ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد هارد اکسترنال

bermuda.sys
15-08-2011, 23:48
با سلام دوستان

من 1 هارد اکسترنال Seagate مدل 2GE4AL6F با ظرفیت 500GB دارم
توی ویندوز7 موقع جدا کردن هارد از یو اس بی موقعی که میخوام Safe کنم پیغام خطا میده که 1 برنامه در حال اجرا است . باید اول اون رو ببندید . اما هیچ برنامه یا فایلی که منبعش از داخل هارد باشه باز نیست . مطمئنم هارد ویروس هم نداره . به نظرتون مشکل چیه ؟
اگه اصلاً هارد اکسترنال رو موقع قطع کردن Safe Remove نکنیم مشکلی پیش میاد براش در آینده ؟

ممنون میشم جواب بدید
با تشکر
Bermuda.sys

Lord_theOne
16-08-2011, 22:30
من که معمولا این کارو انجام نمی دم یک فایل در سیستم شما فعال هست که باید ببندیش اگر هم نتونستی لاگ اف کن ویندوزت رو بعد لوگین بکن بعد safe remove کن یا یک سری برنامه هستند که اینکارو انجام می دن Safe remove می کنند توی گوگل سرچش کنی پیدا می کنی

bermuda.sys
17-08-2011, 14:16
خوب یعنی اگه این کار رو اصلاً انجام ندم هارد اکسترنالم خراب نمیشه ؟ اطلاعات مهمی توش دارم .

بعدش اگه لطف کنید 1 نرم افزار خوب بهم معرفی کنید که روی هارد اکسترنال و فلش پسوورد بذاره . اینطوری که وقتی فلش یا هارد اکسترنال رو به سیستم وصل کنیم پنجره درخواست رمز عبور باز بشه.

خیلی از راهنماییتون ممنونم

Farshid72
17-08-2011, 16:06
نرم افزار های زیادی هست مثل usb protect ک البته اطلاعی درباره قدرت حفاظتشون ندارم.در شمن تو ویندوز 7 مشکلی پیش نمیاد البته بهتره شما اول کابلی ک دوتا سیم میره توش رو بکشید بعد اون تکی!!!
شما رو درایو هاردت کلیک راست کن بعد properties بعد اونجا change setting و انتخاب کن بعد تو تب ها ک بگردی اونجا از quick remove تیکو بردارو تیک safty remove رو انتخاب کن.

Enriqu3
17-08-2011, 23:28
احتمال خیلی زیاد ویروسه. شاید ویروس روی هارد نرفته اما روی سیستم فعاله. خیلی پیش میاد
اون راهی که دوستمون گفتن لاگ آف کنید تو خیلی مواقع جواب میده