ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اجرا ی پروژه

مجید4
14-08-2011, 17:23
سلام
سیستم من اینه
pentium4 3 GH
graphics GEFORCE GT 220 1 G
MEMORY 4 G
ولی میخوام در افتر افکت کلیپی با زمان 5 ثانیه درست کنم مثلا بر روی نوشته افکت ساده ای بدهم خیلی زیاد زمان میبرد مشکل کار کجاست در ضمن من تازه میخام شروع به کار کنم منون میشم مرا راهنمایی کلی فرمایید

ham88
15-08-2011, 22:22
سلام خدمت شما دوست و همکار جدید من خودم برای 1 دقیقه خروجی گرفتن با سیستمی با مشخصات زیر حدود دو ساعت و نیم رندر تایم داشتم
cpu core 2 quad 9550
ram 4g ddr2 1066
vga geforce 9800gx2
resolution 1920*1080
کلا افتر افکت به شدت از سخت افزار سیستم و بخصوص از ram و cpu کار میکشه و خروجی گرفتن تو این نرم افزار زمان بر هست و خیلی بستگی به این داره که از چه افکتهایی توی پروژه استفاده بشه شاید کار شما 5 ثانیه بیشتر نباشه ولی توی همین 5 ثانیه از افکتهای سنگینی استفاده کرده باشید

mahyarbadry
15-08-2011, 23:08
سلام
سیستم من اینه
pentium4 3 GH
graphics GEFORCE GT 220 1 G
MEMORY 4 G
ولی میخوام در افتر افکت کلیپی با زمان 5 ثانیه درست کنم مثلا بر روی نوشته افکت ساده ای بدهم خیلی زیاد زمان میبرد مشکل کار کجاست در ضمن من تازه میخام شروع به کار کنم منون میشم مرا راهنمایی کلی فرمایید

دوست عزیز خسته نباشید
بهترین کار این است که رزولیشن تصاویر بکا رفته در این پروژه را تغییر دهی و برخی پلاگینها را تغیر دهی بعنوان مثال بنده یک پروژه ساخته بودم که کلا" 15 ثانیه بود خروجیش 50 ساعت طول کشید چرا ؟
1- تصاویر با کیفیت بالا
2- افکتهای بسیار و متناوب برای بست آوردن آنچه می خواستم
3- اندازه پروژه
سیستم بنده هم بسیار بالا می باشد شاید 15 برابر سرعتش باهاش فرق میکند در هر صورت
بهتر است اندازه تصویر و برخی پلاگینهای نانرتبط که در پروژه ها بسیار زیاد است را حذف کنید