ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظيم براي دانلود شبانه

vahid_d
16-08-2011, 10:08
من ميخوام با لينوكس با اكانت شبانه دانلود داشته باشم. همونطوري كه ميدونيد اكانت هاي دانلود شبانه هر يك ساعت يه بار كانكشن رو قطع ميكنند. من توي تنظيمات جايي براي ريكانكت شدن اتوماتيك پيدا نكردم. كسي ميدونه براي ريكانكت شدن اتوماتيك كانكشن adsl تو لينوكس چيكار بايد كرد؟

taia
16-08-2011, 15:51
راه حل هایی از طریق shell هست ولی شما توزیع مورد استفادتون رو بگید شاید برنامه و یا راه گرافیکی براش موجود باشه.

vahid_d
16-08-2011, 20:53
راه حل هایی از طریق shell هست ولی شما توزیع مورد استفادتون رو بگید شاید برنامه و یا راه گرافیکی براش موجود باشه.

از slackware استفاده ميكنم. اگه هردو راه وجود داره بگين ولي ترجيح ميدم از طريق شل باشه كه اگه كسي ديگه هم خواست از يه توزيع ديگه اين كار رو انجام بده بتونه اما در كل برنامه گرافيكي راحت تره

taia
17-08-2011, 10:40
ببینید slackware بیشتر برای تجربه خوبه نه استفاده به صورت سیستم عامل اصلی، ولی به هر جهت.

راه اصلیش این هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راهی که در کامنت اول هم مطرح شده، عملی هست.

ولی راهی که به نظرم خیلی جالب اومد با چند دستور کوتاه:

دستورات زیر را در فایل /usr/bin/repppoe کپی کنید:

البته دو نکته اول در دبیان یکی از راههای اجرای نتورک دستور /usr/bin/pon و این دستور می تونه در توزیع های دیگه متفاوت باشه، که باید در مستندات توزیع خودتون ببینید چی هست.
دوم اینکه، نام کارت مورد نظر من اینجا ppp0 هست، که باز هم این می تونه برای شما نامی دیگه باشه، که نام کارت خود را جایگزین کنید. مثلا در سوزه ممکن هست دستور زیر باشد /sbin/ifup dsl0
و نکته ای دیگر به نام های dsl-provider هم توجه داشته باشید.

بعد از ذخیره، برای دادن مجوز اجرا دستور زیر را اجرا کنید:
chmod +x /usr/bin/repppoe

حالا با استفاده از ابزار crontab فایل را در یک بازه ی زمانی، یا بهتر است بگویم در یک چرخه ی خاص مدام اجرا می کنیم، دستور به این شکل میشود:

یعنی هر 5 دقیقه یکبار فایل را اجرا می کند، و خوب در طی این مدت اگر کانکشن شما قطع شده باشد با توجه به اینکه نتوانسته گوگل را پینگ کند، کانکشن شما دوباره اجرا می شود.

vahid_d
18-08-2011, 20:39
ببینید slackware بیشتر برای تجربه خوبه نه استفاده به صورت سیستم عامل اصلی

ممنون از جوابتون. چرا اين رو ميگيد و پيشنهاد شما چيه؟ (با دليل)
بنظرم slackware مناسبه واسه كسي مثل من كه مقداري با لينوكس آشنا هست و اتفاقا ميخوام به عنوان سيستم عامل اصلي ازش استفاده كنم.

taia
19-08-2011, 11:23
ممنون از جوابتون. چرا اين رو ميگيد و پيشنهاد شما چيه؟ (با دليل)
بنظرم slackware مناسبه واسه كسي مثل من كه مقداري با لينوكس آشنا هست و اتفاقا ميخوام به عنوان سيستم عامل اصلي ازش استفاده كنم.

ببینید در دنیای کد باز شما باید دنبال اون چیزهایی باشید که جامعه ی گسترده ای داره، این توزیع دو مشکل داره به نظر من:
اول اینکه توزیع قدرتمندی نیست، البته آخرین تجربه ی من بر می گرده به سال 2008! شاید الآن تغییر کرده باشه، ولی پایداری مناسبی نداشت، بسته های زیادی در اون پیدا نمیشد، خیلی جاها نیاز بود برنامه ها از روی کد سورس نصب بشه و ...
دوم اینکه جامعه ی کاربری بزرگی نداره به اون شکل، خیلی از سوالات مربوط میشه به نسخه های گذشته ی این توزیع، نبود مستندات کافی می تونه دردسر ساز بشه.

البته اگر شما ازش راضی هستید، خوب دلیلی نداره به توزیع دیگری فکر کنید.:46: