مشاهده نسخه کامل
: Sata يا Ide ؟؟؟
سلام بچه ها
راستش من تصميم دارم يه سيستم جديد دست و پا كنم
طي تحقيقاتي كه داشتم به اين نتيجه رسيدم كه هارد هاي IDE از SATA ها دردسر كمتري دارند
مثلا يه جا شنيدم كه هارد SATA ي يه نفر تو سيستمش تركيده يا هارد اون يكي اذيت مي كنه و...
يه دوست بهم پيشنهاد كرد كه هارد Western 160GB IDE 16MB buff بگيرم از SATA2 و SATA1 بهتره
البته اشاره كرد كه SATA1 از SATA 2 بهتره يعني كمتر ازيت مي كنه.
اگه شما اطلاعاتي داريد ... منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
و رم هم قراره 512 Apacer بگيرم 2 تا...
راجع به اون هم كمك مي خواستم.
سلام
نظر شخصي من:
بين IDE 16MB buffer و SATA1 ==> بهترين گزينه IDE 16MB buffer
ولي وقتي پاي SATA2 مي آد وسط ==> بهترين گزينه SATA2
خوش باشي،
©م.م.©
siavash alavi
14-06-2006, 10:23
سلام
عليرضا جان
امروزه با برنامه هايي كه يوزرهاي ايراني استفاده ميكنند از حداكثر ظرفيت هاردهاي آي دي ئي هم استفاده نميشود چه رسد به هارد ساتا
به نظر من يه آي دي ئي با 16 مگ بافر بگير بهتره
سياوش علوي
siavash alavi
14-06-2006, 10:24
در مورد رم هم كينگستون اورجينال بهترين گزينه است
zonealarm
14-06-2006, 13:55
اينكه مسلمه تكنولوژي ساتا از IDE بالاتره و به نظر من اگه يه كم آينده نگري بكني ساتا انتخاب بهتريه.
در مورد رم هم Geil و OCZ خيلي تعريفشونو شنيدم.
boys_won
14-06-2006, 13:58
درسته
اگه سيستم به روز داري جمع ميكني ساتا جمع كن نسل Ide يواش يواش داره منقرض ميشه
amin_metal1370
14-06-2006, 16:19
دوست عزیز من به شخصه اصلاً به ساتا اعتماد ندارم چون کلی دنگ و فنگ داره اگه یک چیز خوب می خوای اینو بگیر:
Maxtor 120 Gb,IDE کابل هات رو هم حتماً High Speed بگیر چون سرعت انتقال اطلاعات رو بالا می بره
رم هم حتماً کینگ ستون بگیر ضرر نمی کنی البته با باس 400 یا 533
در مورد هارد با دوستان كاملا موافقم - همون IDE كارت رو راه مي اندازه اما :
به قول دوستمون اگر سيستم به روز مي بندي ساتا بگير .
ولي در مورد رم بايد به مادربوردت هم نگاه بكني كه با چه رمي بيشتر سازگاري داره .
در مورد كينگ استون اصلا موافق نيستم - OCZ كه فوق العاده هست + Crucial
رم هاي TwinMOS هم بسيار خوب هستن .
خلاصه هرچي مي گيري كينگ استون يا كينگ مكس نگير . ( نظر شخصي )
-------------
در مورد هارد هم سعي كن سامسونگ يا همون وسترن رو بگيري حداقل از مكستور بهتر هستن . ( بي سر و صدا )
موفق باشي .
Shahryar_NEO
14-06-2006, 22:12
من هم با نظر گاباناي عزيزم موافقم در مورد هارد ولي در رم به ترتيب به نظر من اين ها بهترند:kingstone(valid , kingmax , apacer , spectek , ocz
XFXForce
15-06-2006, 02:17
اتفاقا Sata ها خیلی کم دردسرتر هستند. کابلشون کوچکتر هست . به راحتی شناسایی می شوند. تو حالت RAID قرار می گیرند. سرعتشون بالاتره. اون هارد هایی که مشکل دارند همه Maxtor جدیدا بودند که افتضاحند. یکی از دوستان 10 تا سفارش داده بود و رو 6 تا ویندوز موقع نصب هنگ می کرد و پس داد.
شما WD یا Seagate بگیر هیچ مشکلی نخواهی داشت.
از شما دوستان عزيز من به خاطر راهنمايي هاي مفيدتون كمال تشكر و قدر داني رو دارم.....
mehdi_ok1
05-09-2006, 22:49
از نظر سرعت واقعا ساتا بهتر مثلا در بالا آمدن ویندوز حدود 15 ثانیه جلویی
{در عمرت با ساتا سرفه جویی میشه :exclamati }
مشکلات بیشتر با شناخت آن به سیستم است تا جایی که مثل من بی خیال ساتا میشی :grrr:
ولی در کل ساتا بهتر ه :biggrin:
reza.mercury
10-09-2006, 16:22
عاملی که سرعت کامپیوتر رو پایین می اره همون هارد .پس هرچی هاردت پرسرعت تر باشه سرعت کامپیوترت خیلی بیشتر میشه.در کل ساتا خیلی بهتره .کابلش به راحتی ide خراب نمیشه.قیمتشون هم فرق زیادی نداره.
ساتا بگیر ضرر نمی کنی
چاکرم
Lord_theOne
11-09-2006, 05:05
sata بگير با 16 بافر ماركشم Western رم هم براي Intel از OCZ استفاده كن و براي AMD از Corsair استفاده كن يا Crusal
ali_ir_bsd
11-09-2006, 12:50
دوستان عزیز یه عنایتی داشته باشن برای توضیح
فعلا از کنترلرهای احمق SATA-II مال nVidia دوری کنید!
متاسفانه Nvidia از دادن اطلاعات فنی برای نوشتن درایورهای SATA-II امتناع کرده. دارایورهای موجود هم با مهندسی معکوس نوشته شدن و فعلا کیفیت خوبی ندارن. دلیلش اینه. nVidia بیشتر یه شرکت ویندوزیه. این هم که میبینید درایورهای کارت گرافیکیش رو مرتب میده دلیلش این هست که خیلی از برنامههای حرفهای گرافیکی روی لینوکس اجرا میشن و عملکردشون قابل مقایسه با وقتی که روی ویندوز هستن نیست. برای همین داره از درایورهاش روی لینوکس پشتیبانی میکنه. مثل مايا و چند تای دیگه که الان یادم نیست.
خوب دوستان این حرفها من را می ترسونه خیلی دوست دارم هارد ساتا 2 بگیرم ولی می گن درد سر آفرینه خصوصا برای سیستم عاملی چون لینوکس
دوستان می شه راهنمایی کنن تا ببینم تکلیفم چیه یکی از دوستان وسترن حجم 250 گیگ ساتا 2 را به من پیشنهاد داده می گه در تمامی حالات این را پیشنهاد می ده نسبت به هیتاچی و سامسونگ و غیره
تا بعد موفق باشید
Lord_theOne
12-09-2006, 04:51
عزيز منبعي هم داري؟
ali_ir_bsd
12-09-2006, 13:20
عزيز منبعي هم داري؟
دوست عزیز از آنجا که من از سیتسم عامل لینوکس و افری بی اس دی استفاده می کنم برای خریدن هارد در سایت مربوطه سوال کردم این طوری جوابم دادن ببینید این لینک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lord_theOne
13-09-2006, 05:48
به نظرم بستگي به ان سيستم عاملي كه از لينوكس استفاده مي كنيد دارد ببين اونها تخصص خاصي ندارند
اگر مي خواهي مطمئن بشوي بايد در سايت خود لينوكس پوست بدهي
ali_ir_bsd
13-09-2006, 11:42
به نظرم بستگي به ان سيستم عاملي كه از لينوكس استفاده مي كنيد دارد ببين اونها تخصص خاصي ندارند
اگر مي خواهي مطمئن بشوي بايد در سايت خود لينوكس پوست بدهي
من فیدورا کور را نصب کردم بر روی یکی ولی وسترن نبود بلکه مکستور بود ساتا 2 مشکلی نداشت یعنی نصب شد همچنین آبنتو فکر با وسترن هم مشکلی نداشته باشیم ظاهرا دبیان نیز نصب می شه
به هر حال ممنون از لطفتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.