مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای خرید 7 ترابایت هارد
hamedchtsz
14-08-2011, 09:35
با سلام.
دوستان من به 7 ترابایت فضای هارد احتیاج دارم. شرایطم رو توضیح می دم لطفا متناسب با شرایط منو راهنمایی کنید.
7 عدد هارد سیگیت 1 ترا اکسترنال دارم. دیروز یکی ازین هارد ها خراب شد طوری که به طور ممتد استارت می زند (صدایی که هنگام روشن شدن شنیده می شود). به همین خاطر تصمیم گرفتم از اطلاعات پشتیبان تهیه کنم.
لازمه بگم که با خرید هارد های جدید، اطلاعات آرشیو فقط یک بار روشون منتقل می شه و دیگه حذف و اضافه نمی شن. یعنی عمل Write روی هارد ها دیگه انجام نمی شه (خیلی به ندرت) و فقط اطلاعات Read می شه (برای Write on Disk) .
دومین نکته اینکه من احتیاجی به قابل حمل بودن هارد ها ندارم. فقط سالی چند بار چون شهر محل سکونتم تغییر می کنه جابجاشون می کنم در غیر این صورت نیازی به جابجایی نیست. زیاد سرعت و نویزش برام مهم نیست فقط احتمال خرابی پایین و حفظ اطلاعات برام مهم هست و هزینه هم کمتر بشه بهتره.
لطفا راهنمایی کنید اینترنال یا اکسترنال و چه مدلی؟ اگر ممکنه قیمت و گارانتی رو هم اعلام بفرمایید.
اتصال مادر بورد SATAII 3.0 Gb/s و USB 2 هست.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
ata.royalfalcon
14-08-2011, 10:48
سلام
من خودم هفت تا هارد اكسترنال وسترن دارم كه حجمش كلا 13 ترابايته و براي آرشيو فيلم و كارتون و انيمه استفاده ميكنم و واقعاً كاركردن با اين هفت تا هارد اكسترنال مشكل هست چون براي امنيت فيزيكي :31: گزاشتمش تو كمد كوچك و هنوز نتونستم سيم كشي كنم . البته اينو هم بگم كه هارد وسترني كه دارم تا الان هيچ مشكلي نداشته و كيفيت واقعا عالي دارن و حتي يكي از هاردها رو از سال 88 تا الان دارم . عكس هاردم البته اين عكس كمي قديمي هست و هارد هفتم نيست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
به نظرم اگر مشكل مالي ندارين يه كيس بخر كه گنجايش زيادي براي نصب هارد اينترنال داشته باشه و همچنين لازمه كه مادربردي داشته باشه كه پورت ساتا به مقدار كافي داشته باشه و همچنين يه پاور خوب هم لازمه .
به نظرم بهترين هارد براي آرشيو هارد وسترن اينترنال گرين هست و البته يه هارد معمولي هم ميخرين براي نصب ويندوز . جابه جايي هم راحتتر هست يعني ديگه لازم نيست دونه دونه هارد اكسترنال رو جابجا كنين يعني خيلي راحت كيس رو ميزاريد زير بغلتون !!!
با توجه به اينكه اين هاردها فقط براي آرشيو هست نبايد سيستم براي مصارف جاري و روزمره روشن بشه . يعني شما بايد دوتا سيستم داشته باشيد يه سيستم براي هاردهاي آرشيو و سيستم ديگر براي كارهاي جاري مثل اينترنت يا گيم و غيره .... البته بايد بگم كه از هر اطلاعاتي بايد يه كپي ديگه در يه هارد ديگه داشته باشيد .
اين نظر شخصي خودم بود با توجه به تجربياتي كه داشتم .
hamedchtsz
14-08-2011, 11:30
سلام
من خودم هفت تا هارد اكسترنال وسترن دارم كه حجمش كلا 13 ترابايته و براي آرشيو فيلم و كارتون و انيمه استفاده ميكنم و واقعاً كاركردن با اين هفت تا هارد اكسترنال مشكل هست چون براي امنيت فيزيكي :31: گزاشتمش تو كمد كوچك و هنوز نتونستم سيم كشي كنم . البته اينو هم بگم كه هارد وسترني كه دارم تا الان هيچ مشكلي نداشته و كيفيت واقعا عالي دارن و حتي يكي از هاردها رو از سال 88 تا الان دارم . عكس هاردم البته اين عكس كمي قديمي هست و هارد هفتم نيست .
و
به نظرم اگر مشكل مالي ندارين يه كيس بخر كه گنجايش زيادي براي نصب هارد اينترنال داشته باشه و همچنين لازمه كه مادربردي داشته باشه كه پورت ساتا به مقدار كافي داشته باشه و همچنين يه پاور خوب هم لازمه .
به نظرم بهترين هارد براي آرشيو هارد وسترن اينترنال گرين هست و البته يه هارد معمولي هم ميخرين براي نصب ويندوز . جابه جايي هم راحتتر هست يعني ديگه لازم نيست دونه دونه هارد اكسترنال رو جابجا كنين يعني خيلي راحت كيس رو ميزاريد زير بغلتون !!!
با توجه به اينكه اين هاردها فقط براي آرشيو هست نبايد سيستم براي مصارف جاري و روزمره روشن بشه . يعني شما بايد دوتا سيستم داشته باشيد يه سيستم براي هاردهاي آرشيو و سيستم ديگر براي كارهاي جاري مثل اينترنت يا گيم و غيره .... البته بايد بگم كه از هر اطلاعاتي بايد يه كپي ديگه در يه هارد ديگه داشته باشيد .
اين نظر شخصي خودم بود با توجه به تجربياتي كه داشتم .
ممنون دوست عزیز. من برای حفظ هارد های اکسترنالم یه جعبه فلزی ساختم که 4 تا فن پشتش نصبه :))) چون سیگیت ها فن ندارند. البته مال شما هم خیلی خفنه.
کیس که جای 4 تا هارد داره هر طور باشه. مادربورد هم 6 تا پورت ساتا داره. پاور هم 430 هستش اما در حالت بی کار جواب می ده.
اما می مونه نکته آخر که هیچجوره نمی تونم دوتا سیستم داشته باشم. حالا آیا راهی نیست که مثلا دوتا ویندوز نصب کنم و توی یکی از ویندوز ها هارد روشن بشه و توی دیگری نه؟
ata.royalfalcon
14-08-2011, 11:52
ممنون دوست عزیز. من برای حفظ هارد های اکسترنالم یه جعبه فلزی ساختم که 4 تا فن پشتش نصبه :))) چون سیگیت ها فن ندارند. البته مال شما هم خیلی خفنه.
کیس که جای 4 تا هارد داره هر طور باشه. مادربورد هم 6 تا پورت ساتا داره. پاور هم 430 هستش اما در حالت بی کار جواب می ده.
اما می مونه نکته آخر که هیچجوره نمی تونم دوتا سیستم داشته باشم. حالا آیا راهی نیست که مثلا دوتا ویندوز نصب کنم و توی یکی از ویندوز ها هارد روشن بشه و توی دیگری نه؟
ممنون دوست من
ميتوني يه عكس از اون جعبه هم بزاري ؟؟؟
به نظرم جاي چهارتا هارد كمه مطمئنا در آينده هم باز هم هارد ميخري ، حداقل بايد كيستو عوض كني فكر كنم بايد از اين كيس هاي ركمونت كه گرين توليد ميكنه بخري چون چندين تا هارد ميشه روش سوار كرد مثلا اين كيس مدل s411 تا 14 تا هارد ميخوره :31: و قابليت نصب مادربرد معمولي (ATX) رو هم داره البته اين كيس ها بيشتر كاربرد سرور دارن و اصلا هم زيبا نيست و حتما هم بايد گرون باشه . باز بايد بگردي ببيني چه نوع كيسي ميتوني پيدا كني !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درمورد اينكه دوتا ويندوز نصب كني ودر يكي هارد روشن بشه و اونيكي هارد خاموش باشه ، بعيد ميدونم همچين چيزي امكان پذير باشه .
البته ميتوني تنظيماتي در ويندوز انجام بدي كه در مواقعي كه هارد بيكار هست استندباي بشه ولي ممكنه بعضي از برنامه ها اونو دوباره فعال كنن بدون اينكه در جريان باشيد مثل زماني كه آنتي ويروس هارد رو چك ميكنه.
در هر حال من بعيد ميدونم حتي با تنظيمات ويندوزي كامل هارد خاموش بشه !!!
hamedchtsz
14-08-2011, 13:45
ممنون دوست من
ميتوني يه عكس از اون جعبه هم بزاري ؟؟؟
به نظرم جاي چهارتا هارد كمه مطمئنا در آينده هم باز هم هارد ميخري ، حداقل بايد كيستو عوض كني فكر كنم بايد از اين كيس هاي ركمونت كه گرين توليد ميكنه بخري چون چندين تا هارد ميشه روش سوار كرد مثلا اين كيس مدل s411 تا 14 تا هارد ميخوره :31: و قابليت نصب مادربرد معمولي (ATX) رو هم داره البته اين كيس ها بيشتر كاربرد سرور دارن و اصلا هم زيبا نيست و حتما هم بايد گرون باشه . باز بايد بگردي ببيني چه نوع كيسي ميتوني پيدا كني !!!
درمورد اينكه دوتا ويندوز نصب كني ودر يكي هارد روشن بشه و اونيكي هارد خاموش باشه ، بعيد ميدونم همچين چيزي امكان پذير باشه .
البته ميتوني تنظيماتي در ويندوز انجام بدي كه در مواقعي كه هارد بيكار هست استندباي بشه ولي ممكنه بعضي از برنامه ها اونو دوباره فعال كنن بدون اينكه در جريان باشيد مثل زماني كه آنتي ويروس هارد رو چك ميكنه.
در هر حال من بعيد ميدونم حتي با تنظيمات ويندوزي كامل هارد خاموش بشه !!!
اون جعبه الان دم دست نیست ولی قول می دم عکسشو برات بفرستم !
حالا به نظرتون چاره چیه؟ ببین فکر کنم اگه تو یکی از ویندوز ها از device manager بشه هارد هارو غیر فعال یا حذف کرد که اون سخت افزار رو اجرا نکنه. شاید نرم افزار هم واسه این کار باشه. اما در کل نظرتون چیه؟ چهار تا کاویر گرین 2 ترا بگیرم؟
در مورد اينترنال برام سوال هست که آيا گرماشون مشکل ايجاد نمي کنه؟ بزرگترين پارتيشني که مي شه روي هارد اينترنال بست چقدره؟
ata.royalfalcon
14-08-2011, 18:45
اون جعبه الان دم دست نیست ولی قول می دم عکسشو برات بفرستم !
حالا به نظرتون چاره چیه؟ ببین فکر کنم اگه تو یکی از ویندوز ها از device manager بشه هارد هارو غیر فعال یا حذف کرد که اون سخت افزار رو اجرا نکنه. شاید نرم افزار هم واسه این کار باشه. اما در کل نظرتون چیه؟ چهار تا کاویر گرین 2 ترا بگیرم؟
در مورد اينترنال برام سوال هست که آيا گرماشون مشکل ايجاد نمي کنه؟ بزرگترين پارتيشني که مي شه روي هارد اينترنال بست چقدره؟
سلام
والا دوست من ، تا زمانی که پاور روشن باشه و هارد هم به پاور وصل باشه هارد هم کار میکنه حتی اگر سیم دیتای ساتا هم به مادربرد وصل نباشه . یعنی عمراً rpm هارد به صفر برسه حداکثر در مواقع بیکاری rpm هارد به حداقل میرسه ولی به صفر نمیرسه !!!
ولی یه پیشنهاد : میتونی یه مدار درست کنی (مثل عکس زیر که به صورت کلی کشیدم) در صورتی که به هارد احتیاجی نیست روی off باشه و در صورتی که به هارد یک لازم هست کلید روی هارد یک باشه و .... بدیهی هست که جابجا کردن این کلید و خارج کردن از حالت off زمانی باید انجام بشه که سیستم کامل خاموش باشه .
این مدار فقط به یه رشته سیم برق ساتا از پاور نیاز هست و دیگر نگران کم آوردن پورت برق ساتا برای چندین تا هارد نیستید. نکته مهم این هست که مدار باید با کیفیت خوبی ساخته بشه و طوری طراحی بشه که همه هاردها به طور همزمان روشن نشه چون ممکنه که توان و وات پاور نکشه .
مزیت هارد اینترنال علاوه بر اینکه سریعتر از اینترفیس usb2 هستن مثل هارد اکسترنال دست و پا گیر نیستن .
خلاصه من هارد اینترنال رو زمانی پیشنهاد میدم که یه سیستم کاملا مجزا با کیس مناسب و پاور قدرتمند داشته باشید . اگر نه بهتره همون اکسترنال رو بخرید !!!
در مورد گرما برای هارد اینترنال خیلی راحت میتونین یه فن 12 سانتی کنارشون بذاری با توجه به 12 سانتی بودن این فن برای هر 4 تا هارد کاملا کفایت میکنه !!! هفتمین هارد اکسترنال من 3 ترابایتی هست که یه پارتیشن بیشتر نداره و مشکلی هم نداشته البته من وقتی اطلاعات رو ریختم دیگه حذفش نمیکنم !!!
hamedchtsz
14-08-2011, 23:17
دوست من این مدل هارد تو سایت خودش نوشته در حال کار 5.3 وات وصرف می کنه که چهارتاش می شه 21 وات که خیلی ناچیزه:
omidbooter
15-08-2011, 02:45
اکسترنال ضد ضربه و ضد اب بگیر ترجیخا وسترن
اما اینترنال هم مدل بلک وسترن برای امنیت خیلی خوب هستند و همه راضی بودن
hamedchtsz
15-08-2011, 07:28
اکسترنال ضد ضربه و ضد اب بگیر ترجیخا وسترن
اما اینترنال هم مدل بلک وسترن برای امنیت خیلی خوب هستند و همه راضی بودن
چه مدلی ضد ضربه اس؟
hamedchtsz
15-08-2011, 09:23
آقا من تصمیم گرفتم دوتا 3 ترا بگیرم. نظرتون چیه؟ نمی دونم اینترنال یا اکسترنال
3TB EXT 3.5` XL3000 HITACHI HARD چطوره؟
omidbooter
16-08-2011, 01:59
سلام
راستش برای اکسترنال و اینترنال باید شرایطتون رو در نظر بگیرید
با توجه به این که نیاز به حمل ندارید و...اینترنال بهتره و این که شما usb3 هم ندارید اما با توجه به این که هارد محل ذخیره اطلاعات حجیم و مهم هست و بلاخره شما شاید نیاز به حمل داشتید و شاید هم usb3 در مادربرد جدیدتون در اینده مجهز شدید(انشاالله) و مهمتر از همه این که هارد اینترنال با ضربه و تکون های کوچک هم ممکنه دچار مشکل بشه به نظرم اکسترنال بگیرید و مدل ضد ضربه که خیالتون راحت باشه.حجم بالاتر بگیرید=تعداد کمتر همون 2 تا 3 ترا به نظرم خوبه
پیشنهادم وسترن هست اما مدل دقیق نمیدونم بعد اون هم A-DATA هست
در مورد ضد ضربه بودن هم لینک زیر رو نگاهی بندازین با یه جستجو حتما مورد های بیشتر پیدا میکنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.