ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dell Xps 502l چه مواردی در لحظه ی خرید بایستی چک شود ؟

farsweb
15-08-2011, 16:07
سلام

قصد دارم xps 502l دل رو بخرم . متاسفانه نمیدونم هنگام خرید از فروشنده باید چطوری اصل بودنش رو چک کنم . دست نخورده بودن و کامل بودنش رو چک کنم .

لطفا اگر ممکنه به شکل کلی بفرمایید در مورد این مدل در زمان خرید و تحویل گرفتنش چه چیزهایی باید چک بشه.

سپاسگزارم

farsweb
16-08-2011, 12:32
کسی کمک نمی کنه ؟؟؟

farsweb
17-08-2011, 10:27
ماه رمضونی بدجوری بچه های فروم رو گرفته !!:46:
فکر کنم باید بی خیال کمک بشم .

hooshmand35
24-08-2011, 20:01
سلام

قصد دارم xps 502l دل رو بخرم . متاسفانه نمیدونم هنگام خرید از فروشنده باید چطوری اصل بودنش رو چک کنم . دست نخورده بودن و کامل بودنش رو چک کنم .

لطفا اگر ممکنه به شکل کلی بفرمایید در مورد این مدل در زمان خرید و تحویل گرفتنش چه چیزهایی باید چک بشه.

سپاسگزارم

سلام اقا اصلا این لپ تاپو نگیر من داشتمش به نسبت کانفیگش سرعتش معمولیه طراحی زشتی داره خوشدست نیست سنگینم هست من زود فروختمش با ضرر چون با اینکه یه ماه بیشتر کارنکرده بود ولی خریدار نداشت موقع بالا اومدن هم دیر بالا میومد نگیر که پشیمون میشی گول کانفیگشو نخور در اون حد نیست

thacker
25-08-2011, 08:59
من دو هفته پیش این این مدل رو خریدم و واقعا راضی هستم ...
همه چیزش یه طرف ، صدای اسپیکرش یه طرف ...
L502X واقعا حرفه ای هستش ...

Ocellatus
25-08-2011, 11:33
سلام

سپاسگزارم
سلام
اینجا کامل توضیح داده شده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کانفیگ و سرعت و خوشدستیش هم هیچ مشکلی نداره.

iran.meshop
20-10-2011, 01:59
من که جز تعریف و تمجید از این لپ تاپ جایی چیزی ندیدم

اگر کسی از جای مطوئن خرید نکرده یا شانسی یک دستگاه خراب بهش افتاده زود قضاوت نکنه و ذهن ها رو مسموم نکنه لطفا

من به زودی می خواهم ایم مدل را تهیه کنم

mehdi666lp
26-10-2011, 08:44
سلام

سپاسگزارم.
.
.
.
برو تاپیک طرفدارن Dell XPSL501 (واسه 502 هم هست)....کامل توضیح داده شده همه جوره راجبش و دوستانی که خرید کردن نظر دادن