مشاهده نسخه کامل
: کسی جایی رو میشناسه که Alienware بفروشن؟؟؟
mehdi666lp
13-08-2011, 13:42
سلام
کسی جایی رو میشناسه که Alienware M14 یا Alienware M17 بفروشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
.
.
اگه کسی میشناسه جایی رو بگه یا اگه کسی داره یکم راجب کیفیتش و صدای نویزو حرارتش اطلاعات بده....ممنون میشم
Xilevens
13-08-2011, 15:03
سلام
کسی جایی رو میشناسه که Alienware M14 یا Alienware M17 بفروشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
.
.
اگه کسی میشناسه جایی رو بگه یا اگه کسی داره یکم راجب کیفیتش و صدای نویزو حرارتش اطلاعات بده....ممنون میشم
دوست عزیز این برند به قول خود سازنده هاش بهترین در دنیاست
و انصافا هم بهترینه
کیفیت قطعاتش خیلی خیلی بالاست
میشه گفت هیچ رقیبی تو این زمینه نداره
ولی به همون اندازه هم قیمت میره بالاتر
شما از سری R2 حداقل کانفیگ که واسه M17 میبستی حدود 2200 دلار قیمت داشت
ولی الان به خاطر جو رقابتی مجبور شده کیفیت قطعات رو پایینتر بیاره تا قیمت هم کمتر بشه
مثلا الان سری R3 که سری جدیدشه رو واسه M17 تقریبا کانفیگ خیلی خوبی رو میتونی 2200 دلار سر هم بکنی
ولی دیگه از مانیتور با کیفیت سری قبل خبری نیست
به جاش پردازنده و گرافیک خیلی بهتری داره
و همچنین میتونید از پک 3 بعدی هم خرید کنید
ولی از معایبش وزن بسیار زیادشه که طبیعیه
دو عدد فن داخلی داره که خیلی عالیه و حرارتو فوق العاده کم میکنه و چون از نظر ابعادی بزرگ هم هست فضای خالی بین قطعات داخلی زیاده
در مورد نویزش اطلاعی ندارم
در کل این حرفایی که زدم همه و همه برای 17 بود 14 رو من هیچوقت خوشم نمیومد ازش چون خیلی قدرتش به اندازه 17 نبود
اصولا رنگ و بوی لپ تاپ گیم رو نمیداد
این رو حتما میدونید که این برند کارش فقط لپ تاپ گیم هست
اما تو ایران
من هیچ شرکتی نمیشناسم که این لپ تاپ رو وارد کنه و هر چی هم گشتم تا به حالا پیدا نکردم
اما اشخاصی هستن که سفارشی این رو واستون خرید میکنن و میارن ایران که نسبتا هزینه بالایی هم میگیرن
لپ تاپ گرون قیمتی هست (اگه خواستین پیغام خصوصی بدین)
این برند به صورت سفارشی و فقط تنها از طریق سایت و یا نمایندگی های خودش که فقط تو آمریکا هستن فروخته میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتی تو اروپا هم نه نمایندگی داره نه فروشگاه
ولی تو دبی هم فهمیدم چندتایی پیدا میشد که همینجوری به سلیقه کانفیگ و سفارش داده شده بود
این برندها مثل برندهای دیگه نیست که به صورت مدل فروخته بشه بلکه کاملا سفارشی هست
غیر از آمریکای شمالی هم جایی پیدا نمیشه
mehdi666lp
14-08-2011, 08:05
دوست عزیز این برند به قول خود سازنده هاش بهترین در دنیاست
و انصافا هم بهترینه
کیفیت قطعاتش خیلی خیلی بالاست
میشه گفت هیچ رقیبی تو این زمینه نداره
ولی به همون اندازه هم قیمت میره بالاتر
شما از سری R2 حداقل کانفیگ که واسه M17 میبستی حدود 2200 دلار قیمت داشت
ولی الان به خاطر جو رقابتی مجبور شده کیفیت قطعات رو پایینتر بیاره تا قیمت هم کمتر بشه
مثلا الان سری R3 که سری جدیدشه رو واسه M17 تقریبا کانفیگ خیلی خوبی رو میتونی 2200 دلار سر هم بکنی
ولی دیگه از مانیتور با کیفیت سری قبل خبری نیست
به جاش پردازنده و گرافیک خیلی بهتری داره
و همچنین میتونید از پک 3 بعدی هم خرید کنید
ولی از معایبش وزن بسیار زیادشه که طبیعیه
دو عدد فن داخلی داره که خیلی عالیه و حرارتو فوق العاده کم میکنه و چون از نظر ابعادی بزرگ هم هست فضای خالی بین قطعات داخلی زیاده
در مورد نویزش اطلاعی ندارم
در کل این حرفایی که زدم همه و همه برای 17 بود 14 رو من هیچوقت خوشم نمیومد ازش چون خیلی قدرتش به اندازه 17 نبود
اصولا رنگ و بوی لپ تاپ گیم رو نمیداد
این رو حتما میدونید که این برند کارش فقط لپ تاپ گیم هست
اما تو ایران
من هیچ شرکتی نمیشناسم که این لپ تاپ رو وارد کنه و هر چی هم گشتم تا به حالا پیدا نکردم
اما اشخاصی هستن که سفارشی این رو واستون خرید میکنن و میارن ایران که نسبتا هزینه بالایی هم میگیرن
لپ تاپ گرون قیمتی هست (اگه خواستین پیغام خصوصی بدین)
این برند به صورت سفارشی و فقط تنها از طریق سایت و یا نمایندگی های خودش که فقط تو آمریکا هستن فروخته میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتی تو اروپا هم نه نمایندگی داره نه فروشگاه
ولی تو دبی هم فهمیدم چندتایی پیدا میشد که همینجوری به سلیقه کانفیگ و سفارش داده شده بود
این برندها مثل برندهای دیگه نیست که به صورت مدل فروخته بشه بلکه کاملا سفارشی هست
غیر از آمریکای شمالی هم جایی پیدا نمیشه
.
.
.
سلام
دستت درد نکنه همه اطلاعاتی خودم راجب Alien دارم ....فقط میخوام بدونم تهران جایی هست گیر بیاد یا نه.....یه جا تونستم M11 پیدا کنم اما M14 و M17 پیدا نکردم.......لطف کردی
Xilevens
14-08-2011, 08:57
.
.
.
سلام
دستت درد نکنه همه اطلاعاتی خودم راجب Alien دارم ....فقط میخوام بدونم تهران جایی هست گیر بیاد یا نه.....یه جا تونستم M11 پیدا کنم اما M14 و M17 پیدا نکردم.......لطف کردی
باید سفارشی خرید کنید
موفق باشید
.
.
.
سلام
من دنبال این مدل هستم ولی m11
ممکنه به من بگید m11 رو کجا داره و قیمتش حدودا چنده ؟
m11 ارزش خرید نداره ... چون اولا تو ایران گرون قیمت هست و ثانیا درایو دی وی دی نداره ...
مثلا همین دیجی کالا چند هفته پیش 11 اینچیش رو میفروخت 1.850.000 تومان که گرون بود.
اما 15-17و 18 اینچیش معرکس بخاطر اینکه هیچ کم و کسری نداره
من خیلی از جاهارو زیر و رو کردم .. پیدا میشه اما با قیمت خیلی گرون
مثلا اگر با کانفیگی حدود 2000 دلار که میشه 2.500.000 تومان تو ایران باشه ... این ها میفروشن 3.500.000 یا 4.000.000 تومان
تمام سایت های وارد کننده اجناس خارجی رو قیمت گرفتم... همشون سود زیادی میگیرن
چه اوریجینال 4 یو ... خریدگر ... و خیلی های دیگه
یک هفته پیش تو اصفهان یه شرکت پیدا کردم که سفارش قبول میکرد ... کانفیگم رو دادم تا قیمت بدن
اگر قیمت مناسب بود حتما به شما اطلاع میدم...
بعضی جاها هم دست دوم میفروشن که نمیشه اعتماد کرد ... چون دلیلی برای فروشش این دستگاه پیدا نمیشه ... چون هر کی داره راضیه و تا عمر داره میخواد داشته باشه ، پس چرا فروخته ؟ نتیجه میگیریم دستگاه رو داغون کردن یا اینکه به پول نیاز داشته ، اما خوب فهمیدن این مسئله راحت نیست
اما چند نکته که شاید ندونید
اولا اینکه alienware یک شرکت آمریکایی هست که هیچ شرکتی به پای اون نمیرسه
تو بعضی از سایت ها یا بعضی آدم های نادان فکر میکنن که این شرکت رو dell خریده و داره میفروشه
اما حقیقت امر این هست که شرکت alienware ( تخیلی و فضایی ) برای اینکه بتونه فروش بیشتری داشته باشه اومده با شرکت دل قرار داد بسته و چون دل نمایندگی های بیشتری داره تو دنیا. .. از این طریق فروشش رو بیشتر کنه
یک نکته هم در مورد صحبت دوستمون اینکه گفت فقط تو آمریکا هست ... باید بگم فقط تو امریکا نیست که میفروشن...
تو خود آمریکا ... آلمان ... کانادا ... ایتالیا ...فرانسه ... اسپانیا و .... خیلی کشور های دیگه هم میتونن خرید داشته باشن بصورت آنلاین ... از جمله کشورهای بیچاره ای که از همه چیز محرومه ایران خودمون هست که واقعا از تکنولوژی یک 100 سالی عقبه...
از لحاظ کیفیت هم که تا کار نکنی باور نمیکنی که رقیب نداره .... آقا رقیب نداره والسلام
تو بعضی از سایت ها خیلی ها چرت و پرت میبافن ... مثلا اینکه صداش زیاده یا سنگینه یا ...
باید بگم که اولا همه نوت بوک ها وقتی فنشون روشن میشه صدا میدن و محسوسه. مخصوصا نوت بوک هایی که کارت گرافیک بالاتری دارن و برای گیم استفاده میشن هر موقع کار سنگینی بکنید فن ها شروع به کار در دور بالا میکنن که مختص این نوت بوک نیست..
مثلا DELL L502 هم صدای فنش زیاد میشه موقع بازی
نتیجتا این نوت بوک هم با توجه به اینکه 3 تا فن داخلی ( نه 2 تا ) داره میتونه صدای بیشتری هم داشته باشه و این یک امر کاملا طبیعی هست...
وزنش هم حدود 5 کیلو هست که اون هم طبیعیه... مثل ماشین بنز میمونه در مقایسه با پراید ... قطعا بنز چند برابر پراید وزن داره ...
روی بنده پراید بشینی سریع میره تو و قور میشه :31: اما روی بنز با چکش بزن ... تازه خط میوفته
از لحاط کیفیت حرف نداره
من کلی عاشقشم ... باهاش هم کار کردم . اما هنوط سعادت نداشتم که بگیرمش ...
یه عده ای از خدا بی خیر سعی میکنن که این رو با مدل های گیمینگ شرکت های دیگه مقایسه کنن . اما نمیدونن که تو همه زمینه ها کم میارنن
برای مثال بک لایت کیبوردش رو میتونین با چراغ روشن کنید و با هر رنگی که بخواهید ... حتی رنگارنگ... حتی رنگ بندی هم دست خودتون هست ...
اولین شرکتی که این امکان رو روی دستگاه لب تاپ پایه ریزی کرد.
من فقط چند تا عکس میزارم که حال کنید....
18 اینچیش که وب کمش 3 مگاپیکسله ..
کیفیت مونیتور میتونین 1980X1080 انتخاب کنید...
کارت گرافیکاش معمولا DDR5 هست یا 1 گیگ یا 1.5 و یا 2 و تازه DUAL هم داره
کیفیت صداش مثل باندهای ماشین BMW میمونه که باورت نمیشه ... نرم و لذت بخش و قوی
سی دی دارمش مثل اپل هست و سی دی رو میخوره
دیگه هر چی بگم کم گفتم ... سوال داشتید بپرسید... فعلا یا علی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xilevens
17-08-2011, 16:01
اما چند نکته که شاید ندونید
اولا اینکه alienware یک شرکت آمریکایی هست که هیچ شرکتی به پای اون نمیرسه
تو بعضی از سایت ها یا بعضی آدم های نادان فکر میکنن که این شرکت رو dell خریده و داره میفروشه
اما حقیقت امر این هست که شرکت alienware ( تخیلی و فضایی ) برای اینکه بتونه فروش بیشتری داشته باشه اومده با شرکت دل قرار داد بسته و چون دل نمایندگی های بیشتری داره تو دنیا. .. از این طریق فروشش رو بیشتر کنه
یک نکته هم در مورد صحبت دوستمون اینکه گفت فقط تو آمریکا هست ... باید بگم فقط تو امریکا نیست که میفروشن...
تو خود آمریکا ... آلمان ... کانادا ... ایتالیا ...فرانسه ... اسپانیا و .... خیلی کشور های دیگه هم میتونن خرید داشته باشن بصورت آنلاین ... از جمله کشورهای بیچاره ای که از همه چیز محرومه ایران خودمون هست که واقعا از تکنولوژی یک 100 سالی عقبه...
از لحاظ کیفیت هم که تا کار نکنی باور نمیکنی که رقیب نداره .... آقا رقیب نداره والسلام
وزنش هم حدود 5 کیلو هست که اون هم طبیعیه... مثل ماشین بنز میمونه در مقایسه با پراید ... قطعا بنز چند برابر پراید وزن داره ...
روی بنده پراید بشینی سریع میره تو و قور میشه :31: اما روی بنز با چکش بزن ... تازه خط میوفته
از لحاط کیفیت حرف نداره
من کلی عاشقشم ... باهاش هم کار کردم . اما هنوط سعادت نداشتم که بگیرمش ...
یه عده ای از خدا بی خیر سعی میکنن که این رو با مدل های گیمینگ شرکت های دیگه مقایسه کنن . اما نمیدونن که تو همه زمینه ها کم میارنن
برای مثال بک لایت کیبوردش رو میتونین با چراغ روشن کنید و با هر رنگی که بخواهید ... حتی رنگارنگ... حتی رنگ بندی هم دست خودتون هست ...
اولین شرکتی که این امکان رو روی دستگاه لب تاپ پایه ریزی کرد.
من فقط چند تا عکس میزارم که حال کنید....
18 اینچیش که وب کمش 3 مگاپیکسله ..
کیفیت مونیتور میتونین 1980X1080 انتخاب کنید...
کارت گرافیکاش معمولا DDR5 هست یا 1 گیگ یا 1.5 و یا 2 و تازه DUAL هم داره
کیفیت صداش مثل باندهای ماشین BMW میمونه که باورت نمیشه ... نرم و لذت بخش و قوی
سی دی دارمش مثل اپل هست و سی دی رو میخوره
دیگه هر چی بگم کم گفتم ... سوال داشتید بپرسید... فعلا یا علی.
دوست عزیز بهتره یه کم حد میانه رو نگه دارید
اولا شرکت الین ویر رو دل خریده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا
پس شاید ما نادان ها درست فکر کنیم
در ضمن اگه حرفی که شما میزنید درست باشه
چرا هیچ نمایندگی دل تو دنیا سفارش الین ویر قبول نمیکنه؟
یا چرا فروشش فقط اینترنتی هست؟
دوما نمایندگی های این شرکت فقط و فقط در امریکا هستن و هیچ جای دیگه نمایندگی ندارن
و من نگفتم فروششون تو جاهای دیگه نیست
در ضمن لپ تاپه سوپر کامپیوتر هم نیست از فضا هم نیومده رو زمین ساختنش
بقیه برندهای گیم هم همینقدر خرجشون کنن یه همچین چیزی از آب در میان
M18x تو نوت بوک چک 88 گرفته اسوس G74 هم 87 گرفته
کیفیتش هم مجبور شده به خاطر کاهش قیمت بیاره پایینتر
اما هنوز هم من فکر میکنم با کیفیت ترینه
در ضمن نویز بالایی هم داره
طبق ریویو
Under full load, the M18x is extremely noisy - from a distance of 15 cms we measured around 54 dB(A)
که خیلی زیاده
اما قابل تحمله و برای شرایط فول لود به وجود میاد
صفحه نمایش سری جدیدش هم تعریفی نداره (نسبت به سری قبلیش)
و بدترین موردش مخصوصا برای ایران نبود تعمیرکار هست
فک نکنم تعمیرکاری واسه این برند باشه
بالاخره احتمال خرابی داره و کسی هم جرات نمیکنه این لپ تاپ رو دست هر کسی بده
دوست عزیز بهتره یه کم حد میانه رو نگه دارید
اولا شرکت الین ویر رو دل خریده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس شاید ما نادان ها درست فکر کنیم
اولا امیدوارم انگلیسی خوب متوجه بشی ( یا زیاد از اندازه میدونی ! )... تو این فیلم یکی از مدیران شرکت الین ور صحبت میکنه و برای بینندگان توضیح میده که این شرکت جدای شرکت دل کار میکنه و فقط محصولاتش رو از طریق سایت دل میفروشه...
پس شاید ما نادان ها درست فکر کنیمبعید میدونم
در ضمن اگه حرفی که شما میزنید درست باشه
چرا هیچ نمایندگی دل تو دنیا سفارش الین ویر قبول نمیکنه؟
یا چرا فروشش فقط اینترنتی هست؟ثانیا تمام نمایندگی های اصلی شرکت دل این سفارش این نت بوک رو میپذیرند و هیچ محدودیتی ندارند
اگر فکر میکنید چرا تو ایران نیست باید بگم که شرکت دل هیچ نمایندگی تو ایران نداره و این رو میتونید از طریق چت یا تماس با مای سایت دل جویا بشید ... و زیگورات و میگورات این حرفا همش شخصی و چرت هستند...
این هم صفحه نمایندگی های شرکت دل ... امیداورم باز انگلیسی بلد باشین و فکر نکنید که این فقط صفحه ترجمه سایت هست ... :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما بعضی کشور ها بعضی مدل های دل رو کلا نمیارن و بعضی ها الین ور رو ندارند ... این هم بخاطر این هست که بعضی مدل ها کلا مشتری زیاد نداره....
خودتون برید چند تا کشور رو باز کنید و ببینید....:27:
دوما نمایندگی های این شرکت فقط و فقط در امریکا هستن و هیچ جای دیگه نمایندگی ندارن
و من نگفتم فروششون تو جاهای دیگه نیستجوابتو بالا دادم
در ضمن لپ تاپه سوپر کامپیوتر هم نیست از فضا هم نیومده رو زمین ساختنشاصلا معنی الین ور میدونی یعنی چی ؟
ALIEN = فضا = تخیلی
WARE = جنس = سخت افزار
با مترجم گوگل هم بد نیست کار کنیا :27:
بقیه برندهای گیم هم همینقدر خرجشون کنن یه همچین چیزی از آب در میان
M18x تو نوت بوک چک 88 گرفته اسوس G74 هم 87 گرفتهبقیه برند ها آخرین تکنولوژیشون همینه که میبینی ... اما الین ور اصلا آخرین تکنولوژی رو اصلا اجازه نداره بده بیرون چون تحت نظارت بازار آمریکا هست و شرکت های دیگه بیچاره میشن:5:
بعدش هم تا با این دستگاه کار نکردی لطفا نظر نده ... قدر گوهر را که داند ؟ قاعدتا گوهر شناس :27:
تو به شرکت ایران خودرو بگو کولر ماشین با فولان مدل بسازه ...
همون مدل رو هم به شرکت بنز بگو بسازه ...
مطمئن باش که باسه ایران خودرو هیچ موقع مثل اون بنزه نمیشه :27::27::27:
کیفیتش هم مجبور شده به خاطر کاهش قیمت بیاره پایینترنمیدونم چرا بعضی آدم ها حرف از تو جیبشون در میارن و سند ندارن که ارائه کنن...:2:
در ضمن نویز بالایی هم داره
طبق ریویو
Under full load, the M18x is extremely noisy - from a distance of 15 cms we measured around 54 dB(A)
که خیلی زیاده
اما قابل تحمله و برای شرایط فول لود به وجود میادHeat and Noise
A good cooling system is the foundation of a high performance notebook. The M17x manages heat extremely well. Its three fans draw air in primarily from the bottom but also the sides and top and send it straight out the back. Half of the bottom of the M17x is essentially a giant intake vent. This proved to be an excellent setup in our testing. The internal components remained well under their rated temperatures and the temperatures of the surface and bottom of the notebook were overall docile.
The fans can get loud but there is no whine; while gaming the noise is not noticeable. At idle, the M17x is nearly silent. Overall, Alienware gets an A+ for the M17x's cooling system.
باز امیدوارم انگلیسی بلد باشید ... که ببینید چطور از کم صدا بودن و شاید بهتر باشه بگم بی صدا بودنش تعریف شده ...
صفحه نمایش سری جدیدش هم تعریفی نداره (نسبت به سری قبلیش)اگر منظورتون پیکسل هست که اون قابل تغییر بوده همیشه و دست مشتری هست .
اگر منظورتون چیز دیگس که باید بگم بهتر هم شده و مدل های 3D هم اضافه شدن..
و بدترین موردش مخصوصا برای ایران نبود تعمیرکار هست
فک نکنم تعمیرکاری واسه این برند باشه
بالاخره احتمال خرابی داره و کسی هم جرات نمیکنه این لپ تاپ رو دست هر کسی بده باز از اون حرف های قدیمی زدی ها ... الان سال 2011 هست و در مقابلت یک محصول آمریکایی هست ... اونجا که ایران نیست پول خون باباشون رو از مردم بگیرن و جنس دزدکی و قلابی تحویل مردم بدن...
بر فرض 1 در 9999999 اگر یک دستگاهش خراب بشه که اون هم بعیده ... این رو بدون که طرفداراش انقدر پول دار هستند که برن ارتقا بدن و اون قدیمی رو بندازن دور :27::31:
Xilevens
18-08-2011, 09:34
اولا امیدوارم انگلیسی خوب متوجه بشی ( یا زیاد از اندازه میدونی ! )... تو این فیلم یکی از مدیران شرکت الین ور صحبت میکنه و برای بینندگان توضیح میده که این شرکت جدای شرکت دل کار میکنه و فقط محصولاتش رو از طریق سایت دل میفروشه...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعید میدونم
ثانیا تمام نمایندگی های اصلی شرکت دل این سفارش این نت بوک رو میپذیرند و هیچ محدودیتی ندارند
اگر فکر میکنید چرا تو ایران نیست باید بگم که شرکت دل هیچ نمایندگی تو ایران نداره و این رو میتونید از طریق چت یا تماس با مای سایت دل جویا بشید ... و زیگورات و میگورات این حرفا همش شخصی و چرت هستند...
این هم صفحه نمایندگی های شرکت دل ... امیداورم باز انگلیسی بلد باشین و فکر نکنید که این فقط صفحه ترجمه سایت هست ... :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما بعضی کشور ها بعضی مدل های دل رو کلا نمیارن و بعضی ها الین ور رو ندارند ... این هم بخاطر این هست که بعضی مدل ها کلا مشتری زیاد نداره....
خودتون برید چند تا کشور رو باز کنید و ببینید....:27:
جوابتو بالا دادم
اصلا معنی الین ور میدونی یعنی چی ؟
ALIEN = فضا = تخیلی
WARE = جنس = سخت افزار
با مترجم گوگل هم بد نیست کار کنیا :27:
بقیه برند ها آخرین تکنولوژیشون همینه که میبینی ... اما الین ور اصلا آخرین تکنولوژی رو اصلا اجازه نداره بده بیرون چون تحت نظارت بازار آمریکا هست و شرکت های دیگه بیچاره میشن:5:
بعدش هم تا با این دستگاه کار نکردی لطفا نظر نده ... قدر گوهر را که داند ؟ قاعدتا گوهر شناس :27:
تو به شرکت ایران خودرو بگو کولر ماشین با فولان مدل بسازه ...
همون مدل رو هم به شرکت بنز بگو بسازه ...
مطمئن باش که باسه ایران خودرو هیچ موقع مثل اون بنزه نمیشه :27::27::27:
نمیدونم چرا بعضی آدم ها حرف از تو جیبشون در میارن و سند ندارن که ارائه کنن...:2:
Heat and Noise
A good cooling system is the foundation of a high performance notebook. The M17x manages heat extremely well. Its three fans draw air in primarily from the bottom but also the sides and top and send it straight out the back. Half of the bottom of the M17x is essentially a giant intake vent. This proved to be an excellent setup in our testing. The internal components remained well under their rated temperatures and the temperatures of the surface and bottom of the notebook were overall docile.
The fans can get loud but there is no whine; while gaming the noise is not noticeable. At idle, the M17x is nearly silent. Overall, Alienware gets an A+ for the M17x's cooling system.
باز امیدوارم انگلیسی بلد باشید ... که ببینید چطور از کم صدا بودن و شاید بهتر باشه بگم بی صدا بودنش تعریف شده ...
اگر منظورتون پیکسل هست که اون قابل تغییر بوده همیشه و دست مشتری هست .
اگر منظورتون چیز دیگس که باید بگم بهتر هم شده و مدل های 3D هم اضافه شدن..
باز از اون حرف های قدیمی زدی ها ... الان سال 2011 هست و در مقابلت یک محصول آمریکایی هست ... اونجا که ایران نیست پول خون باباشون رو از مردم بگیرن و جنس دزدکی و قلابی تحویل مردم بدن...
بر فرض 1 در 9999999 اگر یک دستگاهش خراب بشه که اون هم بعیده ... این رو بدون که طرفداراش انقدر پول دار هستند که برن ارتقا بدن و اون قدیمی رو بندازن دور :27::31:
بله شرکت جدای از دل کار میکنه ولی مالک شرکت الین ویر شرکت دل هست
این چیزا رو شما نمیفهمی دلیل نمیشه اشتباه باشه
مثل شرکت لامبورگینی که صاحبش AUDI هست
نخیر نمیگیرن
نمایندگی دبی سفارش نمیگرفته
منم که با اپراتور خود الین ویر صحبت کردم گفت فقط از طریق سایت
منظورمو به شما بود که نمیفهمی (نکه زبان اصلیتون انگلیسیه)
اوووووووووووووووووه چون اسمش الین ویر هست پس از فضا هم میگید اومده؟
آپرین
تکنولوژی رو هم اجازه نداده بده بیرون آخ آخ اونوقت شما چطوری از این تکنولوژی ها خبر دارید؟
وای
نه فقط شما با الین ویر کار کردی
فقط ها شما
اصلا گفتن بین ایرانیا هیچکی جز شما حق کار کردن با الین ویر رو نداره
اون یه خط هم که در مورد نویزش نوشتم
واسه ریویوو نوت بوک چک بود
بخش Noise Emissions
ببخشید جلو شما انگلیسی مینویسیم بی احترامی نشه آخه شما با گوگل ترنسلیت کار میکنی و دیگه هیچی
این ریویوو واسه 18 هست
و اینم فک کنم واسه یه 17 سری قبلی
بخش display هر دو رو نگاه کنید دستتون میاد
خیلی گیج شدید تو انگلیسیها آخر کار یه نمره بهشون داده که سری قبلی بهتره تازه این سری قبلیه فک نکنم RGB باشه اگه بود که خیلی عالی بود
اون 18 نمره display از MSI 780 کمتر شده بود
اونوقت بحث پیکسل میکنن
اون چند خط آخر بدجور روم تاثیر گذاشت دارم میرم سر بزارم به بیابون
محصول 2011 آمریکا که هیچوقت خراب نمیشه و طرفدارانش که همینجوری میندازن دور و
بله خدمت شما استاد زبانهای خارجه از این بحث های بی دلیل و منطقتون و نحوه پاسخ دهی (که هدف خاصی داشت) معلوم شد چقدر آشنایی دارید و بروز دارید دنبال میکنید چون از تکنولوژی های رو نشده گفتید اینو میگما وگرنه ما بدبخت بیچاره ها رو چه به الین ویر حق استفاده انحصاریش فقط واسه شماست
این تاپیک با این اوضاع دیگه ارزش ادامه دادن نداره
golshahi
18-08-2011, 12:21
من 1 ماه پیش دبی بودم M11X حدود 1.750.000 تومان بود.
mehdi666lp
18-08-2011, 12:27
تاپیک گذاشتم که اگه جایی میشناسید آدرس بدید نه اینکه دعوا کنید و بحث الکی را بندازید:13:
pouryakhan
18-08-2011, 13:56
چه بکش بکشیه اینجا!!:34:
حالا ماله هرکی هست و هر کیفیتی داره کار ندارم.بیاد منطقی باشیم.
اگرم گیر بیاد که بعید میدونم ،قیمتش غیرواقعی هست و عملا کردن تو پاچت... اونم بدون هیچ خدمات پس از فروش که برای یه خرید چند ملیونی واجبه.:3:
این خرید عاقلانه نیست وقتی میشه سری گیم ایسوس -حالا شاید باکیفیت یکم کمتر- رو با قیمت واقعی تر ،با بهترین گارانتی و بی دردسر خریداری کرد.
mohsenslr
20-08-2011, 11:53
خواهشا دوستان روی برند تعصب نداشته باشند! اونقدری هم که فکر میکنید الین ویر شاخ نیست! قبول دارم که بهترین هست ولی دیگه تفاوت اونقدر نیست که بقیه برندها پراید باشند و الین ویر بنز !
سری M17 R2 رو چندوقت پیش توی یک فروم دیگه 3.200 میفروختن که به هیچ عنوان ارزش خرید نداشت و کارایی G73SW که الان 1.950 هست ، به مراتب بالاتر از اون هست.
سلام
.
.
من کسی رو دارم که برات از اون ور آب بیاره ... تو چه حدود قیمتی میخواهی ؟:27:
Xilevens
21-08-2011, 12:27
خواهشا دوستان روی برند تعصب نداشته باشند! اونقدری هم که فکر میکنید الین ویر شاخ نیست! قبول دارم که بهترین هست ولی دیگه تفاوت اونقدر نیست که بقیه برندها پراید باشند و الین ویر بنز !
سری M17 R2 رو چندوقت پیش توی یک فروم دیگه 3.200 میفروختن که به هیچ عنوان ارزش خرید نداشت و کارایی G73SW که الان 1.950 هست ، به مراتب بالاتر از اون هست.
به آقا محسن خوبید شما؟ لپ تاپتون چی شد؟ نزاشتی ریویوو رو ها؟
حتما کسی که میفروخته اسمش دا.... بوده
اینترنت رو پر کرده این بنده خدا
mohsenslr
21-08-2011, 15:44
به آقا محسن خوبید شما؟ لپ تاپتون چی شد؟ نزاشتی ریویوو رو ها؟
حتما کسی که میفروخته اسمش دا.... بوده
اینترنت رو پر کرده این بنده خدا
سلام. ممنون . هنوز نرسیده دستم . تا اواخر هفته باید برسه . از شانس بد من به محض اینکه من پول رو واریز کردم G74 توی سایت xoticpc ، روش برچسب Back Order خورد! یعنی تموم کردن! البته هفته قبل دوباره آوردن و به همین خاطر خرید من یک هفته و نیم عقب افتاد!
mehdi666lp
29-08-2011, 13:26
طرف رو پشیمون کردم گفتم برو ASUS G53SW بخر.............خودشم راغب شد بره بخره حالا دیگه نمیدونم..........من واسه خودم نمیخواستم واسه کسی میخواستم.....از این پول ها نداریم بدیم که
Public Enemy
18-04-2015, 00:44
با سلام . عزیزان ممنون میشم در صورتی که قصد مشاوره دارین اقدام به ایجاد تاپیک جدید کنید و از ادامه مباحث قدیمی خودداری کنید . هم چنین ارجاع و قرار دادن لینک سایت های متفرقه ممنوع است .
تاپیک قفل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.