ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لب تاب تا 800 تومن (فوری برای امروز)

mr.dengo
14-08-2011, 05:29
سلام بچه ها
میخوام برم یه لب تاب بگیرم توی رنج 800 تومن
به نظرتون چی بگیرم ؟
و اینو برای پدرم میخوام بگیرم
بیشترین کاری که انجام میده با این لب تاب
روزنامه خوندن توی نت
PDF
گوش دادن فایلای صوتی
و دیدن فیلم با کیفیت معمولی
کارای سنگینی نیستش
به نظرتون چی بگیرم و با چه گرانتیی ؟

wahid2003vj
14-08-2011, 09:13
سلام بچه ها
امروز میخوام برم یه لب تاب بگیرم توی رنج 800 تومن
به نظرتون چی بگیرم ؟
تو ذهن خودم بیشتر دل هست و ایسوس
و اینو برای پدرم میخوام بگیرم
بیشترین کاری که انجام میده با این لب تاب
روزنامه خوندن توی نت
PDF
گوش دادن فایلای صوتی
و دیدن فیلم با کیفیت معمولی
کارای سنگینی نیستش
نظرتون روی کدوم مدل دل یا ایسوس هست ؟
5110 چطوره ؟
اگه میشه سریع راهنمایی کنید که امروز ساعت 5 عصر میرم که بگیرم

1- پدرتون میخوان لب تاب رو همراه داشته باشن یا اینکه تو خونه میخوان ازش استفاده کنند یعنی وزن لب تاب براشون مهم هست یا نه؟
2-من کلا دل رو توصیه نمیکنم.(خودم هم دنبال خرید لب تاب هستم و از دل صرف نظر کردم بخاطر کیفیت ساختش)

mehrdad123
14-08-2011, 09:27
1-asus k52de ==>720000 T
2- acer 5742 G ==>720000 T

pouryakhan
14-08-2011, 11:10
hp 4530 برای مطالعه مناسب تره.

mr.dengo
14-08-2011, 13:43
بله همراشون سفر میبرنش
یک چیزه بی دردسر میخوام که هم گارانتی خوب داشته باشه هم به این زودیا خراب نشه
فقط 2 ساعت دیگه مونده کسی نظری نداره ؟:31:

pouryakhan
14-08-2011, 18:17
چی گرفتی؟یه عکس بذار حال کنیم!:31:

mr.dengo
14-08-2011, 19:52
چی گرفتی؟یه عکس بذار حال کنیم!:31:

امروز ساعت 6رفتم رضا همه چی عجله ای شد نشد که بگیریم
قرار شد دوباره تحقیق کنم
حالا 3شنبه دوباره میرم خیلی مدلای زیادی بودن ادم گیر میکنه چیو بگیره
ولی hp ها خیلی ناز بودن به نظرت خطری نیست با گرانتی های عادی بگیرم ؟خرابیش زیاد نیست ؟یا ایسوز بردارم ؟
کلا چندتا مدل پیشنهاد بده قربونه دستت :31:
این hp 4530 رو از د ی ج ی کالا بگیرم؟ قیمتشو زده
699000 تومان با گارانتی خودش و بقیه ی چیزا خوبه خرید ازشون ؟

pouryakhan
14-08-2011, 20:39
امروز ساعت 6رفتم رضا همه چی عجله ای شد نشد که بگیریم
قرار شد دوباره تحقیق کنم
حالا 3شنبه دوباره میرم خیلی مدلای زیادی بودن ادم گیر میکنه چیو بگیره
ولی hp ها خیلی ناز بودن به نظرت خطری نیست با گرانتی های عادی بگیرم ؟خرابیش زیاد نیست ؟یا ایسوز بردارم ؟
کلا چندتا مدل پیشنهاد بده قربونه دستت :31:
این hp 4530 رو از د ی ج ی کالا بگیرم؟ قیمتشو زده
699000 تومان با گارانتی خودش و بقیه ی چیزا خوبه خرید ازشون ؟

من بودم اچ پی میگرفتم.هم کانفیگش جدیده.هم سبکتره.هم مانیتورش وا3 مطالعه خوبه.واسه کار بابات عالیه.
دیجی بگیر.نمایندگی فروشم داره.

mr.dengo
14-08-2011, 20:46
اره چون کاره خاصیم نمیکنه فک کنم کافیش باشه این
فقط میمونه چندتا سوال این مدل مشکل نداره ؟ روز داغ نمیکنه ؟و روی کیبردش فارسی یا عربی هستش چون خیلی خیلی مهمه این
بعدش چندتا سوال از دیجی
گارانتی دیجی خوبه ؟ اگه خدایی نکرده خراب شد اوکی میکنن و ریفر اینا نمیدن ؟حضوری میشه برم پیششون یا فقط پست میکنن ؟

pouryakhan
14-08-2011, 21:03
اره چون کاره خاصیم نمیکنه فک کنم کافیش باشه این
فقط میمونه چندتا سوال این مدل مشکل نداره ؟ روز داغ نمیکنه ؟و روی کیبردش فارسی یا عربی هستش چون خیلی خیلی مهمه این
بعدش چندتا سوال از دیجی
گارانتی دیجی خوبه ؟ اگه خدایی نکرده خراب شد اوکی میکنن و ریفر اینا نمیدن ؟حضوری میشه برم پیششون یا فقط پست میکنن ؟

نه اتفاقا خنکه.گراف جدام نداره داغ کنه.کیبوردو نمیدونم.برو حضوری بپرس میگنت.من 2بار حضوری گرفتم راضی بودم.
روش پلمپ دیجی کالا داره.مطئنه.

mr.dengo
15-08-2011, 11:10
بچه ها این شرکت گارانتیش چطوره ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی خرید داشته ؟
الان زنگ زدم گفتن روی کیبرداش عربی دارن
گفتم شما نمایندگی hp هستید گفتش بله ؟ گفتم اچ پی که نماینده نداره ایران گفتش بله ما با واسطه کار میکنیم گفتش با واسطه ی امارات کار میکنیو اینا گفتش نمیخوام تعریف کنم ولی خوب چندساله اینطوری داریم خدمات میدیم
بچه ها نظرتون درباره ی این شرکت چیه ؟ نظری دارید ؟ تقریبا 20 تومن گرون تر از جاهای دیگست

negary
15-08-2011, 11:46
منم با hp موافقم از بین اینایی که گفتید . من خودم هم به samsung R538 دارم که خیلی راضیم ازش . این هم همون خدود 800 قیمت داره !

MojiOS
15-08-2011, 11:47
من که اسمش رو زیاد نشنیدم و اطلاعی ندارم! ولی گارانتی خوب فکر می کنم الماس باشه! رایانه همراه هم خوبه! ولی کلا تو ایران رو گارانتی زیاد حساب باز نکن

pouryakhan
15-08-2011, 12:02
بچه ها این شرکت گارانتیش چطوره ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی خرید داشته ؟
الان زنگ زدم گفتن روی کیبرداش عربی دارن
گفتم شما نمایندگی hp هستید گفتش بله ؟ گفتم اچ پی که نماینده نداره ایران گفتش بله ما با واسطه کار میکنیم گفتش با واسطه ی امارات کار میکنیو اینا گفتش نمیخوام تعریف کنم ولی خوب چندساله اینطوری داریم خدمات میدیم
بچه ها نظرتون درباره ی این شرکت چیه ؟ نظری دارید ؟ تقریبا 20 تومن گرون تر از جاهای دیگست

اگه همون گارانتی سبز اصلیه معتبره.اعتبار داره.

mr.dengo
15-08-2011, 12:18
والا نمیدونم اصلیه یا نه این سایتشونه دیگه از این زنگ زدم شمارشون اینه 84268
حالا فردا میرم به امید خدا راضی شم بگیرمش چون من خیلی تو خرید بد قلقم :31:
ولی خیلی گرون میدن 7,100,000 ریال:11::40:
ادرسشون هفت تیر. کوچه ی شهرود پ 7

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

من که اسمش رو زیاد نشنیدم و اطلاعی ندارم! ولی گارانتی خوب فکر می کنم الماس باشه! رایانه همراه هم خوبه! ولی کلا تو ایران رو گارانتی زیاد حساب باز نکن
اره اینم هستش ولی میدونی ادم گارانتی خوب بگیره ته دلش مطمئنه اونم تو این زمونه که خیلیا حروم حلال سرشون نمیشه :31::11:

mr.dengo
16-08-2011, 11:10
بچه ها چرا زنگ میزنم ای را ن ا چ پی جواب نمیدن قیمت رو خوب میدن که
HP ProBook 4530 Intel Core i3-2310M 2.1 GHz 3 MB 4 GB 320+ GB 15.6" 7 H.P DVD Write Intel HD 3000 up to 1536MB 2.4 cam-bt-hdmi-wifi-reader 6,600,000 7,250,000
تلفوناشونو جواب نمیدن چرا ؟
مغازشون کجاست ؟
اگه کسی میدونه بده که سریع برم بگیرم

MojiOS
16-08-2011, 11:41
چرا نت بوک نمی گیری ؟! کوچیکه و قابل حمل، واسه کار بابات هم جوابگو! روی Asus EEE فکر کن

mr.dengo
16-08-2011, 11:45
نه دادا این چشممو بیشتر گرفته الان دارم زنگ میزنم ایرا ن ا چ پ ی جواب نمیدن هیچ کدوم از تلفوناشونو
برم یا بستست ؟

mr.dengo
16-08-2011, 17:12
بچه ها ا ی ر ا ن ا چ پ ی توی پایتخت مغازه داره ؟ امروز هرچی براشون زنگ میزنم جواب نمیدن کسی شماره ای چیزی نداره ازشون ؟

pouryakhan
16-08-2011, 17:59
بچه ها ا ی ر ا ن ا چ پ ی توی پایتخت مغازه داره ؟ امروز هرچی براشون زنگ میزنم جواب نمیدن کسی شماره ای چیزی نداره ازشون ؟

قحطی اومده مگه.برو دیجی کالا بگیر خوب.ارزونترم هست..

mr.dengo
16-08-2011, 20:14
قحطی اومده مگه.برو دیجی کالا بگیر خوب.ارزونترم هست..
وقتی که ایران اچ پی 20 تومن گرون تر از دیجی هستش خوب ادم اونو میگیره که خیالش کامل راحت باشه بابت گارانتی
ولی نمیدنم چرا هرچی زنگ زدم امروز جواب نمیدن
HP ProBook 4530 Intel Core i3-2310M 2.1 GHz 3 MB 4 GB 320+ GB 15.6" 7 H.P DVD Write Intel HD 3000 up to 1536MB 2.4 cam-bt-hdmi-wifi-reader 6,600,000 7,250,000
اینم لیست قیمت های شرکت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

negary
17-08-2011, 10:39
سلام ، من خودم samsung R538 دارم که قیمتش 840 تومنه و خیلی راضیم ازش . منم در طول روز خیلی کار می کنم باهاش ولی راضیم ازش .

mr.dengo
17-08-2011, 17:07
سلام بچه ها
امروز رفتم از پایتخت hp 4530 رو گرفتم
از همه ی دوستانی که کمک کردن برای گرفتن این لب تاب تشکر میکنم
کسی سوالی داشت میتونی بپرسه درباره ی این مدل

Mr.Mazmamfi
17-08-2011, 17:25
سلام بچه ها
سلام
مبارک باشه
ان شاالله فنش برات بچرخه (البته صاحبش یکی دیگس :31:)
کانفیگ دقیق؟
قیمت ؟
گارانتی؟
نقطه ضعف ؟
نقطه قوت ؟

pouryakhan
17-08-2011, 17:31
سلام بچه ها

مبارکههههههههههههه:26::26::26:
زاویه دید و کیفیت مانیتورش چطوره؟

mr.dengo
17-08-2011, 17:35
سلام خیلی ممنون بابت راهنماییات خیلی کمکم کرد
این کانفیگ دقیقش
HP ProBook 4530 Intel Core i3-2310M 2.1 GHz 3 MB 4 GB 320+ GB 15.6" 7 H.P DVD Write Intel HD 3000 up to 1536MB 2.4 cam-bt-hdmi-wifi-reader
700 تومن با کیف مجانی که کیفش 40 تومن بود و یک موس HP
اما درباره گارانتیش وقتی رفتم پایتخت فقط یک مغازه ی اچ پی بود که وقتی باهاش حرف زدم از اخلاقش خوشم نیومد من طوریم که اگه از کسی خوشم نیاد چیزی رو نمیگیرم :31:رفتم از یه مغازه ی عادی گرفتم با گارانتی خودشون
حالا یه چی میگم نخند ولی واسه اون مغازه ی اچ پی استخاره گرفتم تلفونی بد در اومد :31:ولی این خیلی خوب در اومد خلاصه گرفتم طرفم خیلی تو دل میشستو حقیقتو میگفتش خلاصه حال کردم
والا نقطه ی ضعف رو نمیتونم الان بگم خدمتتون چون تازه اوردمش و زودم جمعش کردم ولی یکم کار کردم روی چشمم
ولی نمیدونم چرا موس پدش یه جوریه مثلا لیز نیست دست یه دفعه وسط کار گیر میکنه نمیدونم منظورمو چطوری بگم بهتون
اگه زیبایی و صدا جزو نقطه ی قوت حساب میشه خیلی تکه مخصوصا تو زیبایی ولی اثر انگشت روی بدنه میمونه
الان چون خستم و جمعش کردم عکسی نمیتونم بذارم
ولی شب انشاالله بعد از بک اپ و کارای دیگه حتما عکساشو میگیرم براتون
مِستِرمَزمَمفی جان اگه نکته ای داری بگو خیلی خوشحال میشممممممممممممممم
بازم خیلی ممنون بابت راهنمایی هات و راهنمایی های بچه ها

Mr.Mazmamfi
17-08-2011, 17:46
خواهش میکنم . وظیفه بود .
قیمتش همینه . خوب گرفتی .
راستی اگه بدون گارانتی میخواستی بگیری چند میداد ؟
در مورد تاچ پد نمیتونم نظری بدم . چون با تاچ پدش کار نکردم .
ولی بیشتر لپ تاپ ها همین جورین که اگر دستت یه مقدار مرطوب باشه . حرکت انگشت روی تاچ پد به کندی صورت میگیره .
اثر انگشت هم که طبیعیه . بیشتر لپ تاپ ها این ایرادو دارن .

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

والا نقطه ی ضعف رو نمیتونم الان بگم خدمتتون چون تازه اوردمش و زودم جمعش کردم ولی یکم کار کردم روی چشمم
روی چشمم چی؟ (جملت ناقصه)

mr.dengo
17-08-2011, 18:01
منظورم این بود یکم بیشتر کار کردم روش و نقطه های ضعف و قوت رو دیدم روی تخمای چشمم حتما میگم چطوریاست :31: حالا جمله کامل شد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr.dengo
17-08-2011, 18:10
مبارکههههههههههههه:26::26::26:
زاویه دید و کیفیت مانیتورش چطوره؟

وایسا اصلا همین الان عکسشو بگیرم بیخیال خستگی :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی جای 000000 ها up.vatan download رو بزنید
داداش از شمام خیلی خیلی ممنون که راهنمایی کردی
کسی بازم از زیرو رو دلو قلوه ی این لب تاب عکس میخواست بگه من در خدمتشم
یا علی

Mr.Mazmamfi
17-08-2011, 18:28

راستی به نکته » لپ تاپ رو هیچ موقع روی فرش و یا پتو نذار . چون خیلی زود داغ میکنه و براش ضرر داره . (بنده خدا باید نفس بکشه وگرنه خفه میشه :31:)

Mr.Mazmamfi
17-08-2011, 18:40
منظورم این بود یکم بیشتر کار کردم روش و نقطه های ضعف و قوت رو دیدم روی تخمای چشمم حتما میگم چطوریاست :31: حالا جمله کامل شد؟
آره کامل شد .
اینم عکسهایی که گرفتی .(برای راحت دیدن دوستان ) :11:

و

و

و

و

و

mr.dengo
17-08-2011, 18:56

راستی به نکته » لپ تاپ رو هیچ موقع روی فرش و یا پتو نذار . چون خیلی زود داغ میکنه و براش ضرر داره . (بنده خدا باید نفس بکشه وگرنه خفه میشه :31:)
خواستم بگم مام پتو داریم :31:
جا نبود چشم حتما

Mr.Mazmamfi
17-08-2011, 19:00
خواستم بگم مام پتو داریم :31:
جا نبود چشم حتما
راستی وقتی دستتو رو قسمت مسطح لپ تاپ (بدنه) میکشی . یه حالت برق گرفتگی داره ؟
تو همه حالت ها امتحان کن . باتری ؟ برق مستقیم ؟ باتری و برق مستقیم ؟
هر موقع حال داشتی امتحان کن .

mr.dengo
17-08-2011, 23:21
راستی وقتی دستتو رو قسمت مسطح لپ تاپ (بدنه) میکشی . یه حالت برق گرفتگی داره ؟
تو همه حالت ها امتحان کن . باتری ؟ برق مستقیم ؟ باتری و برق مستقیم ؟
هر موقع حال داشتی امتحان کن .

اتفاقا همین الان متوجه این شدم
بدون باطری نه برقی نداره من که چیزی حس نکردم
ولی تو حالت باطری در حالت شارز یه برق کوچولو داره ولی نه اونطوری که بزنه
نمیدونم منظورمو میفهمی یا نه برقش روی بدنش مثله موجه یعنی حس میکنی یه چی اون تو داره میلرزه یه همچنین چیزایی ولی قوی نیستش
من فکر میکردم نور صفحش خیلی کمه ولی الان زیادش کردم خیلی چیزه توپیه صفحه نمایشش
خیلی برنامه داره پاکشون کنم ؟
چطوری ریکاوری بگیرم ازشون چیزی متوجه نشدم راستش ؟
گفتن باطریش رو بذار 10 ساعت تو شارز بعدش خالی شد دوباره 10 ساعت بذار بعدش که خالی شد دیگه عادی شارز کن عمر باطری کم نمیشه ؟

MojiOS
17-08-2011, 23:38
گفتن باطریش رو بذار 10 ساعت تو شارز بعدش خالی شد دوباره 10 ساعت بذار بعدش که خالی شد دیگه عادی شارز کن عمر باطری کم نمیشه ؟
آره منم گرفتم همینو بهم گفتن! شب اول کامل خالیش کردم و 10 ساعت گذاشتم تو شارژ صبح پا شدم عمر باقی مانده باطری 3 ساعت و 50 دقیقه بود. بار دومم هم این کار رو کردم و برای بار سومم هم این کار رو کردم الان باطری رو کامل شارژ می کنم حدود 4 ساعت و 30 یا 40 دقیقه شارژ داره. حتما این کار رو بکن.

Xilevens
17-08-2011, 23:52
با همه چیش حال کردم جز اسکرول آپ و دونش ( چه گیر مذخرفی)
مبارکت باشه
فقط یه چیزی خداییش بدون تعصب زاویه دید و کیفیت صفحه نمایشش چجوریه؟
آخه تو عکس و فیلم خیلی خوب معلوم نمیشه

mr.dengo
18-08-2011, 00:20
با همه چیش حال کردم جز اسکرول آپ و دونش ( چه گیر مذخرفی)
مبارکت باشه
فقط یه چیزی خداییش بدون تعصب زاویه دید و کیفیت صفحه نمایشش چجوریه؟
آخه تو عکس و فیلم خیلی خوب معلوم نمیشه

والا اون عکسی که گرفتم نور صفحه کم بود فردا که شارز شد با اخرین نور عکس میگیرم خودت ببین چطوریاست
به نظر من معمولی نمیتونم نظر خاصی بدم ولی عکس میگیرم خودت متوجه میشی حتما :11:
ولی صداش خیلی بلنده و نویز هم نداره اگه خواستید بگید که فیلمشو بگیرم ببینید چطوریه

---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------

آره منم گرفتم همینو بهم گفتن! شب اول کامل خالیش کردم و 10 ساعت گذاشتم تو شارژ صبح پا شدم عمر باقی مانده باطری 3 ساعت و 50 دقیقه بود. بار دومم هم این کار رو کردم و برای بار سومم هم این کار رو کردم الان باطری رو کامل شارژ می کنم حدود 4 ساعت و 30 یا 40 دقیقه شارژ داره. حتما این کار رو بکن.

حتما دادا این کارو میکنم:11:

Mr.Mazmamfi
18-08-2011, 03:08
من برخلاف شما کار کردم
طرف گفت 12 ساعت بزن به شارژ . منم گفتم باشه .
اومدم خونه زدم شارژ بعد 2 ساعت که شارژم کامل شد و چراغ باتری آبی شد . از برق کشیدمش . :5:
آخه برام قابل توجیح نبود که وقتی ترانس سرد میشه یعنی دیگه باتری شارژ نمیشه . پس برای چی تو برق باشه ؟
هنوزم بر همین عقیده ام .

3mm3
22-08-2011, 14:16
hpزیاد معتبر نیست کیفیت ساخت جالبی نداره اگه بالا 1200داشته باشی می تونی ی وایو خوب بگیری
زیر 1 ملیون دل شناخته شدست

MojiOS
22-08-2011, 14:19
hpزیاد معتبر نیست کیفیت ساخت جالبی نداره اگه بالا 1200داشته باشی می تونی ی وایو خوب بگیری
HP معتبر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18: شرکت به این عظمت رو می بری زیر سوال؟:18:

Mr.Mazmamfi
22-08-2011, 14:36
خرید !!!!!!
خیلی وقته .
فکر کنم خوب تاپیکو نخوندی .
از سونی چه مدلی برداره با 1200 .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3mm3
22-08-2011, 15:04
HP معتبر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18: شرکت به این عظمت رو می بری زیر سوال؟:18:
میدونی دلو وایو چند ساله لپ تاپ تولید می کنن؟ اگه hpاییم وجود داشته 2 3 ساله اومده بالا

بهترن لپ تاپرو از لحاظ کیفیت به ترتیب
اپل
وایو
دل
تولید می کنن
من خودم 1ساله F11 وایو دارم راضیم ولی خوب حاظرم بااhp envy 14beats تاق بزنم فقط به خاطر کارت صداش که داکتر دری درست کرده
:19:
البته تبلیغات اینا خوبه دیگه نون تبلیغاتشونو می خورن مثلا میان تو کلیپ i need a dr تبلتشونو تبلیغ می کنن
درصورتی که من تاحالا اپلو ندیدم تبلیغ کنن چیز خوب که نیاز به تبلیغ نداره که:27:
یا همین هدفونای بیتسو میدن لیدی گاگا یا جاستین تو کنسرتاشون تبلیغ کنن 4نفر بخرن:21:درصورتی که اصلا کیفیت ندارن

mr.dengo
22-08-2011, 15:27
والا اتفاقا لب تاب خیلی خوبی هستش خنک کار میکنه کلا یخچاله برخلاف گفته های بعضی از دوستان
فکر نکنم خوبی یا بدی برند بستگی به مدت زمان کارکردنشون توی بازار باشه بعضیارو میبینی با دست پر وارد بازار میشن
اگه برحسب کیفیته که من خودم ibm دارم دست کامپیوتر میزی رو از پشت بسته صبح تا شب روشنه بخدا اصلا یادم میره یه روزای خاموشش کنم میبینی چند روز روشنه کلا شبام که همش روشنه واسه دانلود
مدلم R61 قیافه نداره و قدیمیه ولی با اطمینان میگم خیلی با کیفیته

MojiOS
22-08-2011, 15:46
میدونی دلو وایو چند ساله لپ تاپ تولید می کنن؟ اگه hpاییم وجود داشته 2 3 ساله اومده بالا

بهترن لپ تاپرو از لحاظ کیفیت به ترتیب
اپل
وایو
دل
تولید می کنن
من خودم 1ساله F11 وایو دارم راضیم ولی خوب حاظرم بااhp envy 14beats تاق بزنم فقط به خاطر کارت صداش که داکتر دری درست کرده
:19:
البته تبلیغات اینا خوبه دیگه نون تبلیغاتشونو می خورن مثلا میان تو کلیپ i need a dr تبلتشونو تبلیغ می کنن
درصورتی که من تاحالا اپلو ندیدم تبلیغ کنن چیز خوب که نیاز به تبلیغ نداره که:27:
یا همین هدفونای بیتسو میدن لیدی گاگا یا جاستین تو کنسرتاشون تبلیغ کنن 4نفر بخرن:21:درصورتی که اصلا کیفیت ندارن
ربطی به اینکه چند ساله داره تولید می کنه نداره. مهم کیفیته که داره و پرفروش ترین توی دنیا هستش حتی از همون اپلی که شما میگی فروشش بیشتره. اگر خوب نبود که کسی نمی خرید. کانفیگ قدرتمند و در عین حال قیمت مناسب و کیفیت خوب باعث شده حتی از اپل هم بیشتر بفروشه
به تبلیغات هم ربطی نداره هر کارخونه ای برای اینکه محصولش رو به مردم معرفی کنه باید تبلیغات کنه

SAJAD0936
22-08-2011, 17:46
ربطی به اینکه چند ساله داره تولید می کنه نداره. مهم کیفیته که داره و پرفروش ترین توی دنیا هستش حتی از همون اپلی که شما میگی فروشش بیشتره. اگر خوب نبود که کسی نمی خرید. کانفیگ قدرتمند و در عین حال قیمت مناسب و کیفیت خوب باعث شده حتی از اپل هم بیشتر بفروشه
به تبلیغات هم ربطی نداره هر کارخونه ای برای اینکه محصولش رو به مردم معرفی کنه باید تبلیغات کنه

hp به خاطر کانفینگ بالا و قیمت پایینشه که فروشش بالاست نه کیفیت بالا.

و به این نکته توجه کنید که ما داریم توی ایران زندگی میکنیم و هیچ گارانتی معتبری از اچ پی حمایت نمیکنه.

طرف تو امریکا اچ پی رو میخره با قیمت پایین خیالش راحته که هر مشکلی براش پیش اومد میبره تحویل گارانتیش میده پس خیلی واضحه که نمیاد پول بیشتری واسه برندای دیگه بده.

و اینکه فروش بالا دلیل کیفیت خوب نیست مثلا توی صنعت خودروسازی برندهای فراری و بوگاتی امار فروش پایینی دارن که دقیقا به خاطر کیفیت بالا و متعاقبا قیمت بالاشونه.

pouryakhan
22-08-2011, 18:57
بچه ها طرفو ببنین بعد باش بحث کنین...وقتی میگه:

دیگه خودتون حساب کار دستتون بیاد..

طرف تو امریکا اچ پی رو میخره با قیمت پایین خیالش راحته که هر مشکلی براش پیش اومد میبره تحویل گارانتیش میده پس خیلی واضحه که نمیاد پول بیشتری واسه برندای دیگه بده.
آهان!الان یعنی دل و ایسوس و ایسر قیمتشون فضاییه و اونجا گارانتیم ندارن؟عجب.میگم شایدم قحطی برنده..شایدم تحریمن...

فراری و بوگاتی=یه چیزی مثه الینوار دل 2000-3000 دلاری نه ایسوس 700-800 تایی!اکی؟

3mm3
22-08-2011, 21:20
بچه ها طرفو ببنین بعد باش بحث کنین...وقتی میگه:

دیگه خودتون حساب کار دستتون بیاد..

آهان!الان یعنی دل و ایسوس و ایسر قیمتشون فضاییه و اونجا گارانتیم ندارن؟عجب.میگم شایدم قحطی برنده..شایدم تحریمن...

فراری و بوگاتی=یه چیزی مثه الینوار دل 2000-3000 دلاری نه ایسوس 700-800 تایی!اکی؟

بله منظور این نیست که دل لپ تاپای گرون قیمتی نداره منظور اینه به نسبت برندای دیگه با 800 تومن میتونی ی لپ تاپ مناسب و با کیفیت دل بخری مثل سری های inspiron ولی با 800 900 تومن چیز خوبی تو برندای اپلو سونی گیر نمیاری
در ضمن دلیل نمیشه هرچی تو داشته باشی خوب باشهو فن بازی در بیاری یا من, از نظر خودم عادلانه قضاوت کردم

رفیقم اپل مکبوک پرو mc721 پسر خالمو خودم وایو یکی دیگه از بستگان ی مدل از دل دارهو یکی دیگه از رفیقام واسه بودجش رفته hpخریده من هیچ وقت پوشاک DCول نمی کنم برم کنسل ترکیهرو بخرم
اگه شما دل داریدو از این حرفم ناراحت شدید معذرت می خوام حرف من نسبت به رنج قیمتی که دوستمون می خواست بخره بود وگرنه میدونم که لپ تاپ 2میلیونیم داره گرچه من با 2 میلیون نمیرم دل بخرم میرم سراغ مک بوک:21: درضمن الان داداشم 900 داده به من که براش لپ تاپ بخرم خودم رفتم مقایسه کردم دیدم دل بهترین گزینست

[U

3mm3
22-08-2011, 21:41
راستی دوستان امکان داره برندای دیگه حتی بهتر از وایو و دل باشن ولی من رو شناخته شده بودن چیزی که می خوام بخرم خیلی حساسم

pouryakhan
22-08-2011, 22:00
بله منظور این نیست که دل لپ تاپای گرون قیمتی نداره منظور اینه به نسبت برندای دیگه با 800 تومن میتونی ی لپ تاپ مناسب و با کیفیت دل بخری مثل سری های inspiron ولی با 800 900 تومن چیز خوبی تو برندای اپلو سونی گیر نمیاری
در ضمن دلیل نمیشه هرچی تو داشته باشی خوب باشهو فن بازی در بیاری یا من, از نظر خودم عادلانه قضاوت کردم

رفیقم اپل مکبوک پرو mc721 پسر خالمو خودم وایو یکی دیگه از بستگان ی مدل از دل دارهو یکی دیگه از رفیقام واسه بودجش رفته hpخریده من هیچ وقت پوشاک DCول نمی کنم برم کنسل ترکیهرو بخرم
اگه شما دل داریدو از این حرفم ناراحت شدید معذرت می خوام حرف من نسبت به رنج قیمتی که دوستمون می خواست بخره بود وگرنه میدونم که لپ تاپ 2میلیونیم داره گرچه من با 2 میلیون نمیرم دل بخرم میرم سراغ مک بوک:21: درضمن الان داداشم 900 داده به من که براش لپ تاپ بخرم خودم رفتم مقایسه کردم دیدم دل بهترین گزینست

[U

چی میگی؟تاپیک هارو زیر و رو کن زود آپدیت میشی.همین قد بگم و بدون که الان دل زیر یک از همه زاقارت تره.خودم تو دو روز اسپیکرشو ترکوندم.اونم فقط با زیاد کردن صدا!

Mr.Mazmamfi
22-08-2011, 22:47

اگه شما دل داریدو از این حرفم ناراحت شدید معذرت می خوام حرف من نسبت به رنج قیمتی که دوستمون می خواست بخره بود وگرنه میدونم که لپ تاپ 2میلیونیم داره گرچه من با 2 میلیون نمیرم دل بخرم میرم سراغ مک بوک:21:

[U
سری اینسپایرون دل آشغالترین سری هست .
برو بازار پیش تعمیر کارا ببین بیشترین خرابی برای کدوم برند و مدل بوده . اول از همه میگن دل مدل 5010 .:5:
دل مدل های با کیفیت هم داره ولی همه بالای یه تومنه . مثل XPS ها . زیر 800 تومن ایسر مناسبه .
به قول پوریا بشین تاپیک هارو بخون همه چی دست گیرت میشه . (یه ساعتم بیشتر زمان نمیبره)

درضمن الان داداشم 900 داده به من که براش لپ تاپ بخرم خودم رفتم مقایسه کردم دیدم دل بهترین گزینست
میشه بپرسم چجوری به این نتیجه رسیدید ؟ چه مقایسه ای کردی ؟
بنظرم یه تاپیک اختصاصی بزن و نیازهاتو بگو بچه ها اونجا بهتر راهنماییت میکنن .:20:

mr.dengo
23-08-2011, 01:08
این دل کی میگید زیاد اش دهن سوزیم نیست ها و البته ی چیزه دیگه چون دل بیشتر خریداری میشه خرابیشم بیشتر تو چشمه
ولی خوب خیلی بی معرفتیه ادم بخاطر برند مورد علاقش بزنه تو سر یک برند دیگه
شرکت که ماله باباتون نیست که انقدر جوش میزنید
هر مدلی به کارایی طرف بستگی داره این مدلی که من گرفتم برای کارای پدرم زیادم هست خداروشکر خیلیم راضیه ازش
شمام بگرد دنبال چیزی که به کارت بیاد و انقدر از بزرگترین کمپانی خدمات کامپیوتری بد نگو