مشاهده نسخه کامل
: تو رو خدا کمک{ اشتباه در وارد کردن کد رشته }
pooria08
18-08-2011, 04:29
راستش من انتخاب رشته کردم وتو انتخاب 5 کد رو اشتباه زده بودم
هول شدم و زود ویرایشش کردم ولی حالا میبینم که یه کد دیگه رو هم اشتباه وارد کردم و منم از یه بار مهلت ویرایش انتخاب رشته استفاده کردم
الان خیلی ناراحتم تو رو خدا بگین اصلا" راهی وجود نداره که اونو اصلاح کنم؟
تو رو خدا اگه میدونین جواب بدین دارم دق میکنم 7800 کشوری شدم ولی مهندسی معدن شاهرود رو اشتباهی زدم
سلام من هم همین مشکل رو دارم
دارم دق می کنم
مال من علوم کامپیوتر دامغان به جای برق بوشهر اشتباه شده
شما تهرانی؟
milla.online
18-08-2011, 10:39
دارم دق می کنم
شما تهرانی؟
به جای برق بوشهر!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
نمی خوام استرس بدم ولی اگه انتخابای قبلیش قبول نشی 100% اینو میاری...:13:
برو با نماینده سازمان سنجش تو بوشهر تماس بگیر تو شیراز...مثلا مال بوشهر تو خود خلیجه...البته نیمدونم جوابتو بدن یا نه...
ولی امیدوارم از طریق سایت جوابتو بدن...
تلفنی هم چند باز سمچ شو و زنگ بزن...
pooria08
18-08-2011, 14:28
دارم دق می کنم
شما تهرانی؟
سلام
میدونم چی میکشی من یه راه حل پیدا کردم
شما روز شنبه یه فکس میزنی به سازمان سنجش میگی اینجانب .... فرزند .... به شماره داوطلبی ... و شماره پرونده ی ... و .... (شماره داوطلبی شماره پرونده شماره شناسنامه شماره ملی کد رهگیری شماره پرینت انتخاب رشته(آخرین انتخاب رشته) کد رهگیری 15 رقمی و خلاصه هرچی که داری میزنی تو نامه) و مثلا" میگی که کد رشته ی اولویت شماره ی فلان اشتباه شده و از شما تقاضا دارم که کد رشته ی فلان را جایگزین اولویت فلان کنید با تشکر بعد امضا و اثر انگشت و بعد هم اونو فکس میکنی. بهتره نامه رو بدی به کسی بنویسه که این کاره باشه که نتیجه بهتری بگیری ولی اگه خودتم بنویسی مشکلی پیش نمیاد.
به همین راحتی........
راستی اینارو از یه آشنا که تو سازمان سنجش بود پرسیدم
امیدوارم مشکلت حل شه
سلام
میدونم چی میکشی من یه راه حل پیدا کردم
شما روز شنبه یه فکس میزنی به سازمان سنجش میگی اینجانب .... فرزند .... به شماره داوطلبی ... و شماره پرونده ی ... و .... (شماره داوطلبی شماره پرونده شماره شناسنامه شماره ملی کد رهگیری شماره پرینت انتخاب رشته(آخرین انتخاب رشته) کد رهگیری 15 رقمی و خلاصه هرچی که داری میزنی تو نامه) و مثلا" میگی که کد رشته ی اولویت شماره ی فلان اشتباه شده و از شما تقاضا دارم که کد رشته ی فلان را جایگزین اولویت فلان کنید با تشکر بعد امضا و اثر انگشت و بعد هم اونو فکس میکنی. بهتره نامه رو بدی به کسی بنویسه که این کاره باشه که نتیجه بهتری بگیری ولی اگه خودتم بنویسی مشکلی پیش نمیاد.
به همین راحتی........
راستی اینارو از یه آشنا که تو سازمان سنجش بود پرسیدم
امیدوارم مشکلت حل شه
ممنون دوست خوبم
اگه میشه شماره فکسو که گفتی بفرست واسم...
دارم می پکم.
شما خودت همین کارو کردی؟
من رشته های بالاییشو نمی یارم احتمالا
تورو خدا اگه می تونی کمکم کن
pooria08
18-08-2011, 15:07
ممنون دوست خوبم
اگه میشه شماره فکسو که گفتی بفرست واسم...
دارم می پکم.
شما خودت همین کارو کردی؟
من رشته های بالاییشو نمی یارم احتمالا
تورو خدا اگه می تونی کمکم کن
سلام
آره منم میخوام شنبه فکس کنم. :46:
ببین من چون تعداد پست هام کمتر از 10 هستش نمیتونم PM بدم و فکر کنم اون شماره فکس دفترش باشه و نمیتونم که اینجا بزارمش. ولی به هر حال شما mail خودتو برام PM کن. الان خونه نیستم شماره هم خونس شب که رفتم خونه بین ساعت 11 تا 12 واست میفرستمش شما الان بهتره پیش نویس متن نامه تو بنویسی تا شنبه صبح فکس ش کنی.
اصلا" ناراحت نباش :8:
cancer140
18-08-2011, 15:13
الويت بعدي رو چي زدي؟
فكر مي كنم بتوني الويت بعدي رو بياري
سلام
آره منم میخوام شنبه فکس کنم. :46:
ببین من چون تعداد پست هام کمتر از 10 هستش نمیتونم PM بدم و فکر کنم اون شماره فکس دفترش باشه و نمیتونم که اینجا بزارمش. ولی به هر حال شما mail خودتو برام PM کن. الان خونه نیستم شماره هم خونس شب که رفتم خونه بین ساعت 11 تا 12 واست میفرستمش شما الان بهتره پیش نویس متن نامه تو بنویسی تا شنبه صبح فکس ش کنی.
اصلا" ناراحت نباش :8:
مرسی داداش
خیلی مردی
ایمیلم کناره آواترم هست
اگه زحمتی نیست شمارشو برام sms کن
0936
371
82
92
الويت بعدي رو چي زدي؟
فكر مي كنم بتوني الويت بعدي رو بياري
اولین انتخاب که قبول بشی همونو باید بری
اگه از اون رد بشه باقیشو میارم
حتما میشه اصلاحش کرد. ولی درسته حتما اولی رو باید بری، ولی بعد یکی دو ترم می تونی انتقالی بگیری و بری انتخابهای بعدی که قبول شدی.
به هر حال فعلا وقت هست که تغییرش بدین، پس سریع پیگیری کنید.
micropersian
18-08-2011, 20:00
راستش من انتخاب رشته کردم وتو انتخاب 5 کد رو اشتباه زده بودم
هول شدم و زود ویرایشش کردم ولی حالا میبینم که یه کد دیگه رو هم اشتباه وارد کردم و منم از یه بار مهلت ویرایش انتخاب رشته استفاده کردم
الان خیلی ناراحتم تو رو خدا بگین اصلا" راهی وجود نداره که اونو اصلاح کنم؟
تو رو خدا اگه میدونین جواب بدین دارم دق میکنم 7800 کشوری شدم ولی مهندسی معدن شاهرود رو اشتباهی زدم
تو که یک انتخاب رشته ساده را نتونستی انجام بدی . یک فرصت ویرایش را هم داشتی الکی از دست دادی چکار باید برات کرد .
کاری مهم تر از این داشتی تو عمرت آحه؟ شما ها چطوری زندگی می کنید !
خوب تقصیر خودته دیگه ! هرجا قبول شدی باید بری...
تو که یک انتخاب رشته ساده را نتونستی انجام بدی . یک فرصت ویرایش را هم داشتی الکی از دست دادی چکار باید برات کرد .
کاری مهم تر از این داشتی تو عمرت آحه؟ شما ها چطوری زندگی می کنید !
خوب تقصیر خودته دیگه ! هرجا قبول شدی باید بری...
درسته حق با شماست آدم باید توی همه ی کارها نهایت دقت رو داشته باشه حالا چه برسه به انتخاب رشته که خیلی مهم هست ایشون باید دقت میکردند قرار هم نبود که شاخ غول بشکنن که یک انتخاب رشته ساده بود حتی اگر اولین انتخاب رشتشون هم باشه باز اگر به پیغام ها و دستورات سازمان سنجش دقت میکردند این مشکلات هم پیش نمیومد امسال سازمان سنجش کار رو خیلی راحت کرده فرصت خوبی برای انتخاب رشته داده تازه فرصت ویرایش هم داده حتی کسایی که اعلام علاقه مندی نکرده بودن دوباره بهشون برای اعلام علاقه مندی برای پیام نور و غیر انتفاعی یک لینک داده بود واقعا دیگه نمیدونم چی بگم !!!
شما اگر اون زمانی که انتخاب رشته اینترنتی نبود و باید فرم رو پر میکردید و بعد پست میکردید بودید الان قدر این فرصت و اینترنتی شدن رو میدونستید !!!
آقا پوریا کجاایی داداش
تورو خدا شمارشو ایمیل کن
ایمیل من همین p000ya هست توی یاهو.
12 سال درس خوندن با یه اشتباه به فنا میره
hermione
19-08-2011, 12:12
سریع پیگیری کنید البته اگه خدا نکرده اونو قبول شدید بعد از 1 ترم خوندن می تونید در خواست بدید اون انتخابای بعدی که قبول شدید انتقال میدن .
cancer140
19-08-2011, 17:24
آره اگه روزانه باشي بايد بري ، حالا چقدر احتمال ميدي كه همينو بياري؟
اگه توي يه دانشگاه ديگه پارتي قوي داشته باشي درستم خوب باشه ميشه انتقالي گرفت.
asaliijun
21-08-2011, 07:39
اگه درست نشد غصه نخورید.ابان دوباره نتایج میاد هرکدوم از رشته های پایین ترتونو ک قبول شده بودین میتونین برین
شما باید این طور چیزی را درست کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
اینجانب xفرزندx به شماره شناسنامهx صادره از xو شماره ملی x و شماره پرونده xو رمز ورود xشماره داوطلبی xبه علت اشتباه در ویرایش دو کد رشته را جا به جه وارد کرده ام و از آنجایی که آینده بنده به آن بستگی دارد از شما تقاضا دارم جای انتخاب xیعنی دارای کد رشتهx را با انتخابx بنده یعنی دارای کد رشتهx تعویض بفرمایید به گونه ای که انتخاب xکد xو انتخاب xکد xقرار بگیرد
کلیه مدارک انتخاب رشته به همراه تصویر کارت ملی ضمیمه شده است
شماره همراه :
اثر انگشت و امضا
با تشکر
بعد با پست پیشتاز برا سازمان سنجش بفرستید
کد پستی مربوط به نقص و ایرادات سازمان سنجش هم تو قسمت درباره ی ما سایت سنجش نوشته
Arista]
cancer140
24-08-2011, 19:12
سریع پیگیری کنید البته اگه خدا نکرده اونو قبول شدید بعد از 1 ترم خوندن می تونید در خواست بدید اون انتخابای بعدی که قبول شدید انتقال میدن .
آره اگه قبول شده باشه ميتونه منم يكي از دوستام از شهركرد اومد اصفهان
saeedkhaledian
28-08-2011, 23:47
باید بری جلو در سازمان سنجش
دوستم سال 87 اینجوری شد رفت اون کدو حذف کرد
البته اشتباه نکرده بود پشیمون شده بود.ولی تو بگو اشتباه شده
ممنون از همه ی دوستان
مشکلم حل شد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
micropersian
29-08-2011, 15:29
ممنون از همه ی دوستان
مشکلم حل شد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کردی چطوری ؟
همونچیزی که دوستان گفتن فکس کردم :10:
behnam_gunner
09-09-2011, 21:30
ببخشید بچه ها یه مشکلی برای یکی از فامیا هامون پیش اومده رتبه 5300 منطقه دو تجربی آورده
نمی دونسته که به ترتیب اولویت باید بزنه یعنی نمی دونست اگه اولین انتخاب رو قبول شه باید بره ( مسخره کردن نداره به هر حال اطلاعات افراد به نسبت نوع زندگیشون ه)
بره همین اومده اولین انتخابش رو زده شیمی کاربردی پیام نور تالش که 100% قبول میشه - با توجه به این که می تونه با این رتبه تو یه دانشگاه دولتی (دانشگاه گیلان - مهندسی شیمی ) قبول بشه الان که فکر نکنم وقتی برای تعویض انتخاب هاش داشته باشه؟؟؟
فقط یه سوال داشتم اگه دانشگاه پیام نور رو بره بعد کارنامه تکمیلی که آبان اومد میتونه انتقالی بگیره از دانشگاه پیام نور به داشنگاه دولتی ؟؟
بعد آیا میتونه از پیام نور به دولتی انتقال واحد های پاس شده ترم یک رو انجام بده
یا آیا کلا راهی داره که نره پیام نور و همین اول بره دانشگاه دولتی (یعنی درخواستی چیزی برای سازمان سنجش بفرسته ؟؟؟)
باتشکر از جواب های احتمالی شما :دی
فقط خیلی فوری بی زحمت اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید لطفا
behnam_gunner
11-09-2011, 00:31
بچه ها خواهشا یه راهنمایی بکنین طرف بیچاره تو بد وضعیتی گیر کرده
اشتباه ناخواته بوده ولی میخوام بدونیم چه راه هایی برای اصلاحش هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.