PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک راجعه به کامپیوتر

saeed2514
16-08-2011, 11:45
نمیدوم چه مشکلی سیستمم پیدا کرده که هیچ نرم افزاری رو نمیتونم نصب کنم دابل کلیک میکنم صفحه ادمین استار باز میشه یک اکانت بیشتر ندارم با اکانت جدیدم ساختم همین مشکل رو داشت انتی ویروس رو غیر فعال کردم بازم همین شکلی بود دیگه عقلم به جایی نمیرسه لطفا کمکم کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@yahoo.com

Dr Hannibal
16-08-2011, 16:21
شما 2 کار کنید.

1_ ایجاد تاپیک در انجمن زیر و بررسی این مشکل از نظر غیر ویروسی :

ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2_ خواندن تاپیک مرجع و قرار دادن لاگ ها و ریپورت ها :

₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ali_ip3
21-08-2011, 14:14
نمیدوم چه مشکلی سیستمم پیدا کرده که هیچ نرم افزاری رو نمیتونم نصب کنم دابل کلیک میکنم صفحه ادمین استار باز میشه یک اکانت بیشتر ندارم با اکانت جدیدم ساختم همین مشکل رو داشت انتی ویروس رو غیر فعال کردم بازم همین شکلی بود دیگه عقلم به جایی نمیرسه لطفا کمکم کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@yahoo.com

با یک آنتی ویروس قوی مثل نورتون2011 و آنتی تروجان آپدیت شده تمام سیستم رو اسکن کنید اگه درست نشد مشکل از ویندوزه ویندوز جدید نصب کنید