ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا سوال مبتدیانه از #C

ASUS POWER
13-08-2011, 17:19
سلام
1.
عملگر های تقسیم و توان چرا کار نمی کنند ؟ وقتی می نویسم 2^2 نمی شه چهار می شه 0 !
2.
توی list box می خوام به item شماره ی nام دسترسی پیدا کنم . چطوری ؟
3.
می خواستم listbox رو برعکس حروف الفبا سورت کنم .
4.
می خواستم توی تقسیم خارج قسمت و باقی مانده رو داشته باشم .

با تشکر

MERLIN_BOZORG
13-08-2011, 21:59
سلام
1.
عملگر های تقسیم و توان چرا کار نمی کنند ؟ وقتی می نویسم 2^2 نمی شه چهار می شه 0 !
2.
3.
4.

1) عملگر تقسیم / اینه (نمی دونم منظور از کار نکردنش چیه)(احتمالا توی تبدیل متغییر ها گیر می کنین) و عملگر توان * هستش ^ فقط نماد نمایشی هستش برای توان شما باید از ضرب استفاده کنی مثلا 2 به توان 2 رو بزنی 2*2 یا 2 به توان 3 رو بزنی 2*2*2 برای راحتی کار میتونی حلقه تعریف کنی که مثلا 2 به توان n رو به دست بیاره یا یه متد تعریف کنی (همون تابع) که n به توان m رو حساب کنه.

2)برای به دست آوردن Nامین Item باید indexItem لیست بوکس رو به n-1 تعریف کنید مثلا :

lstBox.IndexItem(n-1) رو تو یه متغییر بزارین.

3)حلقه تونو از آخر به اول تعریف کنید.

4) توی تقسیم اعداد صحیح مثلا 5/2 اگه متغیراتو int باشن خارج قسمت صحیح رو بهتون میده که 2 هستش. (که فکر میکنم سوال اولتون توی این مورد گیر کردین) و برای باقیمانده هم می تونید از 5%2 استفاده کنید که باقیمانده رو میده که عدد 1 هستش.

در ضمن دوست من فکر نمی کنم که به خاطر یه سوال نیاز باشه که تاپیک باز کنید.(فضولی توی کار مدیر و ناظم انجمن :31:)

ali662
05-09-2011, 12:24
با سلام.
منم يه سؤال داشتم. مي خواستم بدونم چطور ميشه يه برنامه رو تو سي شارپ نوشت و اون رو بصورت exe در آورد تا در سيستم هايي كه ويژوال استوديو ندارن اجرا بشه.

akpa
05-09-2011, 13:29
با سلام.
منم يه سؤال داشتم. مي خواستم بدونم چطور ميشه يه برنامه رو تو سي شارپ نوشت و اون رو بصورت exe در آورد تا در سيستم هايي كه ويژوال استوديو ندارن اجرا بشه.
اگه منظورتون با visaul c# هستش فکنر نکم راه معمول و متداولی داشته باشه (راه معمول یعنی تو تنظیمات خود نرم افزار باشه و احتمال به وجود اومدن مشکل با این کار صفر باشه) برای اینکه به دات نت احتیاج نداشته باشید می تونید از سی پلاس پلاس استفاده کنین

MERLIN_BOZORG
05-09-2011, 14:07
با سلام.

شما وقتی برنامه رو نوشتی و اجراش کردی خود به خود فایل EXE هم ساخته میشه. یعنی نیازی نیست که حتما ویژوال استودیو روی سیستم نصب باشه ولی فکر می کنم که .frameware باید روی سیستم نصب باشه

afterpc
19-10-2011, 23:47
سلام
1.
2.
3.
4.

با تشکر
جواب سوال ها رو دوستمون MERLIN_BOZORG داد، ولی سوال دوم اشتباه بود فکر کنم. شایدم اون یه راه دیگشه. شما برای بدست آوردن n مین آیتم، باید از این کد استفاده کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Puneh.A
24-10-2011, 18:58
با سلام.

به این قسمت مراجعه کنید :20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید