ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس Win32\sality.nau

mohsen1104
13-08-2011, 11:24
نمی دونم این ویروسه یا تروجانه
روی تمام فایلهای اجرایی می شینه و اون فایلها مثل ورد و اکسل رو نمیشه باز کرد
آنتی ویروسم هم نود 32 آپدیت آپدیته . ویروس رو هم میشناسه ولی نمی تونه پاکش کنه و قرنتینه میکنه
داخل پوشه قرنتینه هم که میری می بینی 14 یا 15 گیگ حجم داره و خلاصه سیستمو هنگ می کنه
من هر وقت دچار این ویروس شدم سیستمو ریستور کردم و شانسی درست شد . البته safe mode نمیشه بالا اومد ولی نرمال میاد بالا.

یه سیستم دیگه این مشکلو پیدا کرد مجبور شدم آمتی ویروس رو پاک کنم چون مرتب ویروسها رو قرنتینه می کرد و درایو سی پر میشد . ممنون میشم یه راه حل کامل برای رفع این مشکل ارائه بدین. ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr.reCoder
13-08-2011, 11:37
من این ویروس رو اول با symantec پاکش کردم. بعد هم باقیماندشون رو با Kasper!! البته هردوشون فایل EXE رو Disinfect یا Clean میکنند. یعنی فایل Exe رو کاملا پاک میکنن. بدون اینکه حذف یا قرنطینه اش کنن.

mohsen1104
13-08-2011, 11:43
من این ویروس رو اول با symantec پاکش کردم. بعد هم باقیماندشون رو با Kasper!! البته هردوشون فایل EXE رو Disinfect یا Clean میکنند. یعنی فایل Exe رو کاملا پاک میکنن. بدون اینکه حذف یا قرنطینه اش کنن.

اگه فایل رو پاک کنن پس احتمالا ویندوز باید عوض بشه درسته

Dr Hannibal
13-08-2011, 11:51
نه لازم نیست !

سالیتی کیلر رو از اینجا دانلود کنید

اسکن کنید فایل هارو cure کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مراحل رو هم از اینجا بخونید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

mohsen1104
13-08-2011, 16:41
میون کلامتون سیستمم یه پیغام داد وقتی زدم یه برنامه باز شد به اسم personal shield pro و شروع کرد به اسکن و بعد گفت باید بخری کنسل هم که میزنم نمی ره و هیچ برنامه ای هم نمیشه باز کرد

Dr Hannibal
13-08-2011, 18:50
میون کلامتون سیستمم یه پیغام داد وقتی زدم یه برنامه باز شد به اسم personal shield pro و شروع کرد به اسکن و بعد گفت باید بخری کنسل هم که میزنم نمی ره و هیچ برنامه ای هم نمیشه باز کرد

اون یک نوع ویروسه دیگه هست !

----- تروجان Personal Shield Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

به شدت آلوده شدید :46: