ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آخرين رتبه قبولي معماري دانشگاه شيراز

hassanli
15-08-2011, 18:34
سلام. رتيه من در كنكور سراسري 90 در سهميه منطقه 1 برابر با 6332 مي باشد آيا با اين رتبه امكان قبولي در رشته معماري دانشگاه شيراز يا رشته برق گرايش كنترل دانشگاه صنعتي شيراز امكان پذير است؟ احتمال قبولي من در رشته عمران دانشگاه خليج فارس بوشهر وجود دارد؟
ممكن است رشته قبولي كساني با رتبه اي در همين حدود در منطقه 1 كه در كنكور 89 شركت كرده اند را برايم بگذاريد.
با سپاس

milla.online
15-08-2011, 21:57
سلام دوست عزیز
آخرین رتبه قبولی معماری 4738 بوده تو منطقه 1 تقربا...بدون سهمیه بومی هم بوده طرف(مشهد)
آخرین رتبه منطقه یک برق صنعتی هم 4376
آخرین قبولی عمران خلیج 7225
شما عمران خلیج رو میاری... البته اینا آخرین قبولی های کانون هستن که حدود نیمی از قبول شدگان رو تشکیل میدن.... ممکنه با رتبه ای بدتر از اینا هم کسی قبول شده باشه....

cancer140
19-08-2011, 13:10
سلام من اصفهان هستم رتبم 10 هزار شده به نظر شما دانشگاه اصفهان رشته آي تي يامهندسي كامپيوتر ميارم!؟

milla.online
19-08-2011, 14:18
سلام من اصفهان هستم رتبم 10 هزار شده به نظر شما دانشگاه اصفهان رشته آي تي يامهندسي كامپيوتر ميارم!؟

اگه رتبه منطقتون این شده روزانه نمیارید.... اما شبانه اگه داشته باشن شاید....

cancer140
19-08-2011, 17:35
اگه رتبه منطقتون این شده روزانه نمیارید.... اما شبانه اگه داشته باشن شاید....
آره رتبه منطقه ي يكم همينه ،متاسفانه اصفهان شبانه نداره ،تازه شما از كجا اينقدر با اطمينان ميگي نميارم ؟
ممكنه سخت افزار بيارم
توصيه ميكنم به عنوان مشاور تحصيلي فعاليت كنيد خيلي خوب روحيه ميديد ! !

bnmnb
19-08-2011, 18:30
آره رتبه منطقه ي يكم همينه ،متاسفانه اصفهان شبانه نداره ،تازه شما از كجا اينقدر با اطمينان ميگي نميارم ؟
ممكنه سخت افزار بيارم
توصيه ميكنم به عنوان مشاور تحصيلي فعاليت كنيد خيلي خوب روحيه ميديد ! !
دوست من متاسفانه احتمالش خیلی خیلی کمه که شما با این رتبه برید توی این دانشگاه
ولی امیدوارم هر جا بخوایید قبول بشید

cancer140
19-08-2011, 20:19
دوست من متاسفانه احتمالش خیلی خیلی کمه که شما با این رتبه برید توی این دانشگاه
ولی امیدوارم هر جا بخوایید قبول بشید
مرسي ،يعني مي خوام بگم شما از روي چه مدركي اينقدر با اطمينان مي گيد؟
به نظر خودم چون من تو اصفهان هستم سهميه منطقه يك دارم قبول شم
شما چه شهري هستيد؟

milla.online
19-08-2011, 21:22
ببینید احتمالش خیلی کمه که حتی با بومی هم با تفاوت رتبه بیشتر از 1000 نفر شما تو سال به سال یجه قبول بشید.
در ضمن امسال صنعتی اصفهان کاهش ظرفیت داشته... و این تو کل رشته ها حتی خود اصفهان هم تاثیر غیر مستقیم میزاره یعنی رقابت میره بالاتر و رتبه های بهتری می خواد...
البته از صمیم قلب آرزو دارم رشته ای که دوست دارید رو تو اصفهان قبول بشید..

hermione
20-08-2011, 00:00

احتمالش خیلی کمه ( تقریباَ صفر)
دوست من پارسال با رتبه 5500منطقه 1 بومی اصفهان هیچکدوم ازینارو قبول نشد.
با 10000 منطقه 1 می تونی روی کامپیوتر کاشان یا شبانه یزد حساب کنی آی تی یزد خبر ندارم چه رتبه ای میگیره
توی یه تاپیک دیگه هم پرسیده بودی دانشگاه یزدو شهرکرد چطوره ، چه رشته ای مورد نظرته توی این دانشگاها ؟

bnmnb
20-08-2011, 15:04
من شیرازیم
بیشتر صحبتی که من داشتم از روی یادگار ماندگار و یکی از دوستام هست که پارسال کنکور داشت

cancer140
20-08-2011, 19:12
با 10000 منطقه 1 می تونی روی کامپیوتر کاشان یا شبانه یزد حساب کنی آی تی یزد خبر ندارم چه رتبه ای میگیره
توی یه تاپیک دیگه هم پرسیده بودی دانشگاه یزدو شهرکرد چطوره ، چه رشته ای مورد نظرته توی این دانشگاها ؟
مرسي،رشته هاي مهندسي برقو مهندسي مكانيك مهندسي مكانيك
احتمالا دوستتون بد انتخاب رشته كرده،من اول صنعتي و اصفهانو زدم بعدش صنايع گلپايگان،نرم افزار يزد،نرم افزار كاشان،بعدشم مكانيكا و برق... زدم شبانه هم اصلا نزدم.
يعني اصلا نميشه!!؟؟

cancer140
20-08-2011, 19:19
ببینید احتمالش خیلی کمه که حتی با بومی هم با تفاوت رتبه بیشتر از 1000 نفر شما تو سال به سال یجه قبول بشید.
در ضمن امسال صنعتی اصفهان کاهش ظرفیت داشته... و این تو کل رشته ها حتی خود اصفهان هم تاثیر غیر مستقیم میزاره یعنی رقابت میره بالاتر و رتبه های بهتری می خواد...
البته از صمیم قلب آرزو دارم رشته ای که دوست دارید رو تو اصفهان قبول بشید..
مرسي ممنون
شب قدر شب بييدار شدن است نه شب بيدار ماندن
از طرف همه ي كنكوري هاي 90 التماس دعا

cancer140
22-08-2011, 10:36
يزد آي تي نداره،
من رشته هاي كامپيوترو م برق و م مكانيك هم يزد هم شهركردو زدم ،توي دفترچه نوشته بود خوابگاه ميدن

cancer140
22-08-2011, 18:52
يزد آي تي نداره من اول اصفهانو زدم بعد صنايع گلپايگان ،نرم افزار يزد ،نرم افزار كاشان بعد هم مكانيك و برق يزد و شهركردو كاشانو زدم
يعني هيچ كدوم از اينا رو نميارم؟؟

hermione
22-08-2011, 18:57
مرسي،رشته هاي مهندسي برقو مهندسي مكانيك مهندسي مكانيك
احتمالا دوستتون بد انتخاب رشته كرده،من اول صنعتي و اصفهانو زدم بعدش صنايع گلپايگان،نرم افزار يزد،نرم افزار كاشان،بعدشم مكانيكا و برق... زدم شبانه هم اصلا نزدم.
يعني اصلا نميشه!!؟؟

اون 2تا رشته وقتی جلوتر از انتخابی که الان قبول شده زده و نیورده دیگه چیزی به اسم بد انتخاب رشته کردن وجود نداره
رشته هایی که انتخاب کردید رتبه هاشونو میگم (حدودی هستن ولی حداکثر 100-200 رتبه فرق دارن)
نرم افزار صنعتی اصفهان >> 3300
سخت افزار ///////////// >> 4000
کامپیوتر (نرم افزار) یزد >> 6600
کامپیوتر (نرم افزار) کاشان >> 7500 (مطمئن نیستم اما فکر کنم یکی از بچه ها با 7700 هم اورد)
برق یزد >> تا حدود 4400 البته گرایش مخابراتش رتبه های بدتری هم گرفته ولی دقیقاَ نمی دونم
مکانیک و برق کاشان >> بیشتر از 5000 نگرفته (چون یکی از دوستام با 5100 هیچکدوم نیورد روزانه )
برق شهرکرد >>تا 6100 (که قدرت بوده الکترونیک نمرش بهتره اینجا)
مکانیک شهرکرد >> 5500

cancer140
24-08-2011, 18:40

دانشگاه يزد IT نداره ،من رشته هاي مهندسي كامپيوتر و برق و مكانيك دانشگاه هاي يزد و شهركردو زدم،
نظرتون در مورد علوم كامپيوتر چيه ؟علوم كامپيوتر اصفهان و يزد و شهركردو هم تو انتخاباي آخرم زدم البته احتمالش صفره كه بيارم اما زدم بلاخره كاچي بعضه هيچي!!

cancer140
24-08-2011, 18:46
تو رو خدا اينا رو نگو من تحمل ندارم ،هر سال با سال قبل خيلي تفاوت داره
ديگه نرم افزار كاشانو كه ميارم

cancer140
25-08-2011, 11:31
سلام. رتيه من در كنكور سراسري 90 در سهميه منطقه 1 برابر با 6332 مي باشد آيا با اين رتبه امكان قبولي در رشته معماري دانشگاه شيراز يا رشته برق گرايش كنترل دانشگاه صنعتي شيراز امكان پذير است؟ احتمال قبولي من در رشته عمران دانشگاه خليج فارس بوشهر وجود دارد؟
ممكن است رشته قبولي كساني با رتبه اي در همين حدود در منطقه 1 كه در كنكور 89 شركت كرده اند را برايم بگذاريد.
با سپاس

سلام
توصيه ميكنم اين سوالو نپرسي ،جوري نااميد ميشي كه تا مرز خودكشي ميري!