ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرینتر رنگی یا جوهر افشان

ultra47
13-08-2011, 02:13
سلام.من می خوام یه پرینتر واسه چاپ عکس بخرم.اطلاعاتی راجع به تعداد میانگین صفحه قابل چاپ،نحوه ی جوهر ریختن داخل پرینتر،شارژ کارتریج و ... رو برای دو مدل لیزری و جوهر افشان می خوام.آقا مهران لطف کن راهنمایی کن.قیمت تا 300-350 باشه.عکس هاییم که چاپ میکنم عکس های خانوادگی و اگه یه وقت یه عکسی گیرم بیاد جالب باشه.متنم که مهم نیست اما اونم گاهی چاپ میکنم.3-4 کاره هم باشه.

mehran gorji
13-08-2011, 02:45
قیمت تا 300-350 باشه.عزیزم هزینه پرینتر را باید پایین بیارید.
برای خانگی من دستگاه های بالا را توصیه نمیکنم.

عکس هاییم که چاپ میکنم عکس های خانوادگی و اگه یه وقت یه عکسی گیرم بیاد جالب باشه.متنم که مهم نیست اما اونم گاهی چاپ میکنم. میتوانید از پرینترهای هد روی کارتریج hp بهره ببرید.
به راحتی شارژ میشوند و اگر خشک هم شود با تعویض کارتریج مثل روز اول پرینت میگیرد.
و کیفیت معمولی و خوبی دارد.{برای کاربرد خانگی}البته خیلی از عکاسها هم از این دستگاه ها استفاده میکنند.

طلاعاتی راجع به تعداد میانگین صفحه قابل چاپ،من هزینه و تعداد میانگین پرینت را به حسب پرینتر پیشنهادی خودم اعلام میکنم.
hp officejet j4500
1-پرینت متن را حدود 300 برگ پرینت میگیرد.
2-پرینت تمام رنگ a4 پوشش 100% را حدود 25 تا 30 برگ پرینت میکند.
نرخ شارژ کارتریج بیرون دونه ای 4 تومنه.
مجموع 8 تومان.

نحوه ی جوهر ریختن داخل پرینترشما داخل پرینتر چیزی نمیریزید.
کارتریج ها را شارز میکنید.
اول از همه باید کیت شارژ داشته باشید.
برید تو پاساژ و کیت شارز تهیه کنید برای کارتریج.
و مدل دستگاه را اعلام کنید تا کیت مربوط به کارتریج خودتان را به شما بدهند.
برای مثال 4500 کارتریج 901 میخوره.
و باید بگیر کیت شارژ 901 میخوام.
هم رنگی هم مشکی.
داهل کیت شارژ اموزش شارژ وجود داره.
کیت های فراوان تو بازار
inkman-inkmate-intec
در ضمن از جوهرهای داخل کیت استفاده نکنید.

جوهر را جداگانه بخرید.
میتوانبد از مارک wox استفاده کنید.

در ضمن دوست عزیز.
سوال را واضح بنویسید.
به ترتیب.

mehran gorji
13-08-2011, 02:52
اون طور که تو پیغام گفته بودید نظرتان روی لیزری رنگی هم بود.
برای اون هم اگر علاقه ای به خریدش دارید بگویید تا توضیح دهم.

ultra47
13-08-2011, 03:15
آقا مهران این مدل پورت یو اس بی داره؟چون با لپ تاپ میخوام استفاده کنم پورت ازون قدیمیا نداره.راستی اگه وای فای و کارت ریدر هم داشته باشه بد نیست.گفتید نرخ شارژ کارتریج 8تومن میشه یعنی پول کیت شارژا اونقد میشه؟یا بدم بیرون اونقد میگیرن؟بعد حالا خودم بخوام تو خونه از کیت شارژرا استفاده کنم چجوری باید استفاده کنم؟قیمت کیت چنده؟حالا خشک که شد بخوام عوض کنم قیمت کارتریجش چنده؟
واقعا این آقا مهران واسه من سنگ تموم گذاشت.دمش گرم.مهران جان ممنونم.نزدیک بود 300ت پولو بریزم تو جوب.

---------- Post added at 04:15 AM ---------- Previous post was at 04:13 AM ----------

آره اگه لیزریرم بگی ممنون میشم.آدم یه سبک سنگین کنه بد نیست.

mehran gorji
13-08-2011, 03:26
آقا مهران این مدل پورت یو اس بی داره؟بله.

راستی اگه وای فای و کارت ریدر هم داشته باشه بد نیست.مدل ادیت شده
hp officejet j4680
دارای 2 حالت اسکنر و وایرلس.

گفتید نرخ شارژ کارتریج 8تومن میشه یعنی پول کیت شارژا اونقد میشه؟کیت 2 تا باید بگیرید.
دونه ای 5 تا 10 قیمتشونه.
علاوه بر اون جوهر هم باید بخرید.

ا بدم بیرون اونقد میگیرن؟بدید جایی که کارشان تایید شده باشد.

بعد حالا خودم بخوام تو خونه از کیت شارژرا استفاده کنم چجوری باید استفاده کنم؟اموزش شارژ و استفاده از کیت داخل کیت شارژ هست.

حالا خشک که شد بخوام عوض کنم قیمت کارتریجش چنده؟مشکی 22 تا 23
رنگی 24 تا 25

آره اگه لیزریرم بگی ممنون میشم.آدم یه سبک سنگین کنه بد نیست. لیزری رنگی برای ادارات و خدمات کامپیوتری مناسب است.
و برای عکس روی کاغذ گلاسه و کاغذهای گرم بالا تحت هیچ شرایطی من توصیه نمیکنم.
به ترانسفرش اسیب میرسونه.
علاوه بر ان هزینه گراف نگهدارش بماند.

پس مدل پیشنهادی اخر hp officejet j4680
که مدل ادیت شده 4500 است.

نزدیک بود 300ت پولو بریزم تو جوب.
چرا تو جوب.
میرفت تو جیب فروشنده:46:

پیشاپیش مبارکتان باشد.

ultra47
13-08-2011, 03:39
راستی چند کارس؟من اینشو دقیق نفهمیدم که کیت هارو میخرم میدم جایی که کارش تایید شده عوض کنن یا اگه بخوام کیت بخرم خودم باید عوض کنم؟

mehran gorji
13-08-2011, 03:45
راستی چند کارس؟
4 کاره.

من اینشو دقیق نفهمیدم که کیت هارو میخرم میدم جایی که کارش تایید شده عوض کنن یا اگه بخوام کیت بخرم خودم باید عوض کنم؟
نه اگر خودت میخوای شارژ کنی باید کیت بخری.
اماو قتی بیرون شارژ میدی خودشون کیت و جوهر دارن برات شارژ میکنن.

ultra47
13-08-2011, 03:53
پرینت اسکن کپی و اون یکار دیگش چیه؟الان که دیگه دیر وقت خوابت میاد اما هر وقت وقت کردی یه سری نکات واسه درست نگهداری کردن ازشو نکات کلی دستگاه رو لطف کن بگو.مثلا چکار کنم خشک نشه،کی به کی جوهر عوض کنم،در حین شارژ کردن کارتریج به چیا دقت کنم و اینا.واقعا مرسی

mehran gorji
13-08-2011, 07:26
پرینت.
اسکن
کپی
فکس{قابلیت ارسال و دریافت فکس رنگی}
دستگاه رو هروقت خریدی.
نکات ایمنی شو هم بهت مبگم عزیز.

ultra47
01-09-2011, 10:19
آقا مهران ما دستگاه رو خریدیم استفاده ام کردیم شما این نکات ایمنی رو نگفتی.نکنه یه وقت به مشکل بخورم.راستی وایر لسش چجوری کارمیکنه؟سایتی بلد نیستی که تصاویر چاپ شده توسط مدل های مختلف HP رو داشته باشه.میخوام یه مقایسه کنم ببینم کیفیتش چطوره.

mehran gorji
01-09-2011, 10:50
این نکات ایمنی رو نگفتی
در صورتی که داخل دستگاه کاغذ گیر کرد تحت هیچ شرایطی از جلو نکشید.
درب پست پرینتر را باز کنید و خیلی ارم کاغذ را از پشت پرینتر بکشید.
تا به چرخ دنده اسیب نرسد.

سایتی بلد نیستی که تصاویر چاپ شده توسط مدل های مختلف HP رو داشته باشه.میخوام یه مقایسه کنم ببینم کیفیتش چطوره.
در صورتی که میخواهید عکس پرینت کنید.

کیفیتquality را روی best بزارید و جنس کاغذ را paper type را روی کاغذ گلاسه بزارید.