ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دعوت از طراحان وب داینامیک برای کمک

aliii375
12-08-2011, 17:17
سلام
اطلاعات من در مورد طراحی وب در حد اطلاعات پنگوئن در مورد خشکسالیه
ولی گرافیست بدی نیستم
قصد دارم یه وبسایت داینامیک طراحی کنم. (شایدم در حیطه داینامیک نباشه). اتود طرح گرافیکیشو اماده کردم اما هیچی از طراحی وب نمیدونم. چیزای کلی که مایلم سایتم داشته باشه
1.امکان بروز رسانی راحت مطالب اعم از متنی و گرافیکی برای آدم ناشی مثل منو داشته باشه. با کنترل کامل روی گرافیکش
2.سیستم عضو گیری:
به این صورت که تمام امکانات جهت برقرای ارتباط با اعضا از طریق ایمیل و پیام خصوصی و غیره به صورت اتوماتیک داشته باشه و هر کاربر بتونه مشخص کنه از چه صرقی بهش اطلا رسانی بشه و چه اطلاعاتی بهش داده بشه و چه اطلاعاتی از اون به نمایش در بیاد
تمام ترفندها جهت جلوگیری از اینکه یه نفر با دوتا پروفایل توسایت ثبت نام کنه اعمال بشه. البته نه مثل بعضیا که کپی شناسنامه و شماره ملی میدن
3. امکان تعین سطح اعضا
مثلا اعضای ویژه و اعضای عادی یا طلایی و نقره ایی و برنزی ....
4. سیستم دعوت توسط کاربران
یه چیزی مثل این سایتای کسب درامد که یه لینک میدن تا از طریق اون اگه کسی عضو سایت بشه یه امتیازاتی به دعوت کننده میدن. ما هم میخوایم مثلا به ازای دعوت و عضویت هر 10 نفر از طریق لینک هر کاربر ، به اون یه سری امتیازات بدیم
5. سیستم امتیاز دهی
به روشهای مختلف به هر کاربر امتیازی تعلق بگیره و این امتیازات بتونه رد وبدل بشه
6.هر کاربر یه صفحه شخصی داشته باشه با امکان دعوت دوستاش مثل فیس بوک که بتونه توش مطلب شیر کنه و دوستاشم بتونن براش بنویسن و پیام خصوصی بزارن و ....
7. امکانات تفریحی مثل بازیهای آنلاین (نه مثل تراوین) مثلا بازیهای فلش ولی میخوام امتیازی که از بازی میگیره تو حساب امتیازاش ثبت بشه مثل بازیهای کلوب.کام. امکان صفحاتی که توش بتونن مثلا جوک شیر کنند و به اون جکها امتیاز داده بشه
8. امنیت بالا. من از -- و این حرفا هیچی نمیدونم یهو -- نشه
9. هرچیز دیگه ای ککه برای همچین سایتی لازمه ومن ازش سر درنمیارم

حالا از شما میخوام که :
بهم بگین چطوری باید اینکارو بکنم. نه اینکه بخوام خودم طراحی کنم ولی نمیدونم که یه طراح خوب از کجا میتونم پیدا کنم و وقتی پیدا کردم چطور ریز ایده و پلان سایت رو بهش منتقل کنم که سایت همونی بشه که میخوام. مثلا یه شرکت معتبر بهم معرفی کنید
یه حدود قیمتی برای طراحی همچی سایتی به من بدین
اگه مایل به همکاری بودید با پیام خصوصی و ارائه نمونه کارتون بنده را از این سردرگمی نجات بدین