ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک سامسونگ سریِ D585

sheytoon001
17-08-2011, 21:57
دوستانی که این مدل از LCD سامسونگ رو خریدن لطفا از مزایا و معایبی که در اون دیدن بگن تا دوستان دیگه بتونن اطلاعات بیشتری دربارش کسب کنن:11:

مشخصات 40D585

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات اصلی:

انطباق تصویر 50 هرتز
DVBT تیونر دیجیتال
صدای فراگیر
صدای دالبی دیجیتال
DVBT تیونردیجیتال
کنترل چند دستگاه بایک ریموت+Any net
رزولوشن Full HD
ارتباط از طریق دانگل Wifi
All share ارتباط بیسیم باسایر دستگاهها
2پورت USB
4ورودی HDMI
مصرف انرژیبااستفاده ازاکو سنسور
مصرف انرژی در حالت Stand by:0.3
---------------------------------------------------------------------

سری 5
اندازه صفحه 40 اینچ
1920x1080 دقت تصویری
50 Clear Motion Rate
موتور تصویرپرداز HyperReal
نسبت کنتراست دینامیک (کنتراست بالا)
Wide Color Enhancer Plus موجود است
HDMI x 4
USB x 2
ورودی کامپوننت (Y/Pb/Pr) x 2
ورودی کامپوزیت (AV) x 2 (استفاده مشترک برای کامپوننت Y)
خروجی صدای دیجیتال (اپتیکال) x 1 (کنار)
ورودی کامپیوتر (D-sub)
هدفون
ورودی صدای کامپیوتر (مینی فیش)
ورودی صدای DVI (مینی فیش) x 1 (استفاده مشترک برای ورودی صدای کامپیوتر)
اترنت (LAN)
تیونر داخلی DTV موجود است
Dolby Digital Plus, Dolby Pulse
SRS Trusurround HD
DTS 2.0 + خروجی دیجیتال
خروجی صدا (RMS) 10 وات X 2
AllShare (با امکانات DNLA)
AnyNet+ (HDMI-CEC) موجود است
جستجوی خودکار کانال موجود است
EPG موجود است
تله تکست (TTXT) موجود است
زبان های نمایش روی صفحه (زبان محلی)
تنظیم کننده خودکار صدا موجود است
خاموش شدن خودکار موجود است
ساعت و تایمر روشن/خاموش موجود است
تایمر خواب موجود است
حالت بازی موجود است
تصویر-در-تصویر (1 تیونر تصویر در تصویر)
برق تغذیه 100-240 ولت متناوب 60/50 هرتز
مصرف برق در حالت آماده بکار کمتر از 0.3 وات
مصرف برق 40 وات (حالت صرفه جویی در انرژی)
مصرف برق 180 وات (حداکثر)
ساپورت پایه دیواری Vesa موجود است
مدل کنترل از راه دور TM950
باتری همراه دستگاه ارائه شده است
سیم برق موجود است

sheytoon001
07-09-2011, 01:21
خوب من بلاخره این lcd رو خریدم
کسی هست بدونه آیا با این lcd میشه از اینترنت استفاده کرد یا نه؟
من کابل رو از مودم به lcd وصل کردم، آی پی هم نشون داد اما نمیدونم میشه صفحات اینترنت رو باز کرد یا نه؟

ali gamma
07-09-2011, 10:49
مبارک باشه.

میشه در مورد مزایا و معایبش توضیح بدید و چنتا عکس با وضوح هم ازش در حین پخش فیلم بزارید

مطمئنا میتونه برای افراد دیگه ای که این تلویزیون مد نظرشون هست کمک بزرگی باشه

پیشاپیش ممنون

sheytoon001
07-09-2011, 20:17
مبارک باشه.

میشه در مورد مزایا و معایبش توضیح بدید و چنتا عکس با وضوح هم ازش در حین پخش فیلم بزارید

مطمئنا میتونه برای افراد دیگه ای که این تلویزیون مد نظرشون هست کمک بزرگی باشه

پیشاپیش ممنون
ممنونم دوست من
تا جایی که من میدونم یکی از مزایاش داشتن گیرنده دیجیتال و پخش فرمت های مختلف فیلم از روی فلش هست
البته من فعلا فقط MKV رو خودم تست کردم، زیرنویس با فرمت srt هم پخش میکنه
از معایبش میگن 50 هرتز بودنشه که من نمیدونم کجا به چشم میاد، چون من فعلا مشکلی درش ندیدم
عکس هم در اولین فرصت میذارم
سوالی دارم از دوستان
1) آیا میشه در این تلویزیون از امکانات اینترنت استفاده کرد؟ من هیچ گزینه ای در این رابطه ندیدم
2) قسمت شبکه و all share در این lcd برای چه کاریه؟ من کابل مودم رو به پورت شبکه وصل کردم، آی پی هم شناخت اما نمیدونم باهاش چیکار میشه کرد

nimaaaa
11-10-2011, 08:39
منم خریدم
کسانی که تو منطقه شون از تلویزیون دیجیتال صدا سیما استفاده میکنن آیا لازمه با داشتن این نوع tv دستگاه گیرنده ست باکسو بخرن ؟

iman_s
11-10-2011, 13:25
Allshare برای ارتباط با سایر ابزارهای دیجیتال مانند کامپیوتر ، موبایل، دوربین دیجیتال و .... که دارای قابلیت DLNA هستند میباشد.
مثلا اگر دوربینی داشته باشد که دارای DLNA باشه میشه از طریق وایرلس بدون اینکه از کامپیوتر استفاده بشه عکسها و فیلمها رو روی تی وی پخش کرد
کابل شبکه هم برای ارتباط با کامپیوتر هست.کابل رو به کامپیوتر وصل میکنید و طبق روال عادی شبکه ها کامپیوتر و تی وی رو باهم شبکه میکنید.سپس برنامه Samsung PC Share رو اجرا کنید و فایلهایی که میخواهید روی تی وی داشته باشید در برنامه اضافه کنید.این فایلها در تی وی مانند یک حافظه جانبی شناخته میشه و انگار یک هارد یا فلش به تی وی متصل هست

jsaleh11
07-12-2011, 14:18
ممنونم دوست من
تا جایی که من میدونم یکی از مزایاش داشتن گیرنده دیجیتال و پخش فرمت های مختلف فیلم از روی فلش هست
البته من فعلا فقط MKV رو خودم تست کردم، زیرنویس با فرمت srt هم پخش میکنه
از معایبش میگن 50 هرتز بودنشه که من نمیدونم کجا به چشم میاد، چون من فعلا مشکلی درش ندیدم
عکس هم در اولین فرصت میذارم
سوالی دارم از دوستان
1) آیا میشه در این تلویزیون از امکانات اینترنت استفاده کرد؟ من هیچ گزینه ای در این رابطه ندیدم
2) قسمت شبکه و all share در این lcd برای چه کاریه؟ من کابل مودم رو به پورت شبکه وصل کردم، آی پی هم شناخت اما نمیدونم باهاش چیکار میشه کرد
با سلام. منم میخوام این تی وی رو بخرم. اگه عکسی از تصویر شبکه های داخلی بذارید خیلی ممنون میشم.

hapalii
08-12-2011, 01:17
منم خریدم
کسانی که تو منطقه شون از تلویزیون دیجیتال صدا سیما استفاده میکنن آیا لازمه با داشتن این نوع tv دستگاه گیرنده ست باکسو بخرن ؟

نخیر دیگه نیازی به ستاپ باکس نیست.

در ضمن با این تی وی نمیشه به اینترنت وصل شد شناختن ای پی هم به این علت که این تی وی پورت لن داره و میشه اون رو با وسایل دیگه شبکه کرد حالا بصورت بی سیم با الشیر یا با سیم مثل همه شبکه های دیگه .

eisa_ssi
08-12-2011, 13:07
با سلام وخسته نباشید ،برای انتقال چیدمان کانالها به فلش در ال ای دی ua40d5550 هیچ گزینه پیدا نکردم در صورتی که تو قسمت راهنمایی سیستم اشاره شده.لطفا کمک کنید.ایمیل [EMAIL="eisa1386@yahoo.com"]eisa1386@yahoo.com[/EMAIL

hapalii
09-12-2011, 13:47
با سلام وخسته نباشید ،برای انتقال چیدمان کانالها به فلش در ال ای دی ua40d5550 هیچ گزینه پیدا نکردم در صورتی که تو قسمت راهنمایی سیستم اشاره شده.لطفا کمک کنید.ایمیل [EMAIL="eisa1386@yahoo.com"]eisa1386@yahoo.com[/EMAIL

سلام

اصلا فکر نمی کنم همچین امکانی در تی وی وجود داشته باشه این قابلیت معمولا برای دستگاه های گیرنده است اونم چون در مواقعی 2 تا 3 هزار کانال روی یک گیرنده سیو میشه برای انتقال یا بک آپ گرفتن از این لیست همچین امکانی وجود داره ولی در تی وی مثلا در حال حاضر 16 تا کانال و 10 تا رادیو فکر نمی کنم اصلا نیازی به ذخیره روی فلش داشته باشه و در هر تی وی میشه در عرض کمتر از چند دقیقه این 26 مورد ترتیبش رو درست کرد.

DANDY1983
23-07-2012, 19:58
با سلام من این تلویزیون رو دارم و میخوام بفروشمش اگر کسی خواست میتونه با من تماس بگیره 09183605710

starcity
04-08-2012, 16:38
ما به تازگی تلویزیون led سامسونگ خریرمممکنه بگید ایا با این نو تلویزیون میشه برنامه ضبط کرد یا نه؟ منظورم اینه که دکمه Recبر روی کنترل چه استفاده ای داره؟ ممنون میشم پاسخ بدید

Soroush-S
04-08-2012, 16:50
ما به تازگی تلویزیون led سامسونگ خریرمممکنه بگید ایا با این نو تلویزیون میشه برنامه ضبط کرد یا نه؟ منظورم اینه که دکمه Recبر روی کنترل چه استفاده ای داره؟ ممنون میشم پاسخ بدید

این دکمه استفاده ای نداره - ضمنا یک سوال داشتم: این LED شما قطرش کمه یا مثل ال سی دی هست؟ چون ال ای دیهای جدید سامسونگ دیدم مثل ال سی دی پشت دارن

starcity
04-08-2012, 16:55
پس یعنی نمیشه چیزی ضبط کرد؟ توی دفترچه راهنما نوشته این دکمه فقط برای anynet+کاربرد داره
در مورد سوالاتون هم ،بله ضخامت پشت تلویزیون خیلی کمه در حد 4 و5 سانتی متر هست و مثل LCD ها ضخامت نداره

Soroush-S
05-08-2012, 10:01
پس یعنی نمیشه چیزی ضبط کرد؟ توی دفترچه راهنما نوشته این دکمه فقط برای anynet+کاربرد داره
در مورد سوالاتون هم ،بله ضخامت پشت تلویزیون خیلی کمه در حد 4 و5 سانتی متر هست و مثل LCD ها ضخامت نداره

خب ال ای دی باید ضخامتش کمتر باشه - تونستی یه عکس بزار