ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : it صنعتی شیراز یا شهرسازی شیراز؟

milla.online
14-08-2011, 22:46
سلام دوستان
من انتخاب رشتم رو کردم... شهرسازی رو بالای it قرار دادم....
از طرفی وقتی بیشتر دربارش تحقیق کردم دیدم که شهرسازی خیلی حفظیه ولی من فکر می کردم خیلی به معماری شبیه.... واسه همین 2 دل شدم....
it صنعتی شیراز رو هم میارم..... خودم توی کامپیوتر و it بیشتر سررشته دارم اما خب خود دانشگاه شیراز خیلی بهتر از صنعتیه..
به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟
کسی بازار کار هر دو رشته رو میتونه با هم مقایسه کنه؟؟؟
من توی درسای محاسباتی قوی ترم.....:20:

milla.online
15-08-2011, 09:23
بچه ها کسی نبود کمک کنه؟؟؟؟

vahid-p
15-08-2011, 17:31
من میگم برو دنبال علاقت. خود منم هفته قبل خیلی تو این مورد گیر کرده بودم. نمی دونستم یه رشته خوب از امیرکبیر رو بالاتر بزنم یا یه رشته یکم پایینتر از شریف. (البته هر دو خوبن، منظورم از نظر علاقه خودم بود ) . خلاصه با خیلیا صحبت کردم و با یکی دو تا مهندس و اینا کلا همه رو علاقه تاکید داشتند. حالا اگه بیای سطح علمی بسنجی بین صنعتی شیراز و شیراز ، درسته شیراز بهتره ولی خب شیراز IT نداره پس نمی تونه موردی باشه برا مقایسه. چون اصلا IT نداره که حالا بگی IT شیراز یا صنعتی شیراز.
کلا وضعیت من هم همینطور بود. بعضیا هستن بین یک رشته در دو دانشگاه تو شکن، بعضیا دو رشته در یک دانشگاه، بعضیا هم مثل من و شما بین دو رشته و دو دانشگاه!!!
که من پیشنهاد می کنم به رشته تو این مورد خاص بیشتر اهمیت بدی. مخصوصا که IT و شهرسازی هیچ تناسبی با هم ندارن. حالا اگه بین عمران و شهرسازی بود یه چیزی یا معماری و شهرسازی.
راستی رتبت چند شده؟ به نظرت کامپیوتر شیراز نمی آری؟