ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال سوئیچ کردن به کارت گرافیک اصلی برای همیشه در asus k53sv

judaki
17-08-2011, 23:56
سلام دوستان خوب هستید نماز روزه هاتون قبول.

دوستان چند روزیه که یه asus k53sv گرفتم که این لپ تاپ دوتا گرافیک داره یکی اینتل (برای کارهای ساده) ویکی هم
nvidia gt540 2gb که ویندوز با اینتله بالا میاد و چون ویندوز سون روی لپ تاپم نصبه اون اینتله برای اینکه جوابگو باشه 400 -500 مگابایت از حافظه رم رو اشغال میکنه برای همین میخواستم بدونم چه کار باید بکنم که ویندوز با همون کارت گرافیک اصلیه بیاد بالا که خودش 2 گیگ حافظه داره و دیگه رمی اشغال نکنه ؟ البته میدونم که برای اجرای برنامه ها وبازی ها باید توی کنترل پنل جیفورس دست کاری کرد که اینو بلدم میخواستم بدونم چه جور میشه کلا بیخیال اون اینتله شد و از اول تا آخر ویندوز با همین جیفورسه کار کنم ؟

خیلی ممنون دوستان

lida
18-08-2011, 08:08
nvidia cobtrol panel>manage 3d setting
میذاریش رو جیفرس حله

judaki
18-08-2011, 14:52
اون قسمتو قبلا انجام دادم ولی دارم اینو میگم که وقتی ویندوز بالا میاد 1 گیگ از رم اشغال شده که به نظر من400-500 مگابایتش از همون گرافیک اینتله و این روشی که شما گفتید توی لود شدن ویندوز با جیفورس تاثیری نداره من میخوام ویندوز با جیفورس بیاد بالا که او 500 مگ رم رو داشته باشم.

ممنون میشم اگه کسی راه حل دیگه ای بلده بیان کنه.

lida
18-08-2011, 15:01
اونو کاری نمیشه کرد در واقع این سری از vgaها 2گیگ واقعی نیستن برا همین 500مگ اشغال میکنن توجه کنید نوشته روش
vram=2gig
تازه اون 500مگ رو میخوای چیکار کنی؟

judaki
18-08-2011, 16:21
نه روی لپ تاپ چیزی ننوشته نوشته gforce gt540 cuda 2gb که خود فروشنده هم گفت دو گیگش اصله تا 3.5 هم شیر میکنه. و اون اینتله 64 و تا 1500 شیر میکنه. یعنی هیچ راهی نداره که ویندوز با gforce بوت بشه بیاد بالا. 500 خودش قد یه رم 512 تاثیر داره دیگه
رمم 500 مگ اشغال باشه بهتره یا 1 گیگ تاثیر داره رو سرعت.

هیچ راهی نیست؟

lida
18-08-2011, 20:54
همون چیزی که کفتم فروشنده درس نمیدونه زیادم تفاوتی نمی کنه سرعت بوت یه کم از استارت اپ برنامه هارو وردار خوب میشه

Dj_aghamajid
18-08-2011, 22:01
حافظه کارت گرافیک تاثیر خاصی تو سرعت لودشدن ویندوز نداره!
این لپتاپ ها در واقع یک کارت گرافیگ دارن که مثلا همون GT540 هست و یک پردازنده که داخلش هسته گرافیگی HD3000 داره! و در موقع لود ویندوز وهمچنین کارهای سبک گرافیکی ار هسته گرافیکی پردازنده استفاده میشه و در موقع لزوم کارت گرافیک وارد مدار میشه! اینکه اکثر اوقات کارت گرافیک رو به عنوان پیش فرض نمیبینی بهتره! و باعث کاهش مصرف باتری و همچنین کاهش گرمای لپتاپ میشه!
در مورد GT 540 هم باید بگم به 2 نوع عرضه شده: 1 گیگ و 2 گیگ
حافظه اعلام شده هم بطور اختصاصی هست و در موقع نیاز از رم بر میداره و تا 3.5 هم در مدل 2 گیگ افزایش پیدا میکنه!
در مورد هسته گرافیکی هم که در بالا گفتم فقط در سری سندی بریج وجود داره و در سری Corei های قبلی اینو نداریم!
موفق باشید!