ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارسال اطلاعات به سایت و دریافت جواب از آن سایت ( کمک خیلی نیاز دارم)

mousavmousab
12-08-2011, 21:34
رسال اطلاعات به سایت و دریافت جواب از آن سایت ( کمک خیلی نیاز دارم)

با سلام
دوستان، من همیشه یه سری اطلاعات را وارد سایت زیر می کنم :
آدرسش اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و بعد از زدن دکمه تایید در صورتی که اطلاعاتم درست باشه به صفحه بعد رفته و یک User و Password به من میده. از اونجایی که من همیشه وقت ندارم این کار را به صورت دستی انجام بدم و کار سخت و طاقت فرساییه !!! می خوام این کار را به صورت نرم افزار انجام بدم. یعنی تقریباٌ یک رباط بنویسم که این اطلاعات را درون چند text box و boxCombo اون سایته وارد کنه و جواب اون درخواست را بلافاصله به من بده. من Design برنامه را نوشتم. ولی اینکه چطوری با اون سایت ارتباط برقرار کنه را اصلاٌ نمی دونم با چه شی ای و چطوری این کار را انجام بدم و هیچ دانشی در این زمینه ندارم.

بهتره بدونید که اون سایت بالا که نوشتم :
1-) برای هر بار ورود اطلاعات کد امنیتی نداره که کار ما را سخت کنه.
2-) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نیست که به موانع بر بخوریم.
دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن برای کمک به من : ...
من شروع به نوشتن این برنامه کردم. شما این برنامه ی نا تمام منو از اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یه نگاهی هم به سایت بالا که نوشتم و هم به برنامه ام بیاندازید و بهتر متوجه بشید که من می خوام چیکار کنم.
بعد از باز کردن برنامه ، من می خوام بعد از زدن دکمه Send اطلاعات از فرم ویژوال بیسیک من به سرور اون سایت که بالا نوشتم فرستاده بشه و جوابش توی فرم 2 وی بی من paste بشه و بعد من خودم به صورت دستی یا Auto ذخیره اش می کنم.
*از اینکه به نوشته هام توجه کردین بی نهایت متشکرم.

تصویری از محیط برنامه که دارم می نویسم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Morteza561
13-08-2011, 08:45
برنامتون رو دیدم. ولی متاسفانه سایتی که گفتید مثل این که پاچیده :46:

فقط تونستم یه cache از گوگل ازش ببینم.

اگه سایتش درست شد تلاشم رو میکنم تا ببینم میتونم مشکلش رو پیدا کنم یا نه.

فعلا ... :10:

Morteza561
14-08-2011, 10:18
امروز بالاخره یه وقت خالی پیدا کردم :31:

شما باید از ابزار WebBrowser برای پر کردن فرم و کلیک کردن اتوماتیک روی دکمه استفاده کنی.

یه مقدار اذیت میکنه ولی آخرش خیلی شیرینه :31:

من خودم پروژه Dataup Link Generator رو با همین نوشتم. (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) البته متاسفانه سایتش پاچید و زحماتمون فنا شد :13:

شما تو انجمن ها یه سرچی در مورد این ابزار بکن (مخصوصا سایت Barnamenevis.org) اگه به مشکلی برخوردی بگو.

mousavmousab
16-08-2011, 13:17
سلام آقا مرتضی

من نوشته های شما را خوندم
از اینکه داری بهم کمک می کنی بی نهایت سپاسگزارم.

در ضمن آقا مرتضی خوشحال می شم به وبلاک من هم سری بزنی
الان دارم می رم ببینم با این web browser چه کارا میشه کرد.
هیچ تجربه ای با این شی ندارم.
فعلاٌ تا بعد

MrGee
16-08-2011, 21:34
من از اين برنامه ها نوشتم

يه بار با VB كه از همين web browser استفاده مي كرد و درواقع صفحه رو لود مي كرد و بعد از تكميل تكس باكس ها رو دكمه سابميت كليك كرد كه زياد جالب نبود و احتمال خطا زياد بود
يه بار هم همين برنامه رو تو C# نوشتم كه از يه كلاس آماده كه يه متد POST داره استفاده مي كنه و به راحتي و بدون مشكل خاصي پست مي ده خودم كه دارم از اين استفاده مي كنم

من VB رو نصب نكردم و نمي دونم كه web browser متدي به نام POST داره يا نه ولي به نظر من شما اين كار رو حتما با اون متد بكن تا مشكلي پيش نياد

mousavmousab
17-08-2011, 10:25
این شی web browser که تو کجای پنجره component هست ؟ { منظورم اینه به چه نامیه ؟} من شی ای به نام
Microsoft web browser گیر نیاوردم.

قبل از هر چیز بگید این شی Web browser به چه نامی توی پنجره component وی بی هست ؟

ممنون میشم

amirxbest
17-08-2011, 11:10
اسم کامپوننت microsoft internet control هست.

mousavmousab
17-08-2011, 20:53
آقا دمت گرم که اسم کامپوننت را گفتی

تازه باید از صفر شروع کنم . ولی این web browser عجب event هایی داره. واقعاٌ که ... فرم ویژوال بیسیک انقدر رویداد نداره که این شی داره.

ولی تو را خدا اگه می دونید که چطوری این برنامه را بنویسم یه چیز کوچیک طراحی کنید و واسه دانلود بزاری تا من متوجه بشم.

به امید اون روز ...

Morteza561
24-08-2011, 22:39
آقا دمت گرم که اسم کامپوننت را گفتی

تازه باید از صفر شروع کنم . ولی این web browser عجب event هایی داره. واقعاٌ که ... فرم ویژوال بیسیک انقدر رویداد نداره که این شی داره.

ولی تو را خدا اگه می دونید که چطوری این برنامه را بنویسم یه چیز کوچیک طراحی کنید و واسه دانلود بزاری تا من متوجه بشم.

به امید اون روز ...

سلام مجدد شرمنده یه چند وقتی بود نیومده بودم اینترنت. نمیدونم کارتون به کجا رسید اما این پست خیلی به من کمک کرد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا علی ...