PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Talking Tom Cat

alonestar69
15-08-2011, 18:49
با سلام
من خیلی دنبال این بازی برای سیمبین سه یا سری شصت ویرایش 5 گشتم اما پس از دانلود همه یه ارور میدادند و هیچ کدوم نصب نشدند.
اگه کسی این بازی رو داره و ای لینک صحیحی که نصب بشه ممنون میشم.با تشکر:46:

Hadi King
15-08-2011, 23:14
سلام دوسـت عزیز اینـو تست کنیــد !:46:
برنامه بسیار جالب و مناسب برای سرگرمی ا Talking Tom Cat Flash ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید!:40:

alonestar69
16-08-2011, 03:54
سلام دوسـت عزیز اینـو تست کنیــد !:46:
برنامه بسیار جالب و مناسب برای سرگرمی ا Talking Tom Cat Flash ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با سلام دوباره
من از این فایل فلشه رو داشتم از اون یکی که خط میکشه رو صفحه گوشی رو میخواستم پیدا هم کردم با حجم حدود 15 مگ اما بهم ایراد qtمیداد.از سه جای مختلف هم گرفتم نمیدونم چه جوریهاست.ممنون میشم راهنمایی ام کنین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و

Hadi King
16-08-2011, 07:12
دوســت عزیز مدل گوشی شمـا چیــه ؟ :20:
تا راهنمایی کامل کنم که برا همچین مدلی هسـت یا نـــه !

alonestar69
16-08-2011, 10:40
دوســت عزیز مدل گوشی شمـا چیــه ؟ :20:
تا راهنمایی کامل کنم که برا همچین مدلی هسـت یا نـــه !

با سلام
من تونستم این رو روی گوشی ام نصب کنم.مدل گوشی ام هم nokia c7 هست و برای نصب اون از
qt mobility v 4.7.3+qt mobility v1.1.2+qt mobility v 1.1.3 استفاده کردم دفعه اول خیلی بد باز شد ولی یه بار که گوشی رو خاموش و روشن کردم خوب شد و الآن هم به خوبی داره کار میکنه.
از این لینکها هم برا دانلود استفاده کردم.

,و بعد از این دوتا اون بازی رو نصب کردم.
باز هم ممنون.:10:

Arghi6644
18-08-2011, 13:05
با سلام . من عاشق اين گربه ام ولي هيچ جا درست دانلود نميكنه .من خيلي گشتم و ديگه دلم داره آب ميشه!!!!!!!!! ترو خدا كمك كنيد!!!!!!1:19: اسمش اينه : talking tom cat

Hadi King
18-08-2011, 19:08
با سلام . من عاشق اين گربه ام ولي هيچ جا درست دانلود نميكنه .من خيلي گشتم و ديگه دلم داره آب ميشه!!!!!!!!! ترو خدا كمك كنيد!!!!!!1:19: اسمش اينه : talking tom cat
سلام یعنــــی چی که درســـت دانلـود نمیکنــــه ؟
تایـپک بالا آدرس دادم میتونید دانلود کنیـد ..