ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل و ارور در نصب اوبونتو روی لپ تاپ

ss.mohammad.ss
15-08-2011, 21:33
سلام به همه کاربران عزیز

من وقتی میخوام اوبنتو ( دو تا نسخه 10.04 و 9.04 ) رو روی لپ تاپم نصب کنم ، درست همون ابتدای کار این ارور رو میده و من تازه کار هم نمیدونم چکار کنم... خواهش میکنم کمک کنید که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BusyBox v1.13.3 (ubuntu 1:1.13.3-1ubuntu11) built-in shell (ash )
Enter 'help' for a list of built-in commands
(initramfs)unable to find a medium containing a live file system.

حالا سوالم اینه که این ارور چیه؟ چطور میشه برطرفش کرد؟ آیا مربوط میشه به لپ تاپم؟ چون روی PC مشکلی برای نصب نداره

taia
16-08-2011, 08:38
(initramfs)unable to find a medium containing a live file system.

با توجه به این مورد دو احتمال وجود داره، اول اینکه سی دی که شما استفاده می کنید سالم نیست و مشکل داره، ولی چون دو تا نسخه ی متفاوت رو استفاده کردید احتمالش کم میشه.
احتمال دوم این هست که به هر دلیلی بوت سی دی نمی تونه درایو CD-ROM یا حالا هر درایوی که برای خواندن سی دی دارید رو شناسایی کنه، راه حل های پیشنهادی من:

1. اول از آخرین نسخه ی اوبونتو استفاده کنید، که مشکلات نسخه ی قبلی در اونها معمولا حل شده.
2. اگر صرار دارید از یکی از همین دو نسخه استفاده کنید، بجای سی دی سیستم رو از روی USB بوت کنید و از اون طریق نصب کنید. (چگونه از روی USB نصب کنم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
3. اوبونتو را با استفاده از wubi نصب کنید، یعنی وارد ویندوز بشید، و سی دی اوبونتو را اجرا کنید، گزینه ای باید باشه مانند Install inside windows یا یک همچین چیزی، و اوبونتو را داخل ویندوز نصب کنید.
4. اگر درایو CD-ROM شما در حالت master نیست، اون رو به حالت master ست کنید و دوباره امتحان کنید.

vahid_d
16-08-2011, 09:08
منم همين مشكل رو دارم. قبلا اينطوري نبود و راحت نصب ميكردم. الان كه اومدم بعد از يه مدت دوباره يه لينوكس نصب كنم اينطوري شده. از سالم بودن ديسك لينوكس مطمئن هستم و درايو هام همه ساتا هستن پس ديگه مستر كردن هم معني نميده.

taia
16-08-2011, 16:48
منم همين مشكل رو دارم. قبلا اينطوري نبود و راحت نصب ميكردم. الان كه اومدم بعد از يه مدت دوباره يه لينوكس نصب كنم اينطوري شده. از سالم بودن ديسك لينوكس مطمئن هستم و درايو هام همه ساتا هستن پس ديگه مستر كردن هم معني نميده.

خوب باید یکی از راههای جایگزین رو امتحان کنید، چون در هر صورت درایو سی دی شما قابل شناسایی نیست برای بوت سیستم، و پیدا کردن دلیل هم کار ساده ای نیست، کلا ممکن هست درایو شما مشکل پیدا کرده باشه.