که از بهترین قطعات استفاده شده و ریسک مشکل رو به شدت پایین آورده....
اگر هم گفتم تز الکی نده به این دلیل بود که من رو مثل بقیه مبتدی فرض نکنی ....
من فقط می خواستم بدونم کسی این مشکل رو داره یا نه.....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.