ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی شبکه اداری (درخواست)

teamnet
16-08-2011, 11:46
دوستان عزیز و اساتید گرامی ...

ما در شرکت خودمون حدود 10 کلاینت ، 2 پرینتر معمولی + دو پرینتر بزرگ ... داریم .

خوب حالا من می خوام با استفاده از نصب یک ابونتو روی یک سیستم مجزا به عنوان سرور (در صورتی که ابونتو جواب نمی ده توزیع پیشنهاد کنید )موارد زیر رو انجام بدم .

1 - راه اندازی کامل شبکه با امکان ارائه آی پی اتوماتیک به سیستم ها (ِDHCP) .

2 - فایل شرینگ ... مشخص کردن یک فولدر یا درایو برای شرینگ فایل سیستم ها و از طریق سرور برای کلاینت ها .

3 - تعریف نام کاربری و رمز عبور مانند اکتیو دایرکتوری ویندوز 2003 .

4 - انجام محدودیت در اینترنت برای کلاینت ها بعنوان مثال دو کلاینت حق اینترنت دارند اما کلاینت ایکس ندارد .

5 - شرینگ پرینترها در شبکه و تعیین حق دسترسی ها .

خوب اساتید محترم راهنمایی یکنید بصورت ساده که هم من استفاده کنم هم باشد مرجعی که باقی دوستان استفاده کنند .

لطفا نوع توزیع رو مشخص نمایید . نوع دستورات را مشخص کنید .

با تشکر از همه شما دوستان عزیزم من منتظر پاسخ شما هستم .

taia
16-08-2011, 16:46
خوب شما می خواهید کار یک مهندس شبکه رو که براش چند سال درس خونده و مدرک گرفته رو تو یک جواب ساده دریافت کنید؟ :46:

سوال اولتون:
اول که اوبونتو با این همه باگ و مشکلات نمی تونه به عنوان سرور عمل کنه! پیشنهاد من یا دبیان هست یا فدورا، البته اپن سوزه هم هست. راهنمای من برای دبیان یا اوبونتو خواهد بود، به طبع اگر سراغ توزیع دیگری رفتید یا خودتون برید دنبال دستورات یا بگید که براتون معرفی کنم.
برای راه اندازی یک DHCP server شما باید بسته ی dhcp3-server رو نصب کنید، برای اینکار به synaptic برید و نصبش کنید.
به دو تا پکیج دیگه هم نیاز دارید: sysv-rc-conf و sysvinit-utils که اگر نصب نیستند نصب کنید.

بعد از نصب برای روشن کردن سرویس به صورت اوتوماتیک در هنگام بوت دستور:
sudo sysv-rc-conf dhcp3-server on
اجرا کنید.

و برای اجرا، متوقف و دوباره اجرا کردن هم دستورات زیر:
sudo service dhcp3-server start/stop/restart

برای دیدن وضعیت سرور هم دستور:
sudo service dhcp3-server status

اما خوب مهمترین کار تنظیمات فایل dhcpd.conf هست.
این فایل رو باز کنید و تنظیمات رو انجام بدید، در زیر من برخی از اونها رو توضیح میدم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خلاصه تنظیمات رو در این فایل انجام بدید.

برای نصب سرویسی که هم اجازه ی شرینگ بده و هم به قول شما authentication داشته باشه از LDAP Server استفاده کنید که برای نصبش به سایت زیر برید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید