مشاهده نسخه کامل
: طراحي صفحه regist و save
golbarg73
16-08-2011, 10:52
با سلا دوستان عزيز ميبخشيد اگر اين پست رو ساختم چون من پست ديگه ايي به اين نام نديدم
ممنون ميشم اگه کمکم کنيد
من دو تا صفحه تو dreamweaver طراحي کردم به نامهاي regist.php و save.php
تو صفحه رجيست کاربر اطلاعاتي نظير نام ، نام خانوادگي، آدرس ايميل ، نشاني ، تلفن و جنسيت رو وارد ميکنه و بعد از اينکه دکمه تاييد رو ميزنه اطلاعات به صفحه save.php منتقل ميشه و اونجا اطلاعات دوباره نوشته ميشه و ازش پرسيده ميشه آيا اطلاعات رو تاييد ميکنيد؟
همه چيز درسته ولي مشکل من اينجاست که وقتي طرف جنس زن زو انتخاب ميکنه جنسيت رو مينويسه زن و وقتي مرد رو هم انتخاب ميکنه بازم مينويسه زن
ممنون ميشم اگه کمکم کنيد. واسه فهم بيشتر کد اين دو صفحه رو هم اينجا مينويسم ميتونيد توي localhost خودتون تستش کنيد و خودتون ببينيد.
کد صفحه regist.php :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد صفحه save.php :
David.Jn
16-08-2011, 15:07
ببنید اگه برای input های radio از یک نام استفاده کرده باشید نباید تو سمت سرور مشکلی وجود داشته باشه
ولی اگه از نامهای مجزا استفاده کنید باید برای هر کدام یک دریافت داشته باشید مثل بقیه فیلدهای فرم
در کل بهتر اینکه که برای هر کدوم یک نام مجزا انتخاب کنید که احیاناً به مشکلی برنخورید
ولی برای این نوع استفاده میتونید از یک نام برای input های radio استفاده کنید
به این تکه کد توجه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه شما به اینصورت عمل کنید دیگه نیازی به چک کردن نیست
golbarg73
16-08-2011, 17:20
ببخشيد اين کدها رو تو localhost خودتون تست کرديد؟
منظور من اين بود که وقتي کاربر اطلاعات رو وارد ميکنه تو صفحه save.php همواره جنسيت رو مينويسه زن.
شايدم من متوجه منظورتون نشدم. اگه ميشه بيشتر توضيح بديد کجاي کدنويسيم غلطه؟:41:
m.m.m5651
16-08-2011, 18:01
احتمالا value رو یکی دادین. دقیقا همین کدی که zibatarin nam دادن رو گذاشتین؟
golbarg73
17-08-2011, 14:03
ببخشيد اين کدي که ايشون گفتند رو من گذاشتم حالا تو صفحه save.php ميخوام اگه جنس مرد رو انتخاب کرده تو يه ليبل بنويسه مرد و اگه زن رو انتخاب کرده بنويسه زن
خودم يه کد گذاشتم ولي غلطه ميتونيد کدي که من گذاشتمو بالاي صفحه تو صفحه save.php ببينيد
ممنون ميشم اگه در مورد کدي که بايد بزارم يه توضيحي بديد.
David.Jn
17-08-2011, 14:28
اون دو تا فیلد که برای جنسیت گذاشتی رو سمت سرور با همون اسم تو صفحه save.php تحویل بگیر، یعنی به این صورت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش تو قسمتی که میخوای نشون بدی یعنی این قسمت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کد تصحیح شده رو بنویس
golbarg73
17-08-2011, 15:08
ممنون درستش کردم
صفحه regist.php رو که تغيير ندادم ولي صفحه save.php رو به صورت زير تغيير دادم درست شد.
save.php :
David.Jn
17-08-2011, 15:18
کد شما درسته ولی احتیاج نیست از شرط استفاده کنید:
چون در هر لحظه فقط یک value ارسال میشه و با چاپ کردن همون $x شما نتیجه میگیرید
golbarg73
17-08-2011, 16:29
دوست عزيز در صفحه save.php همونطور که ميبيني button بازگشت به صفحه قبل وجو داره يعني اگه گزينه ايي رو اشتباه وارد کرده بود توسط اين دکمه برگرده صفحه قبل من اين button رو اينجوري تعريف کردم:
ولي کار نميکنه مشکل چيه؟
بازم ممنون
David.Jn
17-08-2011, 17:39
به این صورت :
golbarg73
17-08-2011, 18:06
ممنون دوست عزيز کار کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.