PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال بی جواب!!!

HOSEIN2398
14-08-2011, 16:17
سلام یه سوال داشتم که فعلا کسی نتونسته جواب بده سوالم هم اینه که :

چرا وقتی ما لپ تاپ میخریم فروشنده به ما میگه که حتما اول از ویندوزتون یه دونه بک آپ بگیرین این قبول دارم که وقتی ویندوز خراب شد میشه از اون بک آپه استفاده کرد ولی اگه خواستیم کامل ویندوز رو عوض کنیم یا اینکه ویندوز ما طوری خراب شد که اصلا بالا نمی یومد چی ؟ من این سوال رو از فروشنده پرسیدم و اون گفت که اگر این اتفاق بیفته باید قید ویندوز اورجینال رو بزنی !!!!!!!! مگه شماره سریال ویندوز ها زیر لپتاپ ها نیست خوب میشه دوباره اون نسخه از ویندوزی رو که روی لپ تاپ داشتیم رو تهیه کنیم بعد هم از اون سریال استفاده کنیم تا دوباره یه ویندوز اورجینال داشته باشیم اگر نمیشه این کار رو انجام داد لطفا راهنماییم کنید .

:11:

biostar
14-08-2011, 19:09
اون شماره سریال به درد نمی خوره و اینگونه نیست که برای نسب یک ویندوز قفل شکسته درون بازار به کام بیاد و بتونم دوباره یک ویندوز genuine داشته باشیم ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تهیه یه دیسک ریکاوری و پارتیشن ریکاوری همیشه بدرد میخوره حتی اگر ویندوز بترکه! همه چی به حالت اول برمیگرده ، یعنی هیچ حالتی وجود نداره که دیسک های ریکاوری بی کاربرد باشه/

در مورد تعویض ورژن ویندوز هم که دیگه کاری نمی شه کرد! باید یک ویندوز اورجینال دیگه خرید کنید

far2009
14-08-2011, 19:45
من خودم زخم خرده ی این مسئله هستم :31:

lida
14-08-2011, 20:24
اگه همون نسخه باشه می شه با سریال رجیستر کرد خودم کردم و شد

ArashMiniStar
14-08-2011, 21:20
چرا نمیشه دوباره اون سریال رو وارد کرد؟ فوقش از خود سایت مایکروسافت ویندوز رو میگیریم!:20:

lida
15-08-2011, 10:19
منم که گفتم میشه

HOSEIN2398
15-08-2011, 10:53
پاسخ به:biostar

شاید هم حرف شما درست باشه اما اولا ویندوز 7 که تو مرحله ی اول قفلش شکسته نمیشه بعد از این که ویندوز رو نسب کردین به صورت اتوماتیک نرم افزار کرک این کار رو انجام میده پس ما میتونیم که قبل این کار توی محیطی که داریم ویندوز رو نسب میکنیم رمز رو وارد کنیم . تازه ویندوز های دست کاری نشده هم توی بازار هست که بعد از نسب ویندوز رو کرک نکنه.
یا اگر پیدا نکردیم میتوانیم از سایت مایکروسافت دانلودش کنیم این هم صفحه دانلودش خدمت شما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین سادگی (این از این)
و دوم کلا به نظر شما چرا برادران همکار در مایکروسافت برای چی اون شماره سریال رو زیر لپ تاپ ها میزارن !!!!!:27: به نظر من که برای همین دلیله که اگر ویندوز پرید از اون استفاده کنیم اگر جز اینه بگین.
بعد تازه به نقل از جناب عالی ذکر شده بود که اگر ویندوز هم بترکه!!!!! بک آپ بدرد می خوره البته شما گفتین (دیسک ریکاوری) من وقتی لپتاپ خریدم و ازش بک آپ گرفتم حدودا مقدار اون بک آپ 40 گیگابایت شد. و از اونجا که دیسکی (به غیر از بلوری) این همه جا نداره بک آپ فقط توی ویندوز می مونه به قول شما در صورت ترکیدن ویندوز و بالا نیامدن اون دیگه این بک آپ به درد لای جرز دیوار می خوره و اصلا به کار آدم نمیاد.

:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

HOSEIN2398
15-08-2011, 10:57
تازه جناب lida :10: هم که این کار رو انجام دادن شده پس دیگه پس دیگه چی میگین :19:

biostar
15-08-2011, 12:19
پاسخ به:biostar

شاید هم حرف شما درست باشه اما اولا ویندوز 7 که تو مرحله ی اول قفلش شکسته نمیشه بعد از این که ویندوز رو نسب کردین به صورت اتوماتیک نرم افزار کرک این کار رو انجام میده پس ما میتونیم که قبل این کار توی محیطی که داریم ویندوز رو نسب میکنیم رمز رو وارد کنیم . تازه ویندوز های دست کاری نشده هم توی بازار هست که بعد از نسب ویندوز رو کرک نکنه.
یا اگر پیدا نکردیم میتوانیم از سایت مایکروسافت دانلودش کنیم این هم صفحه دانلودش خدمت شما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه همین سادگی (این از این)
و دوم کلا به نظر شما چرا برادران همکار در مایکروسافت برای چی اون شماره سریال رو زیر لپ تاپ ها میزارن !!!!!:27: به نظر من که برای همین دلیله که اگر ویندوز پرید از اون استفاده کنیم اگر جز اینه بگین.
بعد تازه به نقل از جناب عالی ذکر شده بود که اگر ویندوز هم بترکه!!!!! بک آپ بدرد می خوره البته شما گفتین (دیسک ریکاوری) من وقتی لپتاپ خریدم و ازش بک آپ گرفتم حدودا مقدار اون بک آپ 40 گیگابایت شد. و از اونجا که دیسکی (به غیر از بلوری) این همه جا نداره بک آپ فقط توی ویندوز می مونه به قول شما در صورت ترکیدن ویندوز و بالا نیامدن اون دیگه این بک آپ به درد لای جرز دیوار می خوره و اصلا به کار آدم نمیاد.

:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

ریکاوری دستگاه ها نهایتا 5 تا DVD بیشتر نمیشه ، حتی در حالتی که روی دستگاه هیچ گونه سیستم عاملی نباشه و یا حتی هارد پارتیشن بندی هم نشده باشه به راحتی قابل استفاده هست .
کسی از ویندوز بکاپ به اون مفهومی که میگی نمی گیره!
تهبه ی دیسک ریکاوری هم به صورت اتوماتیک توسط نرم افزار های مربوطه هر شرکت سازنده ی لپتاپ صورت می گیره

ArashMiniStar
15-08-2011, 12:23
ریکاوری دستگاه ها نهایتا 5 تا DVD بیشتر نمیشه ، حتی در حالتی که روی دستگاه هیچ گونه سیستم عاملی نباشه و یا حتی هارد پارتیشن بندی هم نشده باشه به راحتی قابل استفاده هست .
کسی از ویندوز بکاپ به اون مفهومی که میگی نمی گیره!
تهبه ی دیسک ریکاوری هم به صورت اتوماتیک توسط نرم افزار های مربوطه هر شرکت سازنده ی لپتاپ صورت می گیره
دیسک های ریکاوری ویندوز باید قابلیت بوت داشته باشن.من فکر میکنم ایشون منظورشون این بوده از درایو ویندوز یک راست کلیک کنیم بعد Past کنیم تو دیسک!!!:31::27:

mx_2dar
15-08-2011, 12:29
اگر همون نسخه از ویندوز رو نصب کنی رجیستر میشه

Farshid72
15-08-2011, 12:39
آخه دوسته من مگه شما از درایو مخفی خبر نداری ؟؟؟
حتی اگه ویندوزتم بترکه بازم شما میتونی با برنامه اونو برگردونی من حتی DVD های ریکاوریمم گم شد.در ضمن این سوال پیش میاد ک اگه کسی بخواد هادشو عوض کنه چی ؟؟؟
منظورتونو اگه از همون نسخه باشه نفهمیدم یعنی باید یه ویندوز اورجینال بخریم ؟؟؟؟ لینک ماکروسافتی ک دادین برای خریدش هست نه دانلودش

Farshid72
15-08-2011, 12:53
دیسک های ریکاوری ویندوز باید قابلیت بوت داشته باشن.من فکر میکنم ایشون منظورشون این بوده از درایو ویندوز یک راست کلیک کنیم بعد Past کنیم تو دیسک!!!:31::27:
همه دیسک های دیکاوری قابلیت بوت رو دارن

difenbaiker
18-08-2011, 01:27
سلام.
من تقریبا با آقای biostar موافقم. چون از روی نظرش حرف نمی زنه. بیاین یه کم با هم مهربون باشیم!
منم یه سوال دارم.
1. لپ تاپ HP Pavilion dv6 2140se دارم. درایو C حدود 200G جا داشت. یه درایو ریکاوری و یه درایو سیستم هم داشت.
2. خودمو کشتم با یه نرم افزار یه درایو دیگه 70G درست کردم. بیشتر نمی شد.
3. حالا می خوام اون درایو رو برگردونم تو C اما میگن باس کلا سیستم رو فرمت کنی. آره؟ باس کل سیستم فرمت شه یا فقط C فرمت شه کافیه؟
4. تازه می گن اگه سیستمم فرمت بشه یعنی درایو ریکاوری بپره ( مثل اینکه ویندوز بترکه!!!) دیگه بک آپی که از ویندوز اوریجینال دارم به دردم نمی خوره! آره؟ یعنی ما که ویندوز عوض می کنیم به اون درایو ریکاوری کاری نداریم؟ آخه اگه این جوری نباشه که ما با هر بار که ویندوز رو عوض می کنیم کلا سیستم میره! پس کلا بک آپ الکیه.
به من جواب بدین. لطفا با شماره هایی که زدم، تا منم گیج نشم. مرسی.