مشاهده نسخه کامل
: درایور های وایو FW390
kambiz18
15-08-2011, 12:39
سلام
من رو وایو fw390 ویندوز سون نصب کردم
درایور هاشو باید کدوم درایور ها رو نصب کنم ؟
سایتش رفتم اما کلی درایور بود که فکر نکنم همش واجب باشه می شه بگین اصلی هاش کدومن ؟
اینم عکس از وضعیت درایور ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنیدم تو وایو یک برنامه مثل کویک ست دل رو داره درسته ؟
دریافت درایور ها از سایت زیر :
Drivers / Software Updates ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کویک ست دل چکار میکنه ؟ بگو تا بگم داره یا نه :دی
kambiz18
15-08-2011, 14:54
مشکل حل شد
دوستان من vaio sz-740 n5 دارم روش ویندوز 7 نصب کردم،2تا سوال دارم
!-داداش لپ تاپ من دو تا کارت گرافیک داره که انویدیا رو به زحمت نصب کردم ولی برا اینتلش نصب نمیشه.
2-این function های مخصوص sony چجوری فعال میشه ؟صداش درست میشه ولی نور صفحه اش تغییر نمیکنه.اون تب مخصوص وایرلس و بلوتوس که تو صفحه میاد دیگه نمیاد.چیکارش کنم؟
Farshid72
17-08-2011, 22:19
دوستان من vaio sz-740 n5 دارم روش ویندوز 7 نصب کردم،2تا سوال دارم
!-داداش لپ تاپ من دو تا کارت گرافیک داره که انویدیا رو به زحمت نصب کردم ولی برا اینتلش نصب نمیشه.
2-این function های مخصوص sony چجوری فعال میشه ؟صداش درست میشه ولی نور صفحه اش تغییر نمیکنه.اون تب مخصوص وایرلس و بلوتوس که تو صفحه میاد دیگه نمیاد.چیکارش کنم؟
عزیز fun رو باید با کلید های آبی بزنی.
عزیز fun رو باید با کلید های آبی بزنی.
ای بابا اونو که میدونم فعال نیشه،یعنی نصب نمیشه،از esupport هم کرفتم درایورشو ولی نمیشه
abedinrah
01-11-2012, 23:55
manam in moshkelo daram
mrt2iran
02-11-2012, 00:52
میشه مشکلتو بگی !
دوست عزیز وقتی درایور انویدیا نصب میشه که درایور اینتل نصب باشه.حتما خود ویندوز درایور اینتلو شناخته و احتیاجی به نصبش نیست
دوست عزیز وقتی درایور انویدیا نصب میشه که درایور اینتل نصب باشه.حتما خود ویندوز درایور اینتلو شناخته و احتیاجی به نصبش نیست
جون مادرت دیگه تایپیک های زیر خاکی رو بالا نیار
با سپاس دوست عزیز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.