مشاهده نسخه کامل
: یه مشکله عجیب در ویندوز 7!
سلام دوستان.من یه مشکلی برام پیش اومده اگه مشه کمک کنید.من وقتی دی وی دی فیلم داخل دی وی دی رام میزارم راحت میخونه ولی وقتی دی وی دی ویندوز میزارم یا مثل این عکس دی وی دی اموزش فتوشاپ عکس اتوران دی وی دی رو میاره ولی داخلش خالیه....!!!!ببینید عکسو:18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ahmadreza.rstm
14-08-2011, 08:32
به احتمال زياد DVD هايي كه تهيه كردين مشكل داره
vaheme64
14-08-2011, 14:00
چند تا احتمال هست، اول شاید احتمالی که رفقیمون گفت باشه دوم اینکه شاید یک سری از انواع قفل ها باشه مثلا دی وی دی MAC LEOPARD اینطوی بود یعنی می اومد از سی دی Properties می گرفتی 3 مگابایت بیشتر نبود ولی نصب می شد و همه کاراش انجام می شد
jafarian
14-08-2011, 16:33
ببینید میتونید از dvd برنامه خودتون ایمیج تهیه کنید بعدشم فایل ایمیج داخل درایو مجازی قرار بدین بعدش ببینید اجرا میشه:20:
مرسی از همه.ولی از دی وی دی خالی میشه امیج گرفت مگه؟میزنه که چقد فایل داخلش هست ولی خالیه خالیه..اینجور که به نظر میرسه دی وی دی اورجینال شرکت صنوبره
jafarian
14-08-2011, 23:26
سیدی رو که شما میزاری اوتوران اجرامیشه اگراینطوریه شما با یک برنامه ایمیجش بگیرین ببینید حین گرفتن فایل ایمیج پیغام خطا نمایش میده یا نه اگر نمایش داد dvd شما به احتمال زیاد قفل داره .
farzan311
14-08-2011, 23:29
من خیلی برام این مشکل پیش میومد مخصوصا Dvd های فیلم شما از isobuster استفاده بکن ببین محتویات dvd رو میبینی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.