مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای ثبت نام از ایران خودرو
hamed999
14-08-2011, 23:55
سلام دوستان
من قراره از محصولات ایران خودرو که اشاره میکنم یکیشو ثبت نام کنم
واقعا موندم از بین 405 tu5 و206 تیپ 2 و شاید تیپ 5 کدوم رو بگیرم
من خودم به شخصا 405 رو دوست دارم به خاطر موتور خوب و کم مصرف و خود ماشین که جاداره اما رفتم یه سرچی تو نت زدم داخل سایت تی تی از گیربکس این ماشین خیلی ایراد گرفته بودن که زوزه میکشه و عملکرد ترمز های اون با اینکه abs هست اما خوب نیست و حتی گاهی قاطی میکنه و اصلا نمیگیره و مصرفش داخل شهر نزدیک 10 هست با این موتور !!!!!!!!
اما 206 ها هر دو شون اسپرترن و فرمون نرم تر دارن کم مصرفترن و میگن ترمز هاشون و چسبندگی ماشین به زمین تو سرعت خیلی خوبه اما باز جا دار نیست
حالا نمیدونم شاید چون در مورد 206 ها زیاد تحقیق نکردم اینقدر خوب به نظر میان چون 405 هم قبله اینکه تحقیق کنم بیشترا میگفتن خیلی خوبه
حالا میخوام از دوستان بیاین از ایرادات 206 هم بگین و در کل کدوم بهتره
ایا واقعا گیربکس 405 tu5 زوزه میکشه ؟ یا کلا همه ماشین ها ی جدید اینجوری کیفیتشون اومده پایین ؟
ایا ترمز هاش اینقدر بدن ؟؟؟
و ایا 206 ها اینقدر خوبن ؟؟؟
یک هفته بیشتر فرصت ندارم برای ثبت نام خواهشا ایرادات ماشین ها رو بدون تعصب بگین تا من انتخاب معقولی داشته باشم
پیشاپیش تشکر
total_overdose
15-08-2011, 01:33
سلام دوستان
من قراره از محصولات ایران خودرو که اشاره میکنم یکیشو ثبت نام کنم
واقعا موندم از بین 405 tu5 و206 تیپ 2 و شاید تیپ 5 کدوم رو بگیرم
من خودم به شخصا 405 رو دوست دارم به خاطر موتور خوب و کم مصرف و خود ماشین که جاداره اما رفتم یه سرچی تو نت زدم داخل سایت تی تی از گیربکس این ماشین خیلی ایراد گرفته بودن که زوزه میکشه و عملکرد ترمز های اون با اینکه abs هست اما خوب نیست و حتی گاهی قاطی میکنه و اصلا نمیگیره و مصرفش داخل شهر نزدیک 10 هست با این موتور !!!!!!!!
اما 206 ها هر دو شون اسپرترن و فرمون نرم تر دارن کم مصرفترن و میگن ترمز هاشون و چسبندگی ماشین به زمین تو سرعت خیلی خوبه اما باز جا دار نیست
حالا نمیدونم شاید چون در مورد 206 ها زیاد تحقیق نکردم اینقدر خوب به نظر میان چون 405 هم قبله اینکه تحقیق کنم بیشترا میگفتن خیلی خوبه
حالا میخوام از دوستان بیاین از ایرادات 206 هم بگین و در کل کدوم بهتره
ایا واقعا گیربکس 405 tu5 زوزه میکشه ؟ یا کلا همه ماشین ها ی جدید اینجوری کیفیتشون اومده پایین ؟
ایا ترمز هاش اینقدر بدن ؟؟؟
و ایا 206 ها اینقدر خوبن ؟؟؟
یک هفته بیشتر فرصت ندارم برای ثبت نام خواهشا ایرادات ماشین ها رو بدون تعصب بگین تا من انتخاب معقولی داشته باشم
پیشاپیش تشکر
ببین دوست عزیز ماشین تو ایران کاملا شبیه تخم مرغ شانسیه ! آدم هست پراید میگیره سالها رنگ تعمیرگاه نمیبینه و کسی هم هست 206 میگیره صبح تا شب تو تعمیرگاه هست! و همینطور برعکس!
ولی در کل شما اگه بودجه خرید به عنوان مثال وی 8 رو دارید شک نکنید از 405 با هر موتوری سرتر هست!
بله شنیده شده رو بعضی از مدل های 405 و ... ترمز abs بد عمل میکنه! البته یکی از اقوام همین 405 tu5 داره قبلا هم ال 90 داشته واقعا راضیه از همه چیز ماشینش!!!
کیفیت همه ماشین های تولید داخل سیر نوزولی داشته بخصوص این چند سال آخر!
شما اگه بودجنون حدود 14 تا 15 هست میتونید رو همین 405 حساب باز کنید و این همه هم شک به دلتون راه ندید! چون واقعا بعضی مواقع مطالبی که تویه نت هست آدم رو گمراه و یا پشیمون هم میکنه! بعضی از کاربرها خیلی حساس هستن رو ماشینشون و زیاد ایراد میگیرن و اصولا اکثر کسایی که از مصرف ماشینشون مینالن تو کیلومترهای پایین هستن مصرف تویه 5000 تا 10000 کیلومتر خیلی بهتر میشه!
mohamad skystar
15-08-2011, 01:47
سلام دوست گرامی.
پژو 405 TU5 ماشین خیلی خوبیه خصوصا از وقتی این موتور جدید روش نصب شد و طرفدارانش دوچندان شدن.
نصب این موتور برای 405 خیلی بهینه بوده از نظر مصرف سوخت که واقعا عالی عملکرده.
عملکرد ترمز های ABS هم هیچ مشکلی نداره و خیلی خوبه اگر چه تیپ 5 عملکرد ترمزش بهتره.
گیربکسش تا جایی که من از نمایندگی ها اطلاع دارن هیچ مشکلی نداشته و خوب کار میکنه.قدرت و شتاب هم خیلی خوب شده در 405 TU5
از نظر فضای سرنشین فضای صندوق عقب- هندلینگ به راحتی از 206 سرتره.
بلاخره هر خودرویی یک سری حسن داره و معایب که شما باید با مشخص کردن ملاک هاتون برای خرید خودرو بتونید
یکی رو انتخاب کنید.
در ضمن کیفیت تمام محصولات ایرانی پایین اومده تو این چند سال اخیر و این مختص 405 نیست.
با 206 های تیپ 5 و تیپ 2 هم که آشنایی دارین.
نظر من با توجه به صحبت های شما:
پژو 206 تیپ 5
پژو 405 TU5
پژو 206 تیپ 2
مشخصات پژو 206 تیپ 5 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات پژو 206 تیپ 2 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرایط فروش:
پژو 405 GLX با موتور TU5 فعلا ثبت نام اینترنتی داره:
7500000 تومان نقدی مابقی 2 فقره چک با مبلغ 3470000 تومان به تاریخ 10/10/90-10/3/91
پژو 206 تیپ 5 :
9400000 تومان نقدی مابقی 3 فقره چک با مبلغ 2580000 تومان به تاریخ 10/9/90-20/1/91-10/5/91
پژو 206 تیپ 2 :
870000 تومان نقدی مابقی 2 فقره چک با مبلغ 3470000 تومان به تاریخ 10/12/90-10/6/91
monazzah
23-08-2011, 08:43
سلام
من خودم 405 با موتور l3 مدل 89 دارم ازشم خيلي راضيم:31:
405 با موتور tu5 نگير من پدر خانومم خريده ( آبان پارسال) دنده 1 و 2 نصبت به l3 عاليه اما تو دنده هاي بعدي كم مياره . دوگانه نميشه . خرجش موتورش از l3 خيلي بيشتره تو گردنه ها من با دنده 4 بالا مي رم اونا با دنده 2
خلاصه اگه مي خواي پرايد با اتاق بزرگتر بخري tu5 بگير وگرنه اگه به تمتم معنا 405 مي خواي سوار شي l3
tu5 فقط به درد 206 مي خوره نه 405:41:
hamed999
26-08-2011, 16:09
سلام اقا شانس که نداریم از ایرانخودرو زنگ زدن گفتن که 405 tu5 که ثبت نام کرده بودین موجودی نداریم به جاش نوع دیگش رو بگیرین منم گفتم نه فقط همونو میخوام اما گفت نداریم باید صبر کنید گفتم تا کی گفت معلوم نیست
حالا دوستان با تجربه کسی میدونه پارسال چنبار 405 tu5 ثبت نام کردن ؟؟؟ اخه امسال فکر کنم فقط همین مرداد رو اعلام کردن
یعنی امکان داره دوباره اعلام کنن
راستی این رانا که میگن تولیدش شروع میشه کی ثبت نام میکنن
در اخر به نظر تون چه کار کنم همین 405 معمولی بگیرم( مصرفش بالاس اگر نه ) یا صبر کنم برای ثبت نامی جدید 405 tu5 یا رانا ؟؟به بقیه پولم نمیرسه
total_overdose
26-08-2011, 16:14
سلام اقا شانس که نداریم از ایرانخودرو زنگ زدن گفتن که 405 tu5 که ثبت نام کرده بودین موجودی نداریم به جاش نوع دیگش رو بگیرین منم گفتم نه فقط همونو میخوام اما گفت نداریم باید صبر کنید گفتم تا کی گفت معلوم نیست
حالا دوستان با تجربه کسی میدونه پارسال چنبار 405 tu5 ثبت نام کردن ؟؟؟ اخه امسال فکر کنم فقط همین مرداد رو اعلام کردن
یعنی امکان داره دوباره اعلام کنن
راستی این رانا که میگن تولیدش شروع میشه کی ثبت نام میکنن
در اخر به نظر تون چه کار کنم همین 405 معمولی بگیرم( مصرفش بالاس اگر نه ) یا صبر کنم برای ثبت نامی جدید 405 tu5 یا رانا ؟؟به بقیه پولم نمیرسه
به نظر من کمی صبر کنید! اگه هم عجله دارید میتونید رویه خودرو ال90 e1 و ریو هم فکر کنید:46:
رویه 405 با موتور معمولی هم فکر نکنید! ببخشید اینو میگم اما آشغالی بیش نیست! ماشین ایرانی که کیفیت ندارن! این دیگه نه کیفیت داره! نه موتور و نه....
من خودم با یه 88 روزانه درگیرم که میگمت! نه قدرتی داره! نه مصرف پایینی! نه کیفیت!
hamed999
26-08-2011, 23:47
خو بدیش اینه من پول نقد اونقدر ندارم و میتونم فقط شرایطی بخرم واسه همین ریو و ال 90 نمیشه اگر نه قبل 405 tu5 نظرم روی ریو بود اما همش پیش فروشه
به نظرم صبر کنم شاید عید فطر دوباره یه خبرای خوبی شد
خو بدیش اینه من پول نقد اونقدر ندارم و میتونم فقط شرایطی بخرم واسه همین ریو و ال 90 نمیشه اگر نه قبل 405 tu5 نظرم روی ریو بود اما همش پیش فروشه
به نظرم صبر کنم شاید عید فطر دوباره یه خبرای خوبی شد
دوست عزیز حتماً صبر کن ، به قول دوستمون 405 بغیر از تی یو فایو آشغالی بیش نیست ، کیفیت صفر ، امکانات در حد یه پراید ، تی یو فایو هم فقط به موتور داره !
من خودم بودم حتماً 206 تیپ پنج رو انتخاب مبکردم ، حد اقل یه اماناتی داره واسه خودش ، دو تا ایر بگ ، سیستم کنترل تهویه اتوماتیک و دیجیتالی و هزار تا چیز دیگه !
راستی گول مصرف کم 206 رو هم نخور ، صدی 6 - 7 تا نیست مال من حدود صدی 8.5 بود با کارکرد 20 هزار تا ، ولی اگه بعضی قطعاتشو مثل مال من عوض کنی و مارک های معروف اصل بندازی عالی میشه و همون صدی 6 - 7 تا بهت جواب میده .
مرسی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.