مشاهده نسخه کامل
: نصب نشدن بلوتوث 1558 دل
سلام دوستان تازه یه لب تاب استودیو 1558 دل خریدم بعد از اینکه کل درایورهاشو از سات دل دانلود کردم همه نصب شدند الا درایور بلوتوش که ارور میزنه رمز اینکه شما بتوانید بلوتوث رو نصب کنید باید وایرلش رو سوئیچ کنید بالا خره هر کاری کردم ویندوز 32 و یا 64 بیت -- نصب کردم مشکل حل نشد به نظر شما مشکل چیه:10:
ببین Bluetooth adapter روشنه یا نه...
استارت منو رو کلیک کن و کلمه ی Bluetooth رو سرچ کن...
turn adapter on
دوست عزیز خوب نباید درایور بلوتوث نصب بشه تا ادابتور بلوتوث پیدا بشه آخه عزیز دل من مشکلم سر نصب نشدن درایور بلتوثه
آخه قبل از فنیش این ارور میزنه
Activate Bleutooth Using Swich Wirlles
دوست عزیز خوب نباید درایور بلوتوث نصب بشه تا ادابتور بلوتوث پیدا بشه آخه عزیز دل من مشکلم سر نصب نشدن درایور بلتوثه
آخه قبل از فنیش این ارور میزنه
Activate Bleutooth Using Swich Wirlles
شما وایرلس رو روشن می کنی؟(فکر کنم کلید F2)
دوست عزيز من تاچ پد دل رو نيز نصب كردم و با كليد f2 نيز وايرلس رو روشن و خاموش مي كنم و حتي وايرلس رو ديزيبل مي كنم ولي مشكل حل نشد تازه امروز هم دوباره ويندوز رو عوض كردم و دوباره 64b نصب كردم ولي مشكل همچنان هستش دوستان جالب اينكه قبلا وايرلس لب تاب مودم وايرلسم را مي شناخت ولي كانكت نميشد ولي الان اصلان نمي شناسه
1-مطمئن شو که درایور مخصوص لپ تاپ خودتو دانلود کردی(1558 مدل های مختلفی داره)
2-شاید مشکل از نوع ویندوز باشه...من یه مورد دیدم که کارت گرافیک روی seven ultimate نصب نمی شد...
شما ویندوز 7 home edition بریز شاید مشکل بر طرف شه
کلاً Ultimate گیر زیاد میده
دوست عزیز من درایورای لب تابو از سایت دل دانلود کردم
حتی اینکه من هم اول مثل شما شک داشتم و دوباره رفتم توی سایت دل درایور 1557 رو نیز دانلود کردم بازهم مشکل اول باقی ماند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.