مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری در مورد -- بازی (هیچ کس تا حالا نتونست جواب منو بده )
alidanger_202
18-08-2011, 02:22
سلام به همه ی دوستانی که -- بازی رو دوست دارن
من 1 مشکلی دارم که حتما تمام شما ها به اون بر خوردید و نمیدونید چه کار کنید
توی خیلی از بازی ها وقتی که میمیری یا بازی میره مرحله بعد اوون دسته از مقدار هایی که -- کردیم همه از بین میره و دیگه کار قبلیش رو نمیکنه و به قول معروف از سرنو غزل خانوم باید همه ی کار هارو دوباره از اول انجام بدیم و دو بازی با موتور جستجو گرمون مقدار هارو پیداکنیم من میخواستم هر کسی که میدونه چجوری میشه این مشکل بزرگ رو حل کرد بیدریغ اطلاعاتشو در اختیار ما بزاره
ممنون منتظر جواباتون هستم
---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
این علامت -- یعنی ه@@ک@@ یا همون CK@|-|
من که نفهمیدم چی گفتی واضح تر بگو شاید من بلد باشم اخه تو بازی ها استادم
MRHArtsClube
19-08-2011, 13:46
منم همین مشکلو دارم. میخاستم تاپیک بزنم اما سوالامو همینجا میپرسم! :20:
{کل این تاپیکو گشتم اما پیدا نکردم اگه جایی جوابش داده شده (نه بحث بی جواب) لینک بذارید مرسی}
=-==-
بازی Assassins Creed Brotherhood رو -- کردم مقدارها اومدن! اما از این ماموریت به ماموریت بعدی یا از این مموری به مموری بعد که وسطش Loading داره مقدارها دیگه کار نمیکنن! من فکر کنم با پوینتر بشه حلش کرد اما من یه آموزش کامل که بتونم طبقش پوینترشو پیدا کنم پیدا نکردم!
=-==-
سوال بعدیمم ساخت T,r,a,i,n,e.r می باشد!!!! اینهمه آموزش من یکیشم نفهمیدم!!! :41: فک کنم مشکل از منه! یه آموزش ساده که منم بتونم بفهمم نیست؟ آخه من برنامه نویسی می کنم اما با این آموزشا نه تو #C تونستم بنویسم نه VB6!!! البته در این مورد فکر کنم یه راهنمایی یا توضیح روی یکی از نمونه ها کارمو راه بندازه :46:! :31: اونقدرا هم گیج نیستما! اما چون تا حالا نتونستم بسازم به نظرم سخت میاد!
milad136838
19-08-2011, 13:51
کسی نیست کمک کنه؟
alidanger_202
19-08-2011, 15:10
پس هنوز هم به هیچ نتیجه ی درستی نرسیدیم
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
و در مورد شما دوست عزیز جهانمو منظورم کاملا واظح ولی اگه نفهمیدی دوباره میگم
من میخام 1 بازی رو ه ک کنم تمام مقدار های مربوته رو پیدا میکنم ولی وقتی که تو بازی میمیری یا میری مرحله بعدی تمام اوون مقدار ها از بین میرن و ما باید دوباره فرایند ه ک بازی رو از اول شروع کنیم
a6543210
21-08-2011, 09:15
احتمال می دم از کرک بازیتون باشه! البته این یه احتمال بود!توسنستی کرک دیگه پیدا کن!
شرمنده حلا فهمیدم چی گفتی
alidanger_202 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازی ac b کرک فول معتبری برای دستکاری بازیش تا حالا من ندیدم این کرک ها فقط قفل اجرای بازی رو میشکنن فکرر نکنم کسی کرک فول بازی رو بسازه مگر نخسه اصلیش رو بگیری (طبق اگاهیم گفتم شاید هم راهی باشه که هست)
MRHArtsClube
22-08-2011, 02:43
شرمنده حلا فهمیدم چی گفتی
alidanger_202 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازی ac b کرک فول معتبری برای دستکاری بازیش تا حالا من ندیدم این کرک ها فقط قفل اجرای بازی رو میشکنن فکرر نکنم کسی کرک فول بازی رو بسازه مگر نخسه اصلیش رو بگیری (طبق اگاهیم گفتم شاید هم راهی باشه که هست)
من فکر میکنم با Pointer بشه! اگه راجع به پوینتر آموزشی دارید بذارید لطفا. چون به هر حال هرچقدرم که کرک الکی باشه به هر حال خود بازی یه جا این عددارو نگه می داره. حتما هم اگه آدرسشون عوض میشه (چه به دلیل کرک یا خود بازی) یه متغیر هست که مقدارش به صورت کپی میاد توی اینا که ما پیدا می کنیم.
ممنون :31:
alidanger_202
23-08-2011, 11:18
پس بازم هنوز به 1 راه کامل و کلی برای حل این مشکل پیدانشوده
MRHArtsClube
01-09-2011, 03:30
دوستانی که دستی تو کار دارن لطفا راهنمایی کنن! به جای اینکه آموزشهارو کپی کنید {منظورم صرفا عمل کپی کردنه Ctrl+C} بذارید توی سایت و به یه چنین مباحثی جواب ندین و خودتونو پروفشنال بخونید بیایید این بحثو جمع کنیم لطفاً.
naalosar
16-09-2011, 16:55
اهاه.. سلام ..
منم همین مشکلو دارم...
بیشتر بازی ها بعد از اینه می بریمشون و دوباره میاریمشون هیچ کودوم از ت . راینر ها مو ن روش کار نمیکنه ...
البته این یه چیز عادیه .. چون جای اون متغیر عوض میشه..
ولی این ت راینر هایی که حرفه ای ها میسازند اینجوری نیس و همیشه کار میده..
من تا حالا فقط تونستم واسه پی ای اس 2010 تراینر درست بسازم....
والا من یکم تو این زمینه کار کردم به همین مشکل خوردم!
یه بازی ساده ای بود به اسم motorama اگه تو گوگل سرچ کنین پیدا میشه!همین مشکلو باهاش داشتم
به نظر میاد هر لول یه آدرس خاصی رو داره منظورم اینه که واسه هر لول باید یه آدرس جدا پچ بشه..واسه این بازی که اینطور بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.