ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورکلاک سی پی یو i7 870

SevenART
16-08-2011, 04:34
چطوری میشه اینکارو کرد

من با کامپیوترم کار سنگین انجام میدم از جمله رندر گرفتن و کار با برنامه مایا

میخواستم بدونم چطوری میشه اورکلاک کرد !!!

:40:
ممنونتون میشم اگه کامل توضیح بدین !

بعد رم را هم میشه اورکلاک کرد چطوری؟؟؟؟

کلا معنی و مفهوم اورکلاک چیه؟ من فقط میدونم یه نفر به من گفت که یعنی قدرتشو چند برابر میکنه یه همیچین چیزایی!! فقط ممکنه بسوزه :-s

EXTREME
16-08-2011, 10:03
شما یک عکس از تب spd و memory و تب اصلی نرم افزار cpu-z بزارین

ess_1362
16-08-2011, 18:55
این پردازنده حرارت بالایی تولید می کنه که در صورت اورکلاک فن استوک توانایی دفع حرارت را نداره
توصیه می کنم اگر اصرار به اورکلاک دارید یک خنک کننده بهتر برای پردازنده تهیه کنید

موفق باشید

SevenART
17-08-2011, 14:38
خنک کنندم خوبه :D بالائه :31:

شما یک عکس از تب spd و memory و تب اصلی نرم افزار cpu-z بزارین

این که گفتید یعنی چی؟ :31:

EXTREME
17-08-2011, 20:34
یک نرم افزار هست به اسم cpu-z اونو دانلود کنید نصب کنید از تب اصلی نرم افزار در حالت لود همچنین از تب spd و memory اون یه عکس بزارید

SevenART
18-08-2011, 13:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
18-08-2011, 14:00
اولین کاری که شما باید انجام بدین باید برین تو ستاپ و اضافه کردن به مقدار bclk هست
مقدار bclk رو از 133 به 140 افزایش بدین با اینکار فرکانس سی پی یو به 3.008 گیگاهرتز میرسه
با این کار فرکانس qpi و رم زیاد میشه
الان رم شما تو فرکانس 1333 کار میکنه فرکانس رم رو با spd به مقدار اولیه برگردونید و فرکانس qpi هم به حالت اولیه برگرده
پارمترهایی مثل turbo boost و cpu eist function- cpu thermal monitor , c2e غیر فعال بشن تنظیمات ذخیره و خارج بشین
اگه نیاز بود به سی پی یو یک مرحله ولتاژ بدین
وارد ویندوزشدین 30 دیقیه تست prime 95 و چک کردن دمای سی پی یو حین تست که از 65 بیتشر نشه و 15 دیقیه تست دوم برای اطمینان از پایداری کامل سی پی یو
اگر به هر مشکلی خوردید بایوس رو دیفالت کنید و اینجا مطرح کنید

SevenART
18-08-2011, 14:07
اولین کاری که شما باید انجام بدین باید برین تو ستاپ و اضافه کردن به مقدار bclk هست
مقدار bclk رو از 133 به 140 افزایش بدین با اینکار فرکانس سی پی یو به 3.008 گیگاهرتز میرسه

خوب کجای ستاپ؟

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

فرکانس رم رو با spd به مقدار اولیه برگردونید
چطوری اینکارو میکنن!

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

پارمترهایی مثل turbo boost و cpu eist function- cpu thermal monitor , c2e غیر فعال بشن تنظیمات ذخیره و خارج بشین

تو کجا کی چی؟ داداش شما فکر میکنی همه مثله خودت مهندسن !! :31:

کلا یه ذره باز کن قضیه رو !

EXTREME
18-08-2011, 22:07
سیستم رو ریست کنید delete رو بزنید وارد ستاپ بشین در قسمت m.b intllegient در اون قسمت پارامتر bclk رو میبینید از اونجا اون تغییراتی را که گفتم انجام میدین
بقیش رو هم که گفتم اسم گزینه ها رو هم کامل گفتم

SevenART
22-08-2011, 12:51
اگه نیاز بود به سی پی یو یک مرحله ولتاژ بدین

اونارو متوجه شدم اینکارو چطور انجام میدن ! وی کی نیاز میشه؟؟

ارد ویندوزشدین 30 دیقیه تست prime 95

این تست هم قضیش را نمی دونم چیه !

EXTREME
22-08-2011, 13:33
وقتی فرکانس سی پی یو زیاد میشه یعضی اوقات نیاز هست که به سی پی یو ولتاژ بدین و در ولتاژ پیش فرض خودش نمیتونه کار کنه
علائم کمبود ولتاژ سی پی یو بوت نشدن سیستم - بلو اسکرین با کد 101 - فریز شدن صفحه - کرش کردن - ریست شدن - هنگ کردن و بعضی ارور ها که حین تست پایداری معلوم میشه
ولتاژ دادن به سی پی یو نباید زیاد باشه چون به سی پی یو اسیب وارد میشه و هر سی پی یو یی تا یک حدی میتونه ولتاژ رو تحمل کنه
این نرم افزار prime95 رو دانلود میکنید و اجرا میکنید و میزارید تست رو رو حالت blend به مدت 30 دقیقه تست میکیرید
تا بفهمید بعد از اور سیستم پایدار هست یا نه که اگه پایدار بود با خیال راحت از سیستم استفاده کنید

SevenART
23-08-2011, 08:34
وقتی فرکانس سی پی یو زیاد میشه یعضی اوقات نیاز هست که به سی پی یو ولتاژ بدین و در ولتاژ پیش فرض خودش نمیتونه کار کنه
علائم کمبود ولتاژ سی پی یو بوت نشدن سیستم - بلو اسکرین با کد 101 - فریز شدن صفحه - کرش کردن - ریست شدن - هنگ کردن و بعضی ارور ها که حین تست پایداری معلوم میشه
ولتاژ دادن به سی پی یو نباید زیاد باشه چون به سی پی یو اسیب وارد میشه و هر سی پی یو یی تا یک حدی میتونه ولتاژ رو تحمل کنه
این نرم افزار prime95 رو دانلود میکنید و اجرا میکنید و میزارید تست رو رو حالت blend به مدت 30 دقیقه تست میکیرید
تا بفهمید بعد از اور سیستم پایدار هست یا نه که اگه پایدار بود با خیال راحت از سیستم استفاده کنید

, و اگه پایدار نبود و مشکلی ایجاد شد مثله ریست شدن یا بوت نشدن؟

EXTREME
23-08-2011, 09:48
, و اگه پایدار نبود و مشکلی ایجاد شد مثله ریست شدن یا بوت نشدن؟
یک جای کار ایراد داره یا ولتاز سی پی یو کمه یا دمای سی پی یو بالا رفته
یا تنظیمات تایمینگ رم به هم خورده و .....