PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمايي براي سيستم , مانيتور

mildana
13-08-2011, 23:27
سلام دوستان
خسته نباشيد
مي خواستم يه سوال بپرسم.
مي خواستم ببينم نظرتون درباره ي كارت گرافيك GF N210 1 GB, مادر برد GIGA P41 D3 و رم 4 گيگابايت و مانيتور "20 LG LED W2050 چيه؟براي يه سيستم خوبه يا نه؟(البته منظورم سيستم فوق حرفه اي نيست)
اين هم مشخصات كارت گرافيك:
Graphics Engine: Geforce 210
Bus Standard: PCI Express x16 2.0
Memory Type: DDR3
Memory Size(MB): 1024
Memory Interface: 64 bits
Core Clock Speed(MHz): 589
Memory Clock Speed(MHz): 1000
DVI Output: Yes
D-SUB Output: Yes
HDMI-Output: Yes
HDCP Support: Yes
HDMI Support: Yes
Dual-link DVI: Yes
Display Output (Max Resolution): 2560x1600
RAMDACs: 400
DirectX Version Support: 10.1
OpenGL Version Support: 3.1
Card Dimension(mm):

مي خواستم بدونم مانيتور LED 20 اينچمارك LG بگيرم بهتره يا LCD 22 يا 24 اينچ محصول AOCبگيرم ؟
چون تا جاييكه من فهميدم LED هاي موجود تفاوت چنداني با LCD ها ندارن.
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنم.
همچنين اگه جاي درستي مطرح نكردم پيشاپيش عذر خواهي مي كنم.

BZ7
14-08-2011, 13:35
سلام دوستان
خسته نباشيد
مي خواستم يه سوال بپرسم.
مي خواستم ببينم نظرتون درباره ي كارت گرافيك GF N210 1 GB, مادر برد GIGA P41 D3 و رم 4 گيگابايت و مانيتور "20 LG LED W2050 چيه؟براي يه سيستم خوبه يا نه؟(البته منظورم سيستم فوق حرفه اي نيست)
اين هم مشخصات كارت گرافيك:
Graphics Engine: Geforce 210
Bus Standard: PCI Express x16 2.0
Memory Type: DDR3
Memory Size(MB): 1024
Memory Interface: 64 bits
Core Clock Speed(MHz): 589
Memory Clock Speed(MHz): 1000
DVI Output: Yes
D-SUB Output: Yes
HDMI-Output: Yes
HDCP Support: Yes
HDMI Support: Yes
Dual-link DVI: Yes
Display Output (Max Resolution): 2560x1600
RAMDACs: 400
DirectX Version Support: 10.1
OpenGL Version Support: 3.1
Card Dimension(mm):

مي خواستم بدونم مانيتور LED 20 اينچمارك LG بگيرم بهتره يا LCD 22 يا 24 اينچ محصول AOCبگيرم ؟
چون تا جاييكه من فهميدم LED هاي موجود تفاوت چنداني با LCD ها ندارن.
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنم.
همچنين اگه جاي درستي مطرح نكردم پيشاپيش عذر خواهي مي كنم.

مانیتور به نظر من AOC 24 بگیر قیمت پایین و کیفیت مناسبی داره ( سعی کن گارانتی دار بگیری )
کارت گرافیک هم فقط به درد کارهای خانگی میخوره و اصلا برای بازی روش حساب نکن

mildana
14-08-2011, 14:35
ممنون دوست عزيز .
ميخواستم نظرتون رو در اين باره بدونم:
MB: ASUS H61M LE /USB3 = 132
Cpu: Intel Core i3 2100 1155 = 150
VGA: EVGA GeForce GTS 450 1GB = 160
RAM: Patriot 2*2GB DDR3 1333 = 41
H.D.D : Seagate 500GB = 49
ODD: DVD RW Samsung 22x SATA = 25
Case: Green MAGNUM 2 = 51.5
Power: Green GP530A-EU = 73.5
K.B: A4TECH KB 5A = 11.5
MOUSE: A4TECH X5-70MD = 10.5
Monitor: SAMSUNG LED EX2065X = 190

جمع : 894000 تومان

بدون مانیتور :

MB: ASUS P8H67 = 157
Cpu: Intel Core i5 2400 1155 = 229
VGA: Gainward GTX 550 Ti = 205
RAM: Patriot 2*2GB DDR3 1333 = 41
H.D.D : Seagate 1TB = 66.5
ODD: Plextor 890 Lightscribe = 42
Case: Green MAGNUM 2 = 51.5
Power: Green GP530A-EU = 73.5
K.B: A4TECH KB 5A = 11.5
MOUSE: A4TECH X5-70MD = 10.5

جمع کل : 887500 تومان

BZ7
15-08-2011, 09:53
شما سیستم رو واسه بازی میخوای یا کار دیگه ؟ چون الان خیلی به درد بازی نمیخوره

mildana
16-08-2011, 08:17
شما سیستم رو واسه بازی میخوای یا کار دیگه ؟ چون الان خیلی به درد بازی نمیخوره

تقريبا هر كسي سيستم مي گيره قصد داره اگه وقت داشت يه دل سير هم بازي كنه ولي ولي با توجه به بودجش!!!!!!!!!!يعني شما مي گي اين سيستم هم به درد بازي نمي خوره (بين اون دوتاي بالا اولي رو مي گم).نظر خود شما تا 900 تومان چي هست؟

BZ7
16-08-2011, 14:15
تقريبا هر كسي سيستم مي گيره قصد داره اگه وقت داشت يه دل سير هم بازي كنه ولي ولي با توجه به بودجش!!!!!!!!!!يعني شما مي گي اين سيستم هم به درد بازي نمي خوره (بين اون دوتاي بالا اولي رو مي گم).نظر خود شما تا 900 تومان چي هست؟
ببین نظرت واسه خودت محترمه ولی اگه میخوای با سیستمت خفن بازی کنی بیا یه Phenom 2 x4 850 وردار با یه مین در حد 100 تومن که مین خیلی خوبیه و USB3 هم داره . ASROCK 880GXH/USB3
من بنچ مارک هارو نگاه کردم . توی رزولوشن های بالا فرق این 850 با 980X در حد 2 3 فریم هم نبوده ! ( اکثر بازی ها )
بقیه پولی که میمونه میتونی یه گرافیک بهتر مثل 6870 بگیری که تقریبا 2 برابر از 550Ti ( کمی کمتر از 2 برابر )
بهتره . و قیمتش تقریبا ارزون شده ( 280 تومن و حتی شاید ارزون تر )
یا اگه میتونی کمی بیشتر خرج کنی با 329 تومن میتونی یه 560Ti بگیری که اینو بیشتر پیشنهاد میکنم !

Erfan.
16-08-2011, 15:02
من با BZ7 عزیز موافقم، فقط این قسمت:

ببین نظرت واسه خودت محترمه ولی اگه میخوای با سیستمت خفن بازی کنی بیا یه Phenom 2 x4 850 وردار با یه مین در حد 100 تومن که مین خیلی خوبیه و USB3 هم داره . ASROCK 880GXH/USB3 من بنچ مارک هارو نگاه کردم . توی رزولوشن های بالا فرق این 850 با 980X در حد 2 3 فریم هم نبوده ! ( اکثر بازی ها )

در گیم هایی که به اصطلاح وابسته به CPU باشن مثل StarCraft II هم آیا همین طوره...؟

BZ7
16-08-2011, 19:58
من با BZ7 عزیز موافقم، فقط این قسمت:

ببین نظرت واسه خودت محترمه ولی اگه میخوای با سیستمت خفن بازی کنی بیا یه Phenom 2 x4 850 وردار با یه مین در حد 100 تومن که مین خیلی خوبیه و USB3 هم داره . ASROCK 880GXH/USB3 من بنچ مارک هارو نگاه کردم . توی رزولوشن های بالا فرق این 850 با 980X در حد 2 3 فریم هم نبوده ! ( اکثر بازی ها )

در گیم هایی که به اصطلاح وابسته به CPU باشن مثل StarCraft II هم آیا همین طوره...؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودتون قضاوت کنین . زیاد هم بد نیست

Erfan.
16-08-2011, 22:37

خودتون قضاوت کنین . زیاد هم بد نیست

نه بحث زیاد بد نبودن نیست، بنده با این حرف شما:

من بنچ مارک هارو نگاه کردم . توی رزولوشن های بالا فرق این 850 با 980X در حد 2 3 فریم هم نبوده ! ( اکثر بازی ها )

مخالفم...

همچنین گیم های دیگه:

ببینید محدودیت ایجاد کردن CPU همیشگی نیست و با شرایط متفاوت، کاملا تغییر پیدا میکنه.
مثلا در گیم Aliens vs Predator شاید تفاوت، همون 2 3 فریمی که شما گفتید باشه. ولی در گیم های CPU Bound وضعیت به این صورت میشه.

موفق باشید.

BZ7
17-08-2011, 17:42
نه بحث زیاد بد نبودن نیست، بنده با این حرف شما:

مخالفم...

همچنین گیم های دیگه:

ببینید محدودیت ایجاد کردن CPU همیشگی نیست و با شرایط متفاوت، کاملا تغییر پیدا میکنه.
مثلا در گیم Aliens vs Predator شاید تفاوت، همون 2 3 فریمی که شما گفتید باشه. ولی در گیم های CPU Bound وضعیت به این صورت میشه.

موفق باشید.

دوست عزیز شما وقتی میای چند تا بازی که به شدت به سی پی یو وابسته هستن رو میذاری ! بله وقتی شدیدا وابسته به CPU باشه فریم پایین میاد . بازی WOW کجاش گرافیک داره ؟ اکثرا به CPU وابسته هست و این بازی ها بازی هایی هستن که طرفداران خاص خودشون رو دارن و ( در ایران ) عامه پسند نیستن
بازی هایی مثل Crysis ها , Far cry 2 - Dirt 2 - BF BC2 - NFS اینا نیاز چندانی به پردازنده خیلی قوی ندارن .
اکثر بازی ها ( شاید 90% ) همینطور هستن .
شما اگه گرافیک بهتری داشته باشی خیلی بهتر میتونی بازی کنی تا اینکه این 90% رو به خاطر 10% بقیه از دست بدی
شما به بنچ مارک های خودت نگاه کنی اکثر فریم های پایین قابل بازی هستن و کسی به 150 فریم نیازی نداره . به نظر من که گرافیک بهتر در درجه اول قرار داره ( برای بازی )

BZ7
17-08-2011, 18:19

Dirt 2

BZ7
18-08-2011, 10:54

Erfan.
18-08-2011, 11:33
دوست عزیز شما وقتی میای چند تا بازی که به شدت به سی پی یو وابسته هستن رو میذاری ! بله وقتی شدیدا وابسته به CPU باشه فریم پایین میاد . بازی WOW کجاش گرافیک داره ؟ اکثرا به CPU وابسته هست و این بازی ها بازی هایی هستن که طرفداران خاص خودشون رو دارن و ( در ایران ) عامه پسند نیستن
بازی هایی مثل Crysis ها , Far cry 2 - Dirt 2 - BF BC2 - NFS اینا نیاز چندانی به پردازنده خیلی قوی ندارن .
اکثر بازی ها ( شاید 90% ) همینطور هستن .
شما اگه گرافیک بهتری داشته باشی خیلی بهتر میتونی بازی کنی تا اینکه این 90% رو به خاطر 10% بقیه از دست بدی
شما به بنچ مارک های خودت نگاه کنی اکثر فریم های پایین قابل بازی هستن و کسی به 150 فریم نیازی نداره . به نظر من که گرافیک بهتر در درجه اول قرار داره ( برای بازی )

شما اصلا منظور من رو متوجه نیستی!:20: دوست من، بنده میگم که اون طوری که شما فکر میکنی CPU بی تاثیر نیست.

در ایران عامه پسند نیستند؟ از کجا این قدر مطمئنید؟ WOW اتفاقا طرفداران بسیاری در ایران داره... بقیه ی اون بازی ها هم همگی از گیم های مطرح هستند.

گفتید Crysis ها ، ببینیم Crysis 2 با DirectX11 فعال، یعنی قویترین گیم گرافیکی تا به امروز طبق حرف شما چه طوری عمل میکنه:

Farcry 2 هم در پستتون به چشمم خورد:

البته دقت کنید Anandtech در این بنچمارک از GTX 280 استفاده کرده، قطعا با استفاده از VGA قدرتمند بحث CPU Bottleneck نیز بیشتر به چشم میاد.
پس همین گیم هایی که شما با قاطعیت میگی نیازی به CPU قدرتمند ندارن هم وضعیتشون به این صورته...

اگه دقت کنید من در پست های قبلیم به همین اشاره کردم و گفتم با این حرفتون موافقم:

من با BZ7 عزیز موافقم،

اون تست هایی هم که در صفحه 2 گذاشتید چیزی رو مشخص نمیکنه، اصلا شما این جمله من رو در پست قبلیم خوندید:

موفق باشید.

BZ7
18-08-2011, 12:22
شما اصلا منظور من رو متوجه نیستی!:20: دوست من، بنده میگم که اون طوری که شما فکر میکنی CPU بی تاثیر نیست.

در ایران عامه پسند نیستند؟ از کجا این قدر مطمئنید؟ WOW اتفاقا طرفداران بسیاری در ایران داره... بقیه ی اون بازی ها هم همگی از گیم های مطرح هستند.

گفتید Crysis ها ، ببینیم Crysis 2 با DirectX11 فعال، یعنی قویترین گیم گرافیکی تا به امروز طبق حرف شما چه طوری عمل میکنه:

Farcry 2 هم در پستتون به چشمم خورد:

البته دقت کنید Anandtech در این بنچمارک از GTX 280 استفاده کرده، قطعا با استفاده از VGA قدرتمند بحث CPU Bottleneck نیز بیشتر به چشم میاد.
پس همین گیم هایی که شما با قاطعیت میگی نیازی به CPU قدرتمند ندارن هم وضعیتشون به این صورته...

اگه دقت کنید من در پست های قبلیم به همین اشاره کردم و گفتم با این حرفتون موافقم:

اون تست هایی هم که در صفحه 2 گذاشتید چیزی رو مشخص نمیکنه، اصلا شما این جمله من رو در پست قبلیم خوندید:

موفق باشید.

من منظور شما رو کاملا فهمیدم . نمیگم بی تاثیر نیست ! ولی تاثیر یه گرافیک بهتر در بازی خیلی بیشتر از یه پردازنده بهتره ! و WOW هم Geek های خودش رو داره و هر کسی !! ( عامه = حدودا 70% مردم +- ) طرف اون نمیرن ! . بنچ مارک های قبلی مخصوصا در مورد کرایسیس 2 کاملا مشخصه ! شما هیچ وقت نمیای پردازنده Phenom 2 رو روی 2 گیگاهرتز بذاری ! پردازنده ها معمولا حداقل 3 گیگاهرتز هستن یا اگه کمی کمتر باشن با یه OC جزئی به 3 میرسن که واسه اکثر بازی های الان و حتی سال آینده ( احتمالا ) کاملا کافیه .
Far cry 2 هم که کلا روی پردازنده های اینتل فریم خیلی بیشتری میده اما به این معنی نیست که فریم هایی که AMD داده قابل بازی نیستن ! . این نظر من بود و نظر شما هم محترمه . کسانی رو که من میشناسم حتی X4 645 دارن و با بازی های الان مشکلی ندارن و از کم شدن فریم ( زیر 45 ) شکایت نمیکنن چه برسه به یه Phenom 2 x4 BE که حتی آماتور ها هم میتونن حداقل 400 مگاهرتز ( به ازای هر هسته ) OC کنن !
منظور من فقط همونی بود که گفتم : تاثیر یه گرافیک بهتر در بیشتر بازی ها خیلی بیشتر از یه پردازنده بهتره !

Erfan.
18-08-2011, 21:36
من منظور شما رو کاملا فهمیدم . نمیگم بی تاثیر نیست ! ولی تاثیر یه گرافیک بهتر در بازی خیلی بیشتر از یه پردازنده بهتره ! و WOW هم Geek های خودش رو داره و هر کسی !! ( عامه = حدودا 70% مردم +- ) طرف اون نمیرن ! . بنچ مارک های قبلی مخصوصا در مورد کرایسیس 2 کاملا مشخصه ! شما هیچ وقت نمیای پردازنده Phenom 2 رو روی 2 گیگاهرتز بذاری ! پردازنده ها معمولا حداقل 3 گیگاهرتز هستن یا اگه کمی کمتر باشن با یه OC جزئی به 3 میرسن که واسه اکثر بازی های الان و حتی سال آینده ( احتمالا ) کاملا کافیه .
Far cry 2 هم که کلا روی پردازنده های اینتل فریم خیلی بیشتری میده اما به این معنی نیست که فریم هایی که AMD داده قابل بازی نیستن ! . این نظر من بود و نظر شما هم محترمه . کسانی رو که من میشناسم حتی X4 645 دارن و با بازی های الان مشکلی ندارن و از کم شدن فریم ( زیر 45 ) شکایت نمیکنن چه برسه به یه Phenom 2 x4 BE که حتی آماتور ها هم میتونن حداقل 400 مگاهرتز ( به ازای هر هسته ) OC کنن !
منظور من فقط همونی بود که گفتم : تاثیر یه گرافیک بهتر در بیشتر بازی ها خیلی بیشتر از یه پردازنده بهتره !

به جان خودم، من هم قبول دارم که تاثیر گرافیک بیشتر از پردازندست:31::19: چندین بار هم همین جا گفتم که باهاتون موافقم!

ولی با اون حرفتون که گفتید 840 از 980X 2 3 فریم ضعیف تره کاملا مخالف هستم و دلایل و تست ها رو هم که مشاهده کردید...
قبول ندارید؟

اون حرفتون هم که برخی افراد با 645 کیف میکنن، بله من خیلی ها رو میشناسم با Dual Core های جندین سال پیش اینتل هنوز نیازی به ارتقا ندارن...

بعضی ها رو میشناسم که میخوان Phenom II هاشون رو بفروشن و Sandy Bridge بگیرن...

این دیگه به بحث ما مربوط نیست، انتظارات افراد مختلف...

موفق باشید.