ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل usb ( کمک کنید ... کمک )

hasan0be
16-08-2011, 22:04
سلام خدمت دوستان محترم و گرامی من به یک مشکل برخوردم نمیدونم که جز مشکلات سخت افزاری هست یا نرم افزاری ...

من به تازگی ویندوز عوض کردم و از موقعی که ویندوز عوض کردم هیچ دستگاهی که توسط کابل usb وصل شده را اجرا نمیکند به جز پرینتری که از کابل ها پشت usb وصل شده است .
جالب این هست که بعضی مواقع فلش یا هارد اکسترنال را میشناسد ولی هنگام اجرا کردن آن یا کپی پیست کردن اطلاعات هنگ میکند . ( من تمامی درایو ها مربوط به مادر بورد را نصب کرده ام )

از نظر شما مشکل کجاست خیلی ممنون میشوم که من را راهنمایی کنید ...

jafarian
16-08-2011, 23:19
اول ازهمه بایوس سیستم خودتون آپدیت کنید بعدش با برنامه Driver Genius یا که DriverEasy درایورهای مین خودتون آپدیت کنیددرضمن پرینتربه پورتهای دیگه پشت کیس وصل میکنید راحت کارمیکنه ؟ به usb جلوی کیسم هارد و فلش خودتون تست بزنیدویندوزتونم حتماآپدیت باشه:20:

hasan0be
17-08-2011, 00:53
سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی شما ببخشید چه جور میشه بایوس سیستم را آپدیت کرد من دقیق نمیدونم کار بایوس چیه میشه توضیح بدید ؟

ممنون میشم

join me
17-08-2011, 10:44
سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی شما ببخشید چه جور میشه بایوس سیستم را آپدیت کرد من دقیق نمیدونم کار بایوس چیه میشه توضیح بدید ؟

ممنون میشم

برو به سایت شرکت سازنده مادر بوردت و اسم دقیق مادر بورد رو تو قسمت جستجو بزن ... اخرین داریور ها و آپدیت بایوس مادر بوردت رو بگیر ...