ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرش فیلم هایی که با هندی کم کانن گرفته شده!!!!! لطفا راهنمایی کنید

sahelgh
16-08-2011, 09:22
سلام
من یه هندی کم کانن دارم. وقتی فیلم هایی که با این دوربین میگیرم تو کامپیوتر پخش میکنم فیلما دائما پرش دارن در صورتی که وقتی این فیلم ها رو با پلیری که تو سی دی خود دوربین هست پخش میکنم اصلا پرش ندارن. حالا من میخوام این فیلم ها رو تبدیل به دی وی دی کنم که تو دستگاه دی وی دی پلیر پخش بشه ولی نمیدونم با این پرش تصویر باید چی کار کنم؟ لطفا کمکم کنید!!!!

Aless
16-08-2011, 15:39
سلام
مدل دوربینتون چیه؟
مموری کارت میخوره یا حافظه داخلی یا...؟
با پلیر های دیگه توی کامپیوتر چک کنید ببینید بازم پرش داره

sahelgh
18-08-2011, 17:51
سلام
مدل دوربینتون چیه؟
مموری کارت میخوره یا حافظه داخلی یا...؟
با پلیر های دیگه توی کامپیوتر چک کنید ببینید بازم پرش داره

دوربین کانن مدل LEGRIA HF R16
مموری کارت هم میخوره
حافظه داخلی هم داره
با KM PLAYER و VLC Media Player امتحانش کردم ولی تو هردو پرش داره!

mostafaeshghi
19-08-2011, 20:20
مموری کارت هم میخوره
حافظه داخلی هم داره

من توصسه میکنم که یک بار برنامه KM Player هم تست کنید

چون بعضا و زیاد دیدم که این دو برنامه در پخش فایلهای خاص مثل فایلهای دوربینهای عکسبردای و فیلمبرداری ضعیف عمل کردند :)

توصیه ام اینه که K-Lite Mega Codec Pack آخرین ورژن را نصب کنید بعد KM Player را نصب کنید و بعد با برنامه KM Player فایل را اجرا کنید دیگه اگر در این حالت مشکلی بود قاعدتا باید به دوربین شک کرد :20:

Aless
19-08-2011, 20:50
مموری کارت هم میخوره
حافظه داخلی هم داره

vlc برنامه قوی هست
بهتره با یک مموری کلاس بالاتر فیلم ضبط کنید

sahelgh
21-08-2011, 08:19
vlc برنامه قوی هست
بهتره با یک مموری کلاس بالاتر فیلم ضبط کنید

چه جوری می‌تونم این کار رو انجام بدم؟
مشکل من اینه که چرا وقتی خود دوربین رو به تلویزیون وصل میکنم فیلم ها واضح اند ولی وقتی تو کامپیوتر با نرم‌افزاری جز نرم‌افزار خود دوربین (که با کلی دردسر نصب میشه!) اجرا می‌کنم به مشکل برمی‌خورم؟

Aless
21-08-2011, 18:28
cpu & ram سیستمتون چی هست؟

mostafaeshghi
21-08-2011, 22:36
چه جوری می‌تونم این کار رو انجام بدم؟
مشکل من اینه که چرا وقتی خود دوربین رو به تلویزیون وصل میکنم فیلم ها واضح اند ولی وقتی تو کامپیوتر با نرم‌افزاری جز نرم‌افزار خود دوربین (که با کلی دردسر نصب میشه!) اجرا می‌کنم به مشکل برمی‌خورم؟

دوست عزیز پیشنهادی که من دادم را عملی کردید؟ آیا نتیجه نگرفتید؟

m.farokhsiar
31-08-2013, 01:06
سلام و خسته نباشید میخواستم بپرسم که من یک دوربین jvc دارم که فیلم کوچک میخوره میخواستم فیلم ها رو به سی دی تبدیل کنم یا بریزم توی کامپیوتر ولی اصلا هیچی نمیدونم که باید چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید....ممنون میشم کمکم کنید بگید من باید چه نرم افزار یا سخت افزاری داشته باشم هیچی نمیدونم
:n03::n01::n01::n27:

sinasignal
31-08-2013, 01:27
سلام و خسته نباشید میخواستم بپرسم که من یک دوربین jvc دارم که فیلم کوچک میخوره میخواستم فیلم ها رو به سی دی تبدیل کنم یا بریزم توی کامپیوتر ولی اصلا هیچی نمیدونم که باید چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید....ممنون میشم کمکم کنید بگید من باید چه نرم افزار یا سخت افزاری داشته باشم هیچی نمیدونم
:n03::n01::n01::n27:

قبل از هر چیز چک کن ببین دوربینت کابل یو اس بی میخوره یا نه؟
اگر کابل میخوره خیلی راحته . کافیه کابلت رو وصل کنی و بعد با یه نرم افزار کپچرش کنی.

من CyberLink PowerDirector رو بخاطر سادگی و درعین حال کیفیت خوبش بهت پیشنهاد میدم. کابل رو وصل کن دوربینتم بدون باتری با اداپتور برق روشن کن(چون ممکنه طول بکشه و دوربینت باتریش تموم شه) برنامه رو باز کن برو بخش کپچر و بعد فرمت خروجی رو انتخاب کن... دقت داشته باش اگه سیستمت خیلی قوی نیست و خروجیتم کیفتش بالاست حتما گزینه ریل تایم رو غیر فعال کن.(اگه غیر فعالش نکنی مثل این دوستمون که تاپیک رو زده بود فیلم هات پرش خواهتند داشت)

مشکلی داشتی همینجا مطرح کن.