ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم وايرلس چي بخرم ؟

Intel VS AMD
16-08-2011, 23:50
سلام همه دوستان

مودم وايرلس چي بخرم ؟

شنيدم كه از شركت سرويس دهنده نگيرم بهتره ؟

به شاتل زنگ زدم گفت با سيم 35 بي سيم 65 هر دوتا زايكسل

و گفت هر چي ميگيره D-link نخر چرا ؟؟

لطفا قيمت هم اعلام كنين تو مشهد يا تهران
خونه 200 متري دوبلكس

با گوشي و لپ تاپ ميخوام راحت گانكت شم.

Intel VS AMD
17-08-2011, 06:06
HELP ME PLEASE

bleu2u4u
17-08-2011, 06:57
اره از شرکت که به هیچ وجه نگیر چون دوبله میکنن تو پاچه
بودجه ات رو هم مشخص میکردی خوب بود
به هر حال با توجه به متراژ خونتون برای محکم کاری هر چی میگیری سعی کن سری n باشه
مثلا این مدل TP-Link-TD-W8950N که نزدیکه 50 تومنه اگه بخوای بیشتر خرج کنی TP-Link-TD-W8960N که نزدیک 80 تومنه
این مدل هم تو بازه 80 تومن عالیه Linksys Wireless-N WAG120N

Intel VS AMD
17-08-2011, 17:19
مثلا این مدل TP-Link-TD-W8950N که نزدیکه 50 تومنه اگه بخوای بیشتر خرج کنی TP-Link-TD-W8960N که نزدیک 80 تومنه

مودم زايكسلي كه شاتل 65 ميده نميتونم خودم تو بازار گير بيارم؟ يا زاكسل خوب نيست ؟ از رنگشم خوشم نمياد.

i-like-ddd
17-08-2011, 18:33
دوستان نظرتون در مورد SMC چی هست ؟ این مدلش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Intel VS AMD
17-08-2011, 19:14
دوستان نظرتون در مورد SMC چی هست ؟ این مدلش :

ماله خودتونه ازش راضي هستين ؟

بردش چقدره؟

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

يه سوال ديگه گارانتيشون چيه اگه چندتا گارانتي دارن و چند ساله ؟

ممنون

i-like-ddd
17-08-2011, 19:25
نه من یه مودم معمولی ADSL از SMC دارم مودم خوبیه مشکلی هم ندارم باهاش.
اگه دوستان این مدل وایرلسش رو تایید میکنن امکان داره بخرم !

Farshid72
17-08-2011, 19:37
TP-LINK--TD-W8901G

ArashMiniStar
17-08-2011, 19:47
من شنیدم این مدل مودم Linksys برد خوبی نداره!

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

در ضمن برای اینکه از سری n سرعت و برد بیشتری داشته باشیم باید گیرنده موبایل / لپ تاپ هر چی هست از سری n پشتیبانی کنه که اونم نوع خودش رو داره.بعضی از مودم ها (گیرنده) از n بصورت کامل پشتیبانی نمیکنند یا آنتن خوبی ندارن! این میشه که 300 مگابایت سرعت میشه 150 !
پیشنهاد من در غیر اینصورت اینه که مودم وایرلسی بخرید که آنتن های بیشتر و بهتری داشته باشه یا در غیر اینصورت قابلیت تعویض آنتن رو داشته باشه.
البته ایشون میتونن از Access Point های تی پی لینک هم استفاده کنند که برد بیشتری دارند!
در ضمن در کنارشون برای استفاده از ای دی اس ال باید مودم ای دی اس ال داشته باشید.
قیمت Access Point ها حدودا 50 تومان هست.که مودم هم به دلخواه خودتون هر چی که شاتل ساپورت میکنه بگیرید که بعدا اگه مشکلی پیش اومد دبه در نیارن که مشکل از مودم هست.پس حتما از بازار بگیرید وگرنه شاتل و ... تو پاچتون میکنه!:31::2:

Intel VS AMD
17-08-2011, 20:54

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

در ضمن برای اینکه از سری n سرعت و برد بیشتری داشته باشیم باید گیرنده موبایل / لپ تاپ هر چی هست از سری n پشتیبانی کنه که اونم نوع خودش رو داره.بعضی از مودم ها (گیرنده) از n بصورت کامل پشتیبانی نمیکنند یا آنتن خوبی ندارن! این میشه که 300 مگابایت سرعت میشه 150 !
پیشنهاد من در غیر اینصورت اینه که مودم وایرلسی بخرید که آنتن های بیشتر و بهتری داشته باشه یا در غیر اینصورت قابلیت تعویض آنتن رو داشته باشه.
البته ایشون میتونن از Access Point های تی پی لینک هم استفاده کنند که برد بیشتری دارند!
در ضمن در کنارشون برای استفاده از ای دی اس ال باید مودم ای دی اس ال داشته باشید.
قیمت Access Point ها حدودا 50 تومان هست.که مودم هم به دلخواه خودتون هر چی که شاتل ساپورت میکنه بگیرید که بعدا اگه مشکلی پیش اومد دبه در نیارن که مشکل از مودم هست.پس حتما از بازار بگیرید وگرنه شاتل و ... تو پاچتون میکنه!:31::2:

بين D-link 2740u و linksys wag 120n كدومو بگيرم ؟ قيمتشون رو دارين و گارانتيشون ؟

لينكسيس مثل اينكه آنتن نداره ! رو بردش خيلي تاثير ميزاره ؟؟

و اين دو مدل هم مودم اي دي اس ال هستن هم وايرلس اكسس پوينت درسته؟

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

امكان داره كه گوشي يا لپ تاپ نتونن به يه مدل مودم خاص كانكت نشن يا همه يه استاندارد خاص دارن

گوشيم 5800

ArashMiniStar
17-08-2011, 21:03
بين D-link 2740u و linksys wag 120n كدومو بگيرم ؟ قيمتشون رو دارين و گارانتيشون ؟

نه نه.آنتن Linksys اینترنال هست! آنت دی لینک اکسترنال هست!
بله.ای دی اس ال و روتر با هم هستند.:46:
در مورد قیمت و گارانتی هم میتونین یک سرچ کوچیک در بیارین.:11:

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

امكان داره كه گوشي يا لپ تاپ نتونن به يه مدل مودم خاص كانكت نشن يا همه يه استاندارد خاص دارن

گوشيم 5800
در اصل که نباید مشکلی داشته باشه و نداره!
5800 هم از نوع b/g پشتیبانی میکنه!
ضمنا این 2740U اگه مشکلی نداشته باشه مثل 2640U سری قدیم ، چیز قوی هست!
البته این سرعت 300MB عملی نیست ولی اگر کارتون انتقال اطلاعات هست سرعت مهمه ولی اگر فقط Share کردن اینترنت هست همون سرعت های پایین با توجه به سرعت پایین اینترنت ایران کافی خواهند بود.

Intel VS AMD
17-08-2011, 21:15
نه نه.آنتن Linksys اینترنال هست! آنت دی لینک اکسترنال هست!
بله.ای دی اس ال و روتر با هم هستند.:46:
در مورد قیمت و گارانتی هم میتونین یک سرچ کوچیک در بیارین.:11:

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

در اصل که نباید مشکلی داشته باشه و نداره!
5800 هم از نوع b/g پشتیبانی میکنه!
ضمنا این 2740U اگه مشکلی نداشته باشه مثل 2640U سری قدیم ، چیز قوی هست!
البته این سرعت 300MB عملی نیست ولی اگر کارتون انتقال اطلاعات هست سرعت مهمه ولی اگر فقط Share کردن اینترنت هست همون سرعت های پایین با توجه به سرعت پایین اینترنت ایران کافی خواهند بود.

ممنون

نه منظورم اين بود كه نداشتن آنتن اكسترنال ضعف نيست ؟ كه فكر كنم نيست مگه موبايل آنتن اكسترنال داره؟

برد وايرلس برام مهمه همون لينكسيس رو بگيرم ؟ چون دو سه جا خوندم برد كمي داره ؟

ArashMiniStar
17-08-2011, 21:36
ممنون

نه منظورم اين بود كه نداشتن آنتن اكسترنال ضعف نيست ؟ كه فكر كنم نيست مگه موبايل آنتن اكسترنال داره؟

برد وايرلس برام مهمه همون لينكسيس رو بگيرم ؟ چون دو سه جا خوندم برد كمي داره ؟
اگه برد بالایی میخواین بنظرم لینک سیس خوب نباشه.همون دی لینک یا اکسس پوینت تی پی لینک براتون مناسبه.
حالا بچه هایی که این مودم ها و تجربه استفاده رو دارن اینجا نظرشون رو میگن.:27::11:

Farshid72
17-08-2011, 23:19
دوسته عزیز شما یه TD-8901G بخر بعد اگه برد بیشتر میخوای میتونی آنتنشو تقویت کنی

ArashMiniStar
18-08-2011, 10:24
ولی اگه لینک سیس بخرین با توجه به آنتن اینترنال فکر نکنم امکان تعویض آنتن باشه!

Intel VS AMD
18-08-2011, 18:14
ممنون يه سوال
فرق سري N ‎ با G در برده ؟ يا سرعت ؟ و من تو سايت لينكسيس هم رفتم بردشو ذكر نكرده بود.

ArashMiniStar
18-08-2011, 18:36
ممنون يه سوال
فرق سري N ‎ با G در برده ؟ يا سرعت ؟ و من تو سايت لينكسيس هم رفتم بردشو ذكر نكرده بود.
برد N کمی بیشتره.سرعت بیشتری داره.البته فرق های دیگه هم دارند

Mig33
18-08-2011, 18:50
من خودم لینک سیس 120n دارم .... کی گفته برد خوبی نداره؟!!! خونه ما 140 متری هست خیلی خوب جواب میده ولی برای اینکه خیالت راحت باشه برو 160n اونو بگیر که دیگه تمومه ....بهترین مودم بازاره تو خریدش شک نکن ...کلی هم تنظیمات امنیتی متنوع داره ناسلامتی مال شرکت معظم سیسکو هستا. :31:

ArashMiniStar
18-08-2011, 18:54
من خودم لینک سیس 120n دارم .... کی گفته برد خوبی نداره؟!!! خونه ما 140 متری هست خیلی خوب جواب میده ولی برای اینکه خیالت راحت باشه برو 160n اونو بگیر که دیگه تمومه ....بهترین مودم بازاره تو خریدش شک نکن ...کلی هم تنظیمات امنیتی متنوع داره ناسلامتی مال شرکت معظم سیسکو هستا. :31:
ا پس اینجوریه؟ نمیدونم چرا بعضی ها از برد 120N ناراضی بودند!
خیلی خوبه.منم فکر نمیکردم بد باشه.چون داریم پول بیشتری برای مارک بهتری میدیم!:27:

Intel VS AMD
18-08-2011, 19:35

قيمت 160 چنده خيلي گرون نيست ؟ اگه 120 ، 140 مترو جواب ميده برا من كافيه .تو همين تاپيك قيمت 120 رو هشتاد گفتن درسته ؟ با همين قيمت گير مياد ؟ و فقط يك گارانتي داره يا بايد گارانتي خاصي رو بگيرم.

بازم ممنون

sabasi
18-08-2011, 19:42
راستش منم بین wag120n و 2740u مونده بودم که کدومو بگیرم . اینجوری که دوستمون گفت خیالم از لحاظ بردش راحت شد .
راستی میشه با کانکشن pppoe روی مودم وی pn تنظیم کرد ؟

Intel VS AMD
18-08-2011, 19:45
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اينجا قيمت 120 رو 77000

و 160 رو 148 زده

همون 120 با بودجه من جور در مياد

بازم ممنون همه دوستان كه كمك كردن.

ArashMiniStar
20-08-2011, 17:01
من الان 4 ماه هست که wag120n خریدم
بردش زیاد جالب نیست
قبلا از یه اکسس پوینت + مودو ایسز استفاده می کردم
اکسس پوینت dlink 1150 بود که که هر چی آداپتور بهش می زدیم تا 2 روز خوب بود بعد آداپتور رو می سوزوند (یه 1 سال و نیمی کار کرد )
با اون اکسس پوینت که ته خونه تو ارتفاع پایین بود سر خونه همیشه 3 تا آنتن داشتم
این مودم لینکسیس رو جای قبلی که گذاشتم اصلا ته خونه نمی شناخت
گذاشتم وسط خونه تو ارتفاع 2.7 متری تا همه جا 3 تا آنتن داشته باشه
خلاصه گول اسم رو نخورید
ابته روی جعبشم از انصاف نگذیریم یه نمودار داره و نوشته coverage که سه قسمت good . standard . ultra داره و این رو نوشته good که پس بیشتر از این رو نمیشه انتظار داشت
من یه مودم 604 ایسوز قدیمی هم جای دیگه استفاده می کنم
بردش بدون اغراق 2 برابر اینه
حالا نمی دونم سری جدیدش هم گیر میاد یا نه
اگه باشه حتما می رم می گیرم
تو این 3.5 اصلا از کیفیتش کم نشده
برای این که ببنید همه توی دنیا با این مودم همین مشکلات و بیشتر از این رو دارند یه search تو گوگل بزنید

---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------

لطفا زمانی که مودم رو خریدید بچه ها رو هم در مورد کیفیتش در جریان بگذارید.ممنون:11:

Mig33
22-08-2011, 09:08
قيمت 160 چنده خيلي گرون نيست ؟ اگه 120 ، 140 مترو جواب ميده برا من كافيه .تو همين تاپيك قيمت 120 رو هشتاد گفتن درسته ؟ با همين قيمت گير مياد ؟ و فقط يك گارانتي داره يا بايد گارانتي خاصي رو بگيرم.

بازم ممنون

من خودم بدون گارانتی گرفتم 70 تومن وراضی هستم به نظر من شما 160n اونو بگیر چون بسته به ضحامت دیوارا و ... قضیه فرق میکنه کلا یرای همه چیز کمی پول بیشتر دادن میارزه این جنیسه که قراره حالا حالا ها برات کار کنه پس یهترشو بگیر .
بکی از دوستان مساحت خونشون تو مایه های شما بود بهش گفتم 160 رو گرفت و الان هم راضیه در ضمن مهندسی نصب هم مهمه بعنی باید بدونید کجا مودمو نصب کنید تا بهترین بازدهی رو داشته باشه ... گرفتی چند جای خونه تست بزن بعد نصب نهائی کن .
تازه داخل این مودم تنظیماتی وجود داره که با تغییر اون شما میتونید برد دستگاه رو بیشتر هم بکنید ( فرکانس ) اون دوستانی که از بردش ناراحت بودن برن تو تنطیمات این گزینه رو پیدا میکنند ....
مهم تنطیمات امنیتی فوق الاده این مودم هست که آدم واقعا حال میکنه.... کسی که کار کرده باشه متوجه میشه من چی میگم .

ArashMiniStar
22-08-2011, 09:57
خوب آدم بخواد پول بده ASUS N13U بصرفه نیست؟ من تحقیق کردم ، راضی هستن!:31:

mehran gorji
22-08-2011, 10:09
TP-LINK TD-8961ND
با برد 300 متر

Mig33
22-08-2011, 10:59
خوب آدم بخواد پول بده ASUS N13U بصرفه نیست؟ من تحقیق کردم ، راضی هستن!:31:

من رو این مدل نظری ندارم دوستانی که دارن باید بیان نظر بدن .....
من لینک سیس دارم راضی هستم و هیچ مشکلی باهاش ندارم الان نزدیک به 15 ماهی میشه گرفتمش.
البته کسی میتونه نظر نهائی رو بده که با همه اینا کار کرده باشه. :31:

mehran gorji
22-08-2011, 11:04
من لینک سیس دارم راضی هستم

برند عالی است.
خیلی سرتر ازبرند های دیگه میدونم

ArashMiniStar
22-08-2011, 12:36
ایسوس هم یکی از بهنرین برند ها هست! هم قیمت خوبی داره هم کیفیت!
این مدل قابلیت دانلود داخلی روی هارد یا فلش داره که تاپیکشم موجوده!:27:

Intel VS AMD
22-08-2011, 18:16
.
تازه داخل این مودم تنظیماتی وجود داره که با تغییر اون شما میتونید برد دستگاه رو بیشتر هم بکنید ( فرکانس ) اون دوستانی که از بردش ناراحت بودن برن تو تنطیمات این گزینه رو پیدا میکنند ....
مهم تنطیمات امنیتی فوق الاده این مودم هست که آدم واقعا حال میکنه.... کسی که کار کرده باشه متوجه میشه من چی میگم .

من اينو به دوستم پيشنهاد دادم خدا كنه همينطور كه شما ميگين خوب جواب بده تا منم جلوش ... نشم.

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

ایسوس هم یکی از بهنرین برند ها هست! هم قیمت خوبی داره هم کیفیت!
این مدل قابلیت دانلود داخلی روی هارد یا فلش داره که تاپیکشم موجوده!:27:

قيمت اين مدلو داري دوست عزيز ؟

ArashMiniStar
22-08-2011, 18:32
من اينو به دوستم پيشنهاد دادم خدا كنه همينطور كه شما ميگين خوب جواب بده تا منم جلوش ... نشم.

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

قيمت اين مدلو داري دوست عزيز ؟
تو اینترنت سرچ کنین زده 80 اینا.شاید مشهد یکم بیشتر باشه.

---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

در نهایت انتخاب با شماست.
من خودم از بنده خدایی که این مودم رو گرفته بود پرسیدم ، ازش راضی بود و در مورد برد هم پرسیدم گفت که خونه 2 طبقه رو راحت پوشش میده.من هیچ تظمینی نمیکنم! متاسفانه فقط دوستانی که مودم وایرلس دارند میشه نظرشون رو پذیرفت و قبول کرد.
در مورد لینک سیز واقعا حرف و حدیث زیاده با اینکه یکی از پر ظرفدار ترین مودم و گرون ترین هاست!:31:
نمونش رو هم که نشون دادم.در نهایت فقط میشه خرید و تست کرد!:27:
ولی اگه این N13U لعنتی آنتن ش اکسترنال بود و میشد تعویض کرد از این نظر غمی نبود.:13:

ArashMiniStar
23-08-2011, 11:41
یک چیزی هم که یادم نبود بگم این بود که ASUS RT N13U روتر خالی هست یعنی ای دی اس ال نداره و جدا باید خرید.:13::31::31:

Intel VS AMD
24-08-2011, 00:19
تو اینترنت سرچ کنین زده 80 اینا.شاید مشهد یکم بیشتر باشه.

---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

در مورد لینک سیز واقعا حرف و حدیث زیاده با اینکه یکی از پر ظرفدار ترین مودم و گرون ترین هاست!:31:
نمونش رو هم که نشون دادم.در نهایت فقط میشه خرید و تست کرد!:27:
.:13:

ممنون

منم به اين نتيجه رسيدم در صد زيادي از انتخاب بازم همون آزمون و خطاست . شركتهاي سازنده كه تبليغاتي كار

ميكنن و اطلاعات درست در مورد محصولات نميدن و دوستاني كه هم بدون غرض نظر ميدن تقريبا نظراتشون نسبيه

چون تجربه استفاده از محصولات زيادي رو ندارن و مغازه دارها هم كه فقط دنباله سودشونن و ميگن فلان چيزي خودم

دارم عالي توپ !!!!!!!! ولي چند تا بنچمارك كه ديدم لينكسيس با اختلاف اول بود حالا تو ايران همون كيفيتو داره

نميدونم .

بازم ممنون از راهنماييتون

ArashMiniStar
24-08-2011, 10:22
بنچمارک؟ کجا ؟ لطفا اگه مودم گرفتین در مورد برد و کیفیتش ما رو هم در جریان بذارید.چون متاسفانه کسایی که میخرن اطلاعات درستی در اختیار قرار نمیدن.:13::11:

Intel VS AMD
24-08-2011, 11:17
بنچمارک؟ کجا ؟ لطفا اگه مودم گرفتین در مورد برد و کیفیتش ما رو هم در جریان بذارید.چون متاسفانه کسایی که میخرن اطلاعات درستی در اختیار قرار نمیدن.:13::11:

بنچمارك مدل wag120n رو نتونستم پيدا كنم ولي يكي پيدا كردم كلي مودم گنده از هر برندي تو اين تست هست .

باشه خريدم (با اين همه سختگيري ) بعد از اينكه باهاش كار كردم حتما خبر ميدم كه چي از كار در اومد .

ssass
24-08-2011, 11:20
سلام به همگی
حدوده یه ماه که مودم Linksys WAG120N رو گرفتم. با 90 درصد مودم های بازار هم کاملا کار کردم.(بجز برند ایسوس)
مودم واقعا کاملیه هم از لحاظ سخت افزاری و هم نرم افزاری.:5: یعنی ارزش پولی رو که میدین داره.
یه نکته رو باید بگم که چون آنتنش داخلیه نصبت به مودم هایه دیگه کمی فرستندگیش کمتر میشه. مثلا من با لپ تاپ از طبقه پایین خونمون بهش وصل میشم و با وجود اینکه کنار ساعت ویندوز نشون میده که دوتا آنتنم پره اما هیچ تاثیری رویه سرعتم نداره.
ولی اگه مودم رو به شکل صحیحی قرار بدین تاثیر خیلی مثبتی میتونه داشته باشه.
اگه سوالی بود در خدمتم.

ArashMiniStar
24-08-2011, 11:21
پس همین سیسکو 120 ان رو میخواین بخرین؟ ایشالا چیز خوبی از آب در بیاد.:46:

ArashMiniStar
24-08-2011, 11:37
سلام به همگی
حدوده یه ماه که مودم Linksys WAG120N رو گرفتم. با 90 درصد مودم های بازار هم کاملا کار کردم.(بجز برند ایسوس)
مودم واقعا کاملیه هم از لحاظ سخت افزاری و هم نرم افزاری.:5: یعنی ارزش پولی رو که میدین داره.
یه نکته رو باید بگم که چون آنتنش داخلیه نصبت به مودم هایه دیگه کمی فرستندگیش کمتر میشه. مثلا من با لپ تاپ از طبقه پایین خونمون بهش وصل میشم و با وجود اینکه کنار ساعت ویندوز نشون میده که دوتا آنتنم پره اما هیچ تاثیری رویه سرعتم نداره.
ولی اگه مودم رو به شکل صحیحی قرار بدین تاثیر خیلی مثبتی میتونه داشته باشه.
اگه سوالی بود در خدمتم.
پس بردش زیاد نیست؟ منم ترسم از همینه.چون داخلیه و نمیشه اگه کم آورد عوض کرد.:27:

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

در ضمن به علت پایین بودن سرعت اینترنت ایران اگه کاربرد فقط همین باشه سرعت دیگه مهم نیست!!:31:

Intel VS AMD
24-08-2011, 12:11
پس همین سیسکو 120 ان رو میخواین بخرین؟ ایشالا چیز خوبی از آب در بیاد.:46:

تصميمم همين بود ولي باز سرچ زدم چنتا سايت خارجي هم كه مردم نظر داده بودن (سال 2010) خيلي از بردش

ميناليدن و يكي گفته بود برا من فقط 30 ft جواب ميده يعني حدود 10 متر !!! و يكي هم گفته بود اصلا در حد و اندازه

هاي لينكسيس و بخصوص سيسكو نيست حالا نميدونم باز رسيدم سر خونه اول البته ميدونم هر چقدر پول بدم

همونقدر آش ميخورم ولي ميخوام بهترين انتخابو بكنم .

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

سلام به همگی
مثلا من با لپ تاپ از طبقه پایین خونمون بهش وصل میشم و با وجود اینکه کنار ساعت ویندوز نشون میده که دوتا آنتنم پره اما هیچ تاثیری رویه سرعتم نداره.
.

سلام

شما چه پيشنهادي ميدين همين سيسكو؟؟

ArashMiniStar
24-08-2011, 12:23
افزایش برد مودم وایرلس با هدایت کننده سیگنال دست ساز :11:

ArashMiniStar
24-08-2011, 12:48
هم جالبه! حدودا 45 تومانه.یک مودم ای دی اس ال هم میخواد که 20 25 تومانه.خودم هم قصد دارم همین رو بگیرم.:20:

ssass
25-08-2011, 11:01
سلام

شما چه پيشنهادي ميدين همين سيسكو؟؟
به نظرم شاید با لینک سیس کمی مشکل برات پیش بیاد. اگه خونتون یه طبقه س میتونی همین مودم رو بگیری ولی اگه نه و خونتون چند طبق س شاید کمی تضعیف سیگنال داشته باشی.
حالا و با توجه به چندتا پست قبلیت پیشنهادم اینه که مودمی بگیری که آنتن اکسترنال داشته باشه فقط سعی کن استاندارد ان رو ساپورت کنه.
ولی یه نکته رو باید بگم که اگه بتونی مودم رو جای درستی قرار بدی مشکل آنتن تقریبا به صورت کامل حل میشه.