مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اجرا شدن backtrack5
mahziar123
17-08-2011, 16:47
سلام دوستان
مدتی پیش نسخه ی backtrack5 را از سایت رسمی لینوکس دانلود کردم(iso 64bit)
سپس ان را با nero9 روی dvd رایت کردم
اما زمانی که میخواد اجرا شه با پیغام زیر مواجه مشم
loading
invalid or corrupt kernel image
boot:
که بعدش من دکمهenter را میزنم
اما دوباره با پیغام بالا مواجه میشم
اگه میشه یه راهنمایی بکنید
danial_848
17-08-2011, 17:52
ارور که واضحه داره میگه ایمیج روی DVD خرابه
با فرض سالم بودن فایل روی سایت سابایون، دو حالت داره: یا فایل بد دانلود شده و یا بد روی DVD ریخته شده
شما اول باید MD5 فایلی رو که داری ببینی چیه. در لینوکس میتونی از نرم افزار md5sum که تحت محیط متنی کار میکنه استفاده کنی (در LiveCDها هم به طور پیشفرض نصبه) ولی در ویندوز باید دانلود کنی. مثلا winmd5sum
فایل رو به این نرم افزار را بده و اونها یک شناسه ۳۲ کاراکتری میدن. این شناسه اگر با شناسهای که در صفحه دانلود اون ایمیج در سایت سابایون هست مطابق باشه یعنی فایل درست دانلود شده
یک نکته مهم: همیشه قبل از نصب سیستم عامل MD5 رو چک کنید و ببینید مطابقت داره یا نه
mahziar123
18-08-2011, 08:57
خیلی ممنون از راهنمایی تون
اما من دیروز نسخه ی 32bit این سیستم عامل را دانلود کردم وبا نرو روی سی دی ریختم و مشکل حل شد
حالا یه سوال دیگری دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه برنامه های ویندوز را در backtrack5 اجراکرد
asghar_30bil
21-08-2011, 03:02
سلام خدمت دوستان بنده backtrack رو روی سیستم نصب کردم ولی همه چی خدار و شکر درست هست(اینترنت و زبا فارسی و...) مشکلی دارم در زمینه نصب برنامه ها و اجرا نشدن فایل های صوتی و تصویری هست که ناجور اذیت می کنه. خواهشا یک توضیح جامع در مورد این مطالب بدین یا حداقال یک منبع ردیف رو معرفی کنید. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++ از همه این ها مهم تر یک کامبایلر برای زبان c معرفی کنید که بشه توی backtrack اجرا کرد.فقط اگر intel c++ compier رو میذارید لینک دانلودش رو بدین چون نتونستم لینکش روبیدا کنم. با تشکر فراوان با نون اضافه ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++
asghar_30bil
21-08-2011, 18:49
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟
دوستان بک ترک یه لینوکس تخصصیه . من توصیه میکنم اول با یه چیزی مثل اوبونتو کار با لینوکسو یاد بگیرید بعد برید سراغ بک ترک
من فکر نمیکنم بک ترک به درد کسی بخوره که حتی نتونه اجراش کنه
قدرت اصلی بک ترک توی شل و برنامه های تحت متنش مثل ایرکرکه !
کسی برای فیلم و عکس بک ترک نمیریزه رو سیستمش
میشه برنامه های ویندوز را در backtrack5 اجراکرد
بک ترک واین داره دیگه
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟
عزیز مشکلتو که نگفتی
asghar_30bil
22-08-2011, 04:17
برادر من اولا ممنون بابت جوابتون
ثانیا شما با این حرفتون میگید که مثلا میگم ها هیچ فردی نمی خواد توی bactrack فیلم بببنه یا آهنگ گوش بده یا اینکه برنامه ای نصب کنه.
وقتی به صورت difult روی بک ترک حتی برنامه غیرضروری wine هست(برای حرفه ای ها) پس 100% میشه روش آهتگ هم گوش کرد یا حتی فیلم bluray دید(بدون استفاده از wine)
خوهشا اگر کمک نمیگید یک منبع خوب معرفی کنید.(زبونش زیاد مهم نیست ولی ترجیحا فارسی) که این مطالب رو توضیح داده باشه.
از همه ممنون بخصوص از
[ALt3rnA]
در ضمن کسی نیست یک کامپایلر c برای لینوکس بک ترک بگه ما مردیم بس که pm دادیم..فقط اگر intel c++ compier رو میذارید لینک دانلودش رو بدین چون نتونستم لینکش روبیدا کنم. با تشکر فراوان با نون اضافه
عزیز مگه گفتم نمیشه ؟ گفتم مثل این میمونه یه راکتور هسته ای بسازی بعد ازش به عنوان میز صبحانه استفاده کنی
برای اینجور کارا نسخه های دیگه خیلی بهترند
بعدش هم بک ترک درسته واین رو داره ولی واین غیر ضروری نیست . خیلی از پکیج های غیر ضروری رو نداره در عوض
برای بک ترک منبع فارسی به اون صورت وجود نداره
فقط یکی دو نفر تو پرشین تولز یه سری ایبوک میفروختن که اونام در حد لینوکس عادی توضیح داده بود
در جواب سوالتون بک ترک لینوکسه ! GCC مگه نداره ؟
تا جایی که اطلاع دارم روی بک ترک نرم افزار juk و یا xmms هست و می تونید برای اجرای mp3 از اونها استفاده کنید، اگر هم نیست ساده ترین راه نصب vlc هست بر روی این توزیع که اکثر کدک ها رو هم می تونید نصب کنید.
در سایت زیر لیست کاملی از تمام بسته های مورد نیاز برای پخش فیلم و موسیقی + تمام نسخه های vlc هست.
البته کد سورس هستند و باید خودتون دونه دونه کامپایل کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد کامپایلر هم همونطور که دوستمون گفت GCC و G++ قطعا نصب هست بر روی این توزیع، اگر هم نیست از لینک زیر بگیرید و نصب کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ثانیا شما با این حرفتون میگید که مثلا میگم ها هیچ فردی نمی خواد توی bactrack فیلم بببنه یا آهنگ گوش بده یا اینکه برنامه ای نصب کنه.
ببینید حرف ایشون دقیقا صحیح هست، چون الان خواهید دید که برای نصب برنامه ای ساده مانند vlc چه مشکلاتی خواهید داشت، بک ترک توزیعی امنیتی هست و برای هکرها طراحی شده، ناراحت نشید ولی همین که شما از کامپایلر گنو خبر ندارید یعنی برای بک ترک خیلی زود هست، توصیه من هم کار با یک توزیع عامه پسندتر و بعد از چند ماه کار رو آوردن به توزیع هایی مانند بک ترک هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.