مشاهده نسخه کامل
: نصب ویندوز بدون ie8
اقا یکی به من بگه من ویندوز xp رو چطوری نصب کنم که ie8 باهاش نصب نشه یا اینکه چطوری حذفش کنم اینترنت ایکسپلورر میگم که ویندوز نپره اخه هر وقت حذفش میکنم ویندوز یه پیام خطا میده که ایکسپلورر نات فوند بعد فقط پس زمینه ویندوز میاد در چه داخل run ایکسپلورر مینویسم جواب نمیده اخه من میخوام مودم dsl 200 رو نصب کنم اما ie8 نمیگذاره یا باید حذفش کنم یا نخسه دیگه ieرو نصب کنم مثل 6 و 7
Dariushtanha
18-08-2011, 13:31
فکر نکنم اصلا نیازی به پاک کردن برنامه IE 8 باشه.شما باید تنظیمات security اون را دستکاری کنید ولی دقیقا نمیدونم کدوم قسمتش را باید تغییر بدین.از طرفی اینکه میگید نمیتونیید IE8 را حذف کنید و مشکل بوجود میاد تعجب میکنم چرا که با روشی که در تاپیک قبلیتان گفتم براحتی این برنامه حذف میشه.
لطفا تاپیک اضافه و تکراری نزنید این خلاف قوانین فروم است .مشکلتان را در همان تاپیک اول که زدید پیگیری کنید
forum.p30world.com/showthread.php?t=508546
joe_satriani
18-08-2011, 15:34
با سلام
خوب IE رو زمانی که ویندوز نصب شد پاکش کنید.
بدین صورت که addremove programs رو انتخاب کنید.
سپس از سمت چپ اون پنجره add remove windows component رو انتخاب کنید.
سپس یه کادری باز میشه که تیک IE رو کافیه بردارید و مراحل رو طی کنید تا حذف شه
موفق باشید.
وقتی من ie8 رو حذف میکنم این پیغام خطا رو میده و دسکتاپ خالی بدون ایکن میاد تو سایت خارجی سرچ کردم یه کارایی گفته بودن دقیقا نیمدونم چی گفتند خواهشا یکی پیگیری کنه و مشکل ما رو با این ie8 رفع کنه ممنون میشم
پیغام خطا
"This application failed to start because iertutil.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem."
Dew Drop
20-08-2011, 23:28
وقتی من ie8 رو حذف میکنم این پیغام خطا رو میده و دسکتاپ خالی بدون ایکن میاد تو سایت خارجی سرچ کردم یه کارایی گفته بودن دقیقا نیمدونم چی گفتند خواهشا یکی پیگیری کنه و مشکل ما رو با این ie8 رفع کنه ممنون میشم
پیغام خطا
"This application failed to start because iertutil.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem."
سلام
این فایل رو دانلود کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو مسیر C:\Windows\System32 قرار بدید,ببینید درست میشه؟!
اگه مي خواييد ويندوزتون بدون IE8 نصب بشه بايد فايل نصب IE رو از سي دي ويندوز پيدا كنيد و اون رو با با يه برنامه ديگه جايگزين كنيد
البته اينكار بستگي زيادي به نوع سي دي ويندوز شما داره كه اگه وارد نيستيد بهتره از يه سي دي ديگه استفاده كنيد كه IE8 رو نصب نكنه
شما منظورت سی دی نصب ویندوزه درسته؟
از نرم افزار n-lite کمک بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.