مشاهده نسخه کامل
: یه سوال درباره ی خواندن اطلاعات از یک فایل
ahora_data
14-08-2011, 16:11
سلام من می خوام یه برنامه بنویسم (یه چیزی مثل آنتی ویروس) بعد می خواستم یه فایل را به این طور براش تعریف کنم به عنوان بانک به این صورت برای اسکن
[file]
c:\windows\aaa.exe
c:\windows\bbb.exe
[reg]
..............
[proses
aaa.exe
بعد در صورت وجود این شرایط پیام برده البته قراره چند تا از این ها در یک فایل قرار بگیرد کن چطور می توانم از این استفاده کنم(لطفا سریع چون خیلی لازمش دارم):20:
amirxbest
14-08-2011, 19:52
دوست عزیز منظورت رو خوب متوجه نشدم.:20:
یعنی میخوای آدرس و نام چند تا فایل رو بدی اگه بود یعنی ویروس هست و پاکش کنه؟
اگه منظورت اینه بگو تا واست درست کنم.:8:
ahora_data
15-08-2011, 08:29
منظور من اینه که علایم یه ویروس رو مثل آدرس فایل ویروس و تغییراتی رو که در ریجیستری می ده و پروسس هایی رو که ایجاد میکنه را بررسی کنه اگه اون علایم بود اخطار دهد و بعد از ان هم یه قسمت fix هم باشد البته باید اینا به طور پویا باشند و محدودیت در آن ها نباشد مثل این نمونه
name:virus abc
file:
c:\a.exe
c:\b.exe
c:\c.exe
و موارد دیگر
.....
reg
ادرس جندین شاخه با مقدار آن ها
.....
prosesor:
aa.exe
bb.exe
cc.exe
وموارد دیگر
.......
startup
aa.exe
bb.exe
cc.exe
و موارد دیگر
.......
fix
delete aa.exe
delete bb.exe
delete bb.exe
fix [],microsoft,aaa=1
killproses aa.exe
و موارد ی از این قبیل
:20:
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم تو انتی ویروس برای اسکن فایل ها میاد سورس اونا رو باز می کنه بعد اگه عباراتی بود اونا را پاک میکنه اگه درسته به من خبر بدید یا اگه غلطه بگیدد چکار میکنه
:20:
amirxbest
15-08-2011, 23:53
1-اول باید با تابع dir وجود یک فایل رو چک کنی.بعد با توابع api مخصوص کار با رجیستری برسی کنی.و بعد به وسیله ی تابع shell دستور taskkill رو که مربوط به سیستم عامل هست برنامه در حال اجرا رو ببندی وبعد با تابع kill فایلت رو پاک کنی.
درسته.:20:آنتی ویروس ها کلا با نحوه عملکرد و دسترسی ویرویس به قسمتهای خاصی از سیستم عامل(مثل پوشه windows در windows xp) و ارتباط اونا با شبکه و.... که الگوریتم های خاص و پیچیده ای دارند شناسایی میکند.
وقدرت زیادی دارند البته آنتی ویروس نه این چیزی که مد نظر شما هست.
و به نظرم این چیزی که تو فکر شماست چیزی جالبی در نمیاد چون ویروسی که ویروس باشه که به این راحتی ها نمیشه از بین برد.:27:
به هر حال قصد جسارت نداشتم.موفق باشید.
sosani2007
09-10-2012, 11:19
سلام من می خوام یه برنامه بنویسم (یه چیزی مثل آنتی ویروس) بعد می خواستم یه فایل را به این طور براش تعریف کنم به عنوان بانک به این صورت برای اسکن
[file]
c:\windows\aaa.exe
c:\windows\bbb.exe
[reg]
..............
[proses
aaa.exe
بعد در صورت وجود این شرایط پیام برده البته قراره چند تا از این ها در یک فایل قرار بگیرد کن چطور می توانم از این استفاده کنم(لطفا سریع چون خیلی لازمش دارم):20:
دوست عزیز قبل از اینکه شما آنتی ویروس طراحی کنی باید قبلش اطلاعات کد نویسی ویروس رو داشته باشی یعنی DeSorece رو می گم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.