مشاهده نسخه کامل
: مشکل با Radeon HD 5450 Video Card
سلام دوستان امروز با دوستم رفتیم بازار براش یه گرافیک به نام Sapphire ATI Radeon HD5450, PCI-E 2.0, 1GB DDR3, Direct X 11 خریدم بعد وقتی داخل بازی میریم و حدود نیم ساعت بازی میکنه بازی کند میشه و حالت روونی نداره کارت گرافیک هم خیلی داغ میکنه ممنون میشم علتش را بگین!
مشخصات کارت گرافیک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@1.jpg
high-end
14-08-2011, 17:15
سلام.
تو کدوم بازی با چه تنظیمات و رزولوشن؟
کلا این کارت ضعیفه و انتظار زیادی ازش نداشته باشید.
سلام.
تو کدوم بازی با چه تنظیمات و رزولوشن؟
کلا این کارت ضعیفه و انتظار زیادی ازش نداشته باشید.
این کارت ضعیفه؟! از اون حرفا بودا!!!
توی بازی Assassins Creed : Brother Hood
با تنظیمات High حتی روی متوسط و Low هم که میزاریم بازی کند هست! و کارت گرافیک زیاد داغ میکنه مال چیه؟
high-end
14-08-2011, 17:20
این کارت ضعیفه؟! از اون حرفا بودا!!!
توی بازی Assassins Creed : Brother Hood
با تنظیمات High حتی روی متوسط و Low هم که میزاریم بازی کند هست! و کارت گرافیک زیاد داغ میکنه مال چیه؟
بله.این کارت در حد گرافیک های آنبرد هست و ضعیفه.برادرهود هم بازیه سنگینیه و طبیعیه که نتونه خوب اجراش کنه.
بله.این کارت در حد گرافیک های آنبرد هست و ضعیفه.برادرهود هم بازیه سنگینیه و طبیعیه که نتونه خوب اجراش کنه.
:31:
شما برو مشخصات این کارت گرافیک را ببین بعد بیا اینجوری در موردش صحبت کن!
یا
فکر کنم کلی از دنیا عقبی خواهشا یه نفر دیگه جواب بده!
high-end
14-08-2011, 17:43
:31:
شما برو مشخصات این کارت گرافیک را ببین بعد بیا اینجوری در موردش صحبت کن!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر کنم کلی از دنیا عقبی خواهشا یه نفر دیگه جواب بده!
دوست من انتظار داری کارت 50 تومنی چیکار برات بکنه؟!!!:5:
فکر کنم شما از دنیا عقبی اگه یه سرچی تو نت بکنی و بنچ های این کارت رو (اگه پیدا کردی)ببینی متوجه میشید!!!:31:
فعلا اینو ببین بقیش رو برو خودت پیدا کن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارت برای بازی های امروزی ضعیف هست
شما ویندوز رو عوض کنید درایور گرافیک رو هم اپدیت کنید
ولی اگه بازی اولش روونه و بعد از نیم ساعت کند میشه این دیگه مربوط به گرافیک نیست
یا مشکل از ویندوز ویروس و درایور گرافیکه
یا دمای بالای قطعات یا ضعیف بودن پاور یا بدسکتور داشتن هارد
a.akhtarirad
15-08-2011, 10:23
سلام
این کارت برای بازی های امروزی ضعیفه و شاید بعد از مدتی که بازی میکنی دماش خیلی بالا میره و باعث کند شدنش میشه.
روی یه سیستم دیگه تستش کن.
در ضمن اگه میتونی دماش رو با یه نرم افزار مانیتور کن و بگو تا چه حد بالا میره.
درود
ess_1362
15-08-2011, 19:06
این کارت یک کارت سایلنت هست(یعنی بدون کولینگ درست و حسابی
ضمنا یک کارت در رده ارزون قیمت هست و اصلا برای گیمینگ طراحی نشده(به همین خاطر فاقد کولینگ هست)
نمی دونم این کارت را چند به شما فروختن که احساس می کنید باید بهتر از این به شما جواب بده ولی اگر نداشتن کولینگ درست و حسابی و گرمای هوای تابستون و همچنین ضعف این کارت در اجرای بازی ها را به اون اضافه کنید می رسید به کند شدن اجرای بازی ها و فریم ریت بایین در اجرای بازی ها
موفق باشید
Lord_theOne
17-08-2011, 22:40
تنها کاری که می شود کرد یک فن 6 سانتی بخری به هیتسینگش پیچ کنی
تا حدود زیادی مشکل گرما را حل می کند
و این کارت در رده های متوسط رو به پایین هست
با برنامه hwmonitor دمای گرافیک را میزند قبل از بازی ببین چند داخل بازی بعداز 10 دقیقه ببین چند درجه هست
موفق باشید
nabi.com
18-08-2011, 09:51
اگه نرم افزار تعیین دماس سخت افزار را پیدا نکردی به لینک زیر برو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amdradeon
02-09-2011, 17:52
کارت شما اصلا قدرت کافی برای اجرای بازی های امروزی رو نداره.در ضمن این کارت مدل از خنک کننده Passive استفاده می کنه به این دلیل دماش می ره بالا.با خرید این کارت بسیار ضعیف بزرگترین اشتباهو کردید.کارآیی این کارت در حد یه GT210 .
mehdigune
12-10-2012, 11:09
من این کارت دارم و بازی های مثل ۸ Call of Duty ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%88%D8%AA%DB%8C&source=web&cd=8&cad=rja&ved=0CD4QFjAH&url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] x%3Fp_id%3D1726&ei=d8h3UPeaO8qKhQeUs4GgCw&usg=AFQjCNGJzBBwyHOSTQlyAXpjtQqpCJH_MQ)7654 راحت میار بالا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.