ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت گرافیک و سرعت

judaki
15-08-2011, 19:44
سلام دوستان خوب هستید نماز روزهاتون قبول.

دوستان هنوز 3 -4 ساعت بیشتر از گرفتن لپ تاپم نگذشته (asus k53sv)که روش فتوشاپ نصب کردم
توی دیوایس منیجر دوتا کارت گرافیک رو نشون میده (ویندوزش اورجیناله) یکی نوشته intel یکی دیگه هم که همون کارت گرافیک اصلی هست رو نوشته gforce gt540 و توی قسمت اسکرین رزولیشن قسمت اداپتور برای مشخصات کارت گرافیک اون مدل intel رو نشون میده با 1.5 گیگ حافظه که البته همین gforce 540 خودش 2گیگ حافظه داره.

وقتی وارد فتوشاپ میشم اول یه ارور میده که مربوط میشه به کارت گرافیک که کارت گرافیک تو آپدیت کن و از این حرفا حالا به نظر شما مشکل از کجاست با این وجود که ویندوز هم اورجینال هست؟

احساس هم میکنم در کل خود سیستم اون سرعتی رو که باید داشته باشه نداره و از سیستمی که پارسال برای خونه گرفتم(کیس حدود 600 بالا اومد) هم سرعتش کمتره در حالی که اینو 1085 گرفتم ؟
به نظرتون باید چه کار کنم خیلی ممنون.

biostar
16-08-2011, 12:45
خب آخرین درایور Nvidia رو باید نصب کنید ، درایور رو از سایت nvidia دریافت و نصب کنید ، آپدیت ویندوز هم فراموش نشه.
بعضی وقت ها برخی از برنامه های از پیش نصب شده عملکرد خوبی ندارند و باعث کند شدن میشن.

در صورت ادامه ی مشکل ویندوز را ریکاوری کنید تا مشکلات حل بشه.

judaki
16-08-2011, 13:46
سلام از خود سایت asus بگیرم اشکال نداره. یا فرق می کنه؟

biostar
16-08-2011, 18:56
سلام از خود سایت asus بگیرم اشکال نداره. یا فرق می کنه؟

میتونید از سایت ایسوس هم دانلود کنید ، فقط یادم میاد چند نفری با درایورش مشکل داشتن ، احتمالا حل شده