مشاهده نسخه کامل
: Vray یا Mental Ray ؟
بچه ها سلام چه خبرا
الان یه مدتیه من می خوام از منتال برم سمت وی ری یکم تو سایتای دیگه تحقیق کردم اما بیشتر گیج شدم
مثلا یکی میگه مایا فقط با منتال بعد یکی دیگه میگه حرف منو گوش کن من چند ساله دارم با هر دو کار میکنم فقط وی ری خوبه منتال بدرد نمی خوره و اینا ...
حالا من موندم با همین منتال بسازم یا وقت و تلف نکنم برم وی ری بخونم اصلا با مایا سازگار هست یا فقط برای مکس نوشته شده.
خواستم منو راهنمایی کنین با دلیل البته مثلا نقاط ضعف و قوت هر کدوم و بگین بعد ببینیم کدوم بهتره تصمیم قطعی بگیرم.
منتظر نظراتتون هستم
ممنون
N O V A L I S
17-08-2011, 22:06
هر دو تاشون خوبن و هر کدوم محاسن خودشون رو دارن و خروجی کاربرای حرفه ای هر دو موتور رو نمیشه از هم تشخیص داد..
"فقط وی ری خوبه منتال بدرد نمی خوره" حرف کسیه که یا اصلا باهاش کار نکرده یا نتونسته یادش بگیره!
من خودم 2 ساله که با منتال کار می کنم و تو این مدت از سرعت و قدرت و وسعتش لذت بردم.. اگر عمر و فرصتی بود وی ری رو هم کار می کنم چون خروجی های وی ری رو هم خیلی دوست دارم.. اما فعلا با شرایط کاری ای که دارم فاکتور سرعت باعث شده که تمرکزم روی منتال باشه..
میگن وی ری راحت تره؛ اما سرعت کمتری نسبت به منتال ری داره..
SSS_HHH_OOO
17-08-2011, 22:17
ببین دو تا مسئله هست
یکی اینکه منتال ری چند سال در رقابت با رندرمن همیشه برنده بود و بهترین موتور رندر میشد
دوم اینکه اینطوری فکر کردن در مورد رندرا درست نیست
در واقع همه موتورای رندر نیاز ما رو برآورده میکنن و چیزی که باید هر کسی یاد بگیره مقداری فیزیک نور و خواص مواد در مقابل نوره
بعدش هم نورپردازی هنری
و البته نحوه کار موتورهای رندر
با دونستن این سه تا با هر موتور رندری میتونی با قدرت کار کنی و البته بسته به نیازت از هرکدوم استفاده کنی
الان به من بگن جلوه های ویژه برای یه فیلم میخوایم که توش انفجار باشه یه آدم کلا سه بعدی باشه من میرم سراغ منتال ری
ولی بگم یه انیمیشن میخوایم که سریع آماده بشه کیفیت خوب داشته باشه من بدون شک وی ری انتخاب میکنم
حالا اگه یه کار معماری به پستم بخوره حتما سراغ فرای رندر میرم به خاطر اینکه تو تک فریم رندر های فیزیکالی واقعا خوب جواب میدن
mojtaba_14
17-08-2011, 23:39
تمام چیزهایی که SSS_HHH_OOO گفت،بعلاوه اینکه شما اگه به یکی از موتورهای رندر مسلط بشید و گلیمتون رو بتونید از آب بکشید بیرون،یاد گرفتن بقیه موتور های رندر خیلی آسون تر میشه چون تشابهات زیادی با هم دارن .....کافی فقط بفهمید که معادل هر چیزی تو موتور رندر X،تو موتر رندرZ چی میشه....که اونم برای کسی که به یه موتور رندر مسلط باشه،کار خیلی سختی نیست...
دوباره سلام
میدونین چرا اینو پرسیدم من تو هر سایتی میرم هشتاد نود درصد خروجی رندراشون وی ری هست آموزش منتال هم کمتر هست انگار
حالا با نظر شما پس من رو همون منتال تمرکز می کنم .
راستی شما که خبره کار هستین الان میشه یه سایتی مثل 3dtotal بهم معرفی کنین که پر پروژه باشه البته بیشتر منظورم مایا و منتال ری هست
(این سایت 3d total هم خوبه ها اما بیشتر رو مکس و وی ری تمرکز داره پروژه های حرفه ای برای منتال کمتر داره من تقریبا همشونو دیدم )
ممنون
SSS_HHH_OOO
18-08-2011, 17:16
پروژه منظورت آموزش باشه یا کار آماده برای دانلود یا گالری از کارای حرفه ای؟
سلام خدمت استاد عزیز
آره منظورم همون گالری هایی که گهگاه توش نکات خیلی ریز و هم یادآوری میکنن . من بیشتر دنبال تکنیکهای فنی منتالم .
مثلا این یه نمونه از اون گالری ها که من تقریبا بیشترشونو تو هاردم دارم
تعدادشونم خیلی زیاده اما بدبختی بیشتر مکس و وی ری هستن( نمی دونم این ملت از مکس چی میخوان که!)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه بتونی یکی مثل اینو برام پیدا کنی که خیلی ثواب کردی!
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.