ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل وصل نشدن مودم زایکسل به ویندوز ایکس پی از طریق lan

snifer7
15-08-2011, 20:12
من تازگی یه adsl پارس آنلاین گرفتم ... یه مودم zyxel p650 هم خریدم، هم وایرلسه ... هم میشه lan کنیم

الان لپتاپ من راحت با وایرلس به اینترنت وصل شده و مشکلی نداره
اما وقتی کابل lan رو می زنم به کامپیوتر خونه شناساییش می کنه اما تو هیچ سایت نمی ره، وقتی ping می کنم جواب نمیده

اون بنده خدایی که از شرکت پارس آنلاین اومد نصب کنه، می گفت به خاطر ویندوزته ... آخه ویندوز xp sp2 هست، امروز xp sp3 هم نصب کردم ولی بازم فایده نداشت
الان موندم چیکار کنم!!!
خیلی واجبه ... نمی تونم ویندوز 7 هم بریزم، چون رم کامپیوترم 512 هست ...
لطفا بگین مشکل از کجاست ! ممکنه تنظیمات از مودم باشه؟

EXTREME
15-08-2011, 20:38
دوست من این چه ربطی به ویندوز داره
اول از همه ببین درایور لن نصب هست یا نه
دوم کابل لن چک بشه
مودم اگه وایرلس باشه بدون کابل لن هم اینترنت میده به شرطی که کانفیگ شده باشه

snifer7
15-08-2011, 20:59
تشکر از جوابت
ولی دوست من، دیگه اینقدر می فهمم که کابل لن رو چک کنم یا نه ;)
من که توضیح دادم، وقتی کامل رو وصل می کنم، اون پایین نشون میده که مودم و سیستم به هم وصل هستن ... این پیام میاد : local area connection , 100mbs و بقیه چیزا ....

فقط نمی دونم چرا سایت باز نمی کنه و پینگ جواب نمیده ... خودم که گفتم مودم وایرلسه ، مشکلی هم نداره، مشکل من با ویندوز ایکس پی هست که از طریق لن جواب نمیده ... ;-) اوکی؟

EXTREME
15-08-2011, 21:17
تشکر از جوابت
ولی دوست من، دیگه اینقدر می فهمم که کابل لن رو چک کنم یا نه ;)
من که توضیح دادم، وقتی کامل رو وصل می کنم، اون پایین نشون میده که مودم و سیستم به هم وصل هستن ... این پیام میاد : local area connection , 100mbs و بقیه چیزا ....

فقط نمی دونم چرا سایت باز نمی کنه و پینگ جواب نمیده ... خودم که گفتم مودم وایرلسه ، مشکلی هم نداره، مشکل من با ویندوز ایکس پی هست که از طریق لن جواب نمیده ... ;-) اوکی؟
دوست من اگه چراغ لن رو یمودم روشنه و میتونید وارد تنظیمات مودم بشین پس لن مشکلی نداره
شما میگید با لپ تاب میتونید با وایرلس به اینترنت وصل بشین پس مودم هم درست کانفیگ شده
پس این مشکل مربوط به سیستم شماست
که این مشکل مربوط به مرور گر میتونه باشه
شما حافظه ی کش مرورگر رو پاک کنید و تنظیمات ------ مرورگر رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه

snifer7
15-08-2011, 21:28
دوست من اگه چراغ لن رو یمودم روشنه و میتونید وارد تنظیمات مودم بشین پس لن مشکلی نداره
آره چراغ روی مودم روشنه ... ولی خودم هم نمی دونم چرا نمی تونم وارد تنظیمات مودم بشم...
وقتی ip مودم که 192.168.1.1 هست رو وارد ie یا firefox می کنم ... باز نمی کنه، نمی تونم تنظیمات مودم رو ببینم :(

ربطی به ------ نداره، چون حتی ویندوز عوض کردم، از sp2 رفتم به sp3 ، ولی بازم نشد ... اگه حتی می دونستم مشکل از کجاست میشد یه کاریش کرد :(

ممکنه مشکل از کارت شبکه باشه؟ یا از مشکل از ویندوز ایکس پی هست؟ یعنی ویندوز ایکس پی نمی تونه با این مودم ارتباط بر قرار کنه!!

Rahpooyan
15-08-2011, 21:39
واسه شبکه لن که ای پی ندادی . اگه دادی اونارو پاک کن و بعد دوباره تست کن

EXTREME
15-08-2011, 21:42
آره چراغ روی مودم روشنه ... ولی خودم هم نمی دونم چرا نمی تونم وارد تنظیمات مودم بشم...
وقتی ip مودم که 192.168.1.1 هست رو وارد ie یا firefox می کنم ... باز نمی کنه، نمی تونم تنظیمات مودم رو ببینم :(

ربطی به ------ نداره، چون حتی ویندوز عوض کردم، از sp2 رفتم به sp3 ، ولی بازم نشد ... اگه حتی می دونستم مشکل از کجاست میشد یه کاریش کرد :(

ممکنه مشکل از کارت شبکه باشه؟ یا از مشکل از ویندوز ایکس پی هست؟ یعنی ویندوز ایکس پی نمی تونه با این مودم ارتباط بر قرار کنه!!
کلا اگه با لن دارید کانفیگ میکنید این موضوع اصلا ربطی به ویندوز نداره
رو هر ویندوزی میشه
شما از خارج مودم یک بار مودم رو ریست کنید و مودم رو کانفیگ کنید

snifer7
15-08-2011, 21:56
واسه شبکه لن که ای پی ندادی . اگه دادی اونارو پاک کن و بعد دوباره تست کن

من دارم درباره ی ویندوز ایکس پی صحبت می کنما ... یه وقت با 7 اشتباه نگیرن...
ولی فکر نکنم آی پی set باشه ...
مرسی ;)

snifer7
15-08-2011, 22:04
کلا اگه با لن دارید کانفیگ میکنید این موضوع اصلا ربطی به ویندوز نداره
رو هر ویندوزی میشه
شما از خارج مودم یک بار مودم رو ریست کنید و مودم رو کانفیگ کنید
یه سوال : ممکنه که یه مودم مثل مودم من، نتونه به یه ویندوز قدیمی مثل ایکس پی کانکت بشه؟

EXTREME
15-08-2011, 22:58
یه سوال : ممکنه که یه مودم مثل مودم من، نتونه به یه ویندوز قدیمی مثل ایکس پی کانکت بشه؟
نه
کلا ربطی مودم با لن به ویندوز نداره برای xp هم نباید مشکلی باشه

narsis22
15-09-2011, 16:39
منم همین مشکلو دارم درایور لن رو دوباره نصب کردم با usb وصل میشه با لن وصل نمیشه. مودم وایرلس خریدم میخوام با لن وصل شم نمیشناسه لن رو میگه unplog چراغ لن رو مودم و پشت کیس هم روشن میشه اتصال برقرار نمیشه

جمشید28
20-08-2012, 14:51
سلام به همه دوستان. من هم یک همچین مشکلی دارم، اما فرقش اینه که خودم این مشکل رو واسه خودم درست کردم. چند وقت پیش اومدم از سر کنجکاوی مودم ADSL رو آپگرید کنم. مدل مودم zyxel P-660RU-T1 v2 هست. اولش اومدم از کانفیگ مودم بک آپ گرفتم. وقتی خواستم مودم رو با فایلی که از خود سایت زایکسل گرفتم آپگرید کنم، هرکاری کردم ارور میداد. فکر کردم به خاطر اسم فایل آپگرید هست که این ارور رو میده. بعدش رفتم و اسم فایل رو به اسم همون بک آپی که گرفتم تغییر دادم، یعنی اسمشو rom-0 کردم، و آپلود زدم. از همون موقع دیگه نمیشه هیچ کاری کرد. هرچی سعی کردم، ریست سخت افزاری کردم نشد که نشد. رفتم و تمام روشهایی که برای آپلود فریمور مودم به روش نرم افزاری هست رو خوندم و همشونو بکار بردم. ولی باز هم خبری نشد. Telnet,TFTP, Cute FTP هیچکدوم جواب ندادن. حتی وقی ای پی مودم رو pingl میکنم، پیغام Transmit Failed میده. فکر میکنم آی پی مودم عوض شده باشه. از چراغ های مودم، فقط چراغ Usb همیشه روشنه و چراغ lan فقط زمانی که کابل lan بهش وصل باشه روشن میشه. حالا میدونم این مودم با قیمت ناچیزی که داره ارزش این همه وقت تلف کردن رو نداره، ولی من تو اینجور مسائل آدم لج بازیم. دوست دارم خودم درستش کنم و تجربش رو با بقیه دوستان درمیان بذارم. حالا هرکی تو این زمینه تجربه‌ای داره، یا اینکه میدونه چجوری میشه آی سی فلش مودم رو دوباره پروگرام کرد، لطف کنه و تجربش رو با شریک بشه. قبلاً یه همچین مشکلی با یه ----- داشتم که آی سی فلشش خالی شده بود. با صرف یه هزینه ناچیز یه کابل جی تگ واسش درست کردم و آی سی فلشش رو روی برد پروگرام کردم. میخوام بدونم همچین روشی واسه مودم وجود داره یا نه؟؟؟؟