ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دقیقا نمیدونم مشکلم چیه

Atefeh.N
13-08-2011, 16:31
سلام .
من یه مشکلی دارم با جفت ویندوزام . هم 7 و هم xp. اول تو 7 بود که مجبور شدم پاکش کنم. الان که دوباره xp نصب کردم وقتی بالا میام یه آنتی ویروس به اسم personal sheild pro خود به خود فعال میشه و اسکن میکنن . تعداد زیادی هم تروجان و ورم پیدا کرده :13: و اجازه نمیده هیچ نرم افزار و برنامه ی دیگه ای رو نصب کنم. و الان مجبورم تو حالت safe mode بالا بیام . میخواستم بدونم راهی برای پاک کردنش هست؟ در ضمن آنتی ویروس پیغام میده که باید اکتیو کنید تا بتونید از برنامه های دیگه استفاده کنید . که من متاسفانه سریالش رو پیدا نکردم .
ممنون میشم اگه راهنمائی کنید .

FAR_FA
13-08-2011, 18:51
اين برنامه 100 درصد ويروسه و تنها كاري كه ميتونيد انجام بديد اينه كه تمام درايوهاتونو با يه آنتي ويروس رسكو ( انتي ويروسي كه
روي CD رايت ميشه و كامپيوتر رو در محيط داس اسكن ميكنه ) اسكن كنيد . البته آنتي ويروس هاي رسكو بصورت رايگان در اختيار
عموم قرار داده ميشه كه بصورت فايل ISO هستش. بيشتر شركتهاي توليد كننده آنتي ويروس اين نوع آنتي ويروس رو توليد ميكنند .
ترجيحا" Kaspersky .

اگه رسكو گير نياورديد و اگه از اينترنت پرسرعت برخورداريد آنتي ويروس Kaspersky Virus Removal Tool رو به شما معرفي ميكنم
واسه دانلود .

اين نوع آنتي ويروس چون نصب نميشه ، ويروس نميتونه جلوي كارش رو بگيره . Kaspersky Virus Removal Tool يه پوشه
توي درايو C ميسازه و تمام فايلهاي خودش رو اون تو اكستراكت ميكنه . و شما كافيه وارد اون پوشه بشيد و آيكون كاسپرسكي
رو اجرا كنيد .

اينم آدرسش واسه دانلود ( البته حمل بر تبليغ نشه ) : 97 مگابايته

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اينم رسكو : 199 مگابايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بنابراين در وحله اول رسكو ، اگه نتونستيد Kaspersky Virus Removal Tool .