hivs2006
12-08-2011, 19:03
درود بر دوستان گرامی.
من می خوام یه کارت TV اکسترنال بخرم. اطلاعات چندانی ندارم، چند راهنمایی از دوستان باتجربه میخواستم.
اول از همه چون نمیدونم نیاز هست یا نه، بگم که سی پی یو بنده AMD Phenom II X4 965 هستش و کارت گرافیکم هم Sapphire 5770.
مشخصات حدودی ش هم یه همچین چیزهایی باشه
گیرنده دیجیتال و آنالوگ (فرقش رو نمیدونم، یه توضیح بدید ممنون میشم)
کیفیت تصویر بالا
پخش تصاویر به صورت فول اسکرین
TV+Radio
امکان ضبط با کیفیت مناسب رو داشته باشه + Time Shifting + schedule Recording
USB2 رو ساپورت کنه
با ویندوز 7 سازگار باشه (32 بیتی)
ریموت هم داشته باشه.
قیمت هم نهایتن 75 هزار تومن بیشتر نشه دیگه.
من خودم یه سرچ توی اینترنت زدم به نظرم این مارکها از بقیه بهتر اومد: ProVision, XVison, PixelView
راستی دو مدل هم از GigaByte دیدم که به نظرم خوب اومد، لینکش رو میذارم اینجا در مورد اون هم یه نظر بدید ممنون میشم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نکته ای هم به نظرتون میاد که باید بهش توجه بشه موقع خرید، ممنون میشم من رو بی نصیب نذارید.
پیشاپیش سپاسگذارم :40:
من می خوام یه کارت TV اکسترنال بخرم. اطلاعات چندانی ندارم، چند راهنمایی از دوستان باتجربه میخواستم.
اول از همه چون نمیدونم نیاز هست یا نه، بگم که سی پی یو بنده AMD Phenom II X4 965 هستش و کارت گرافیکم هم Sapphire 5770.
مشخصات حدودی ش هم یه همچین چیزهایی باشه
گیرنده دیجیتال و آنالوگ (فرقش رو نمیدونم، یه توضیح بدید ممنون میشم)
کیفیت تصویر بالا
پخش تصاویر به صورت فول اسکرین
TV+Radio
امکان ضبط با کیفیت مناسب رو داشته باشه + Time Shifting + schedule Recording
USB2 رو ساپورت کنه
با ویندوز 7 سازگار باشه (32 بیتی)
ریموت هم داشته باشه.
قیمت هم نهایتن 75 هزار تومن بیشتر نشه دیگه.
من خودم یه سرچ توی اینترنت زدم به نظرم این مارکها از بقیه بهتر اومد: ProVision, XVison, PixelView
راستی دو مدل هم از GigaByte دیدم که به نظرم خوب اومد، لینکش رو میذارم اینجا در مورد اون هم یه نظر بدید ممنون میشم.
اگر نکته ای هم به نظرتون میاد که باید بهش توجه بشه موقع خرید، ممنون میشم من رو بی نصیب نذارید.
پیشاپیش سپاسگذارم :40: