ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل جالب اتصال به اینترنت با لبتاب سونی ! لطفا راهنمایی کنید

Fxsignal
16-08-2011, 20:18
:20:

سلام به همه دوستان گلم

یه مشکل عجیب برای لبتاب سونی VGN-NR460D من پیش اومده
لطفا راهنمایی کنید :

من از یک مرکز دانشگاهی در تهران که سیستم اینترنت وایرلس داره دارم استفاده میکنم
از 2 تا لبتاب بصورت وایرلس به اینترنت وصل میشم

اولی DELL Latitude D510
و
دومی

Sony Vio VGN-NR460D

با لبتاب دل بصورت strong signal به اینترنت وصل میشم و با سرعت بالای 400 کیلیوبایت در ثانیه دانلود میتونم بکنم
با لبتاب سونی یا وصل نمیشه یا اگر بشه در حد بسیار ضعیف !!!!!!
( هر 2 لبتاب در یک مکان هستند )
کسی از دوستان میتونه مشکل من رو حل کنه و بگه چرا اصلا لبتاپ سونی اینطوری هست و اصلا به اینترنت وصل نمیشه یا ضعیف ؟

آیا میتونه مشکل سخت افزاری داشته باشه ؟
اگر داره یعنی به این ضعیفی ؟

لطفا راهنمایی کنید ؟!!

Rahpooyan
16-08-2011, 21:23
یکم اطلاعات بیشتر ...
همزمان بخوای وصل بشی این مشکلو داری ؟ ایا یوزر و پسورد داری و همزان با یه یوزر می خوای وصل بشی ؟ انتن دهی لپتاپت چطوره ؟
ای پی تنظیمات وایرلس ها یکیه یا فرق می کنه ؟

Fxsignal
17-08-2011, 00:25
عرض به حضور شما
اینجایی که ما هستیم ( خوابگاه دانشگاه ) سیستم اینترنتش وایرلس هست ( WiFi )
یوزر و پس نمیخواد و هر لبتاب جداگانه به اینترنت متصل میشه ....
نه اصلا مشکل همزمانی لبتاب ها نیست
مشکل اینجاست که لبتاب سونی اصلا سیگنال دریافت نمیکنه که به اینترنت وصل بشه و یا خیلی ضعیف دریاقت میکنه !!!
ولی لبتاب دل به شدت قوی سیگنال میگیره و سرعت فوق بالایی داره !
این مرکز دانشگاه ما سرعت اینترنتش خیلی بالا هست ! مشکل اینجاست که در دانشکده لبتاب سونی هیچ مشکلی نداره و سیگنالا رو خوب دریافت میکنه ولی در خوابگاه ( اینجا که هستیم ) سیگنال ضعیف دریافت میکنه !! ( شایدم در دانشکده چون خیلی سیگنال قوی هست راحت دریافت میکنه )

ولی لبتاب دل تو همون خوابگاه با سرعت بسیار بالا به اینترنت وصل میشه و آنت دهی بالایی داره

برای اتصال به اینترنت در خوابگاه نیاز به یوز و پس نیست

lida
17-08-2011, 08:07
معمولا این جور مشکلاا از aplication های ی که همراه درایور ها نصب میشه ببین میتونی مستقیم باش وصل شی یعنی از aplication استفاده نکنی احتملا دلیل اینکه تو خوابگاه نمی تونی وصل شی conflictش با مودم وایزلسه
برو مرکز کامپیوتر دانشکده احتملا واست حل میکنن

Fxsignal
17-08-2011, 13:09
تنظیمات خاصی داره ؟